To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Śmieszny i zarazem żałosny ban!!!

Anonymous - Wto 19 Lip, 2005 09:10

yyyy ja czgus tu nie wiem...za co on dostal tego bana :/ ??
kill - Wto 19 Lip, 2005 09:50

hmmm w regulaminie chyba nie ma nic o tym ze jak dostaje sie bana na forum to jest to rownoznaczne z banem na CS-FUSION...... :x :/
jatokor - Wto 19 Lip, 2005 09:57

gdzieś tu było ze ileś tam warrów jest ban n aforum a ileś ban na serwerach achia i ja nie rozumiem ocb forum jak i serwer należy do geparda więc jego zdanie jest tu ostateczne
Anonymous - Wto 19 Lip, 2005 10:00

Kod:
7. Otrzymanie 3 ostrzeżeń na forum (co jest równoznaczne z blokadą pisanai postów) jest rownoznacznie z utratą admina na serwerze - kultura to kultura.

8. HeadAdmin zastrzega sobie prawo do zabrania Wam praw admina bez podania przyczyny. Będzie to jednak ostateczność, jeśli zawiodą jakiekolwiek formy komunikacji międzyludzkiej.
to tak jak by dostal 3 ostrzezenia na forum :/

MamutMen - Wto 19 Lip, 2005 10:02

Czyli moge sobie na forum powyzywać ludzi zmieszać ich z błotem powypisywać najgorszych świńst i być zbanowanym tylko na forum a na serwerze dlaje grać sobie bez jakichkolwiek konsekwencji. Mało tego śmiac się wam w oczy bo mam wszystkich w 4 literach i wcale nie mam przymusu wchodzenia na forum. Dziwne podejście do sprawy. Konsekwencją tego co się robi na forum jest odbicie na serwerze. Moim zdaniem słusznie Gepard postąpił. Z tego co mi wiadomo Adamos miał bana na serwie po tych ekscesach. Jednak dziwnym trafem dalej zaczoł grać.
Ronin - Wto 19 Lip, 2005 10:24

Sprawa panów W,L,A itp była głośna swego czasu, ja osobiscie jestem w przypadku długotrwałych ekscesów za banwaniem na długi ale zarazem określony czas, w przypadku ponownej wtopy ban perm rozwiązuje problem.
bukers - Wto 19 Lip, 2005 10:33

MinutMen napisał/a:
Czyli moge sobie na forum powyzywać ludzi zmieszać ich z błotem powypisywać najgorszych świńst i być zbanowanym tylko na forum a na serwerze dlaje grać sobie bez jakichkolwiek konsekwencji. Mało tego śmiac się wam w oczy bo mam wszystkich w 4 literach i wcale nie mam przymusu wchodzenia na forum. Dziwne podejście do sprawy. Konsekwencją tego co się robi na forum jest odbicie na serwerze. Moim zdaniem słusznie Gepard postąpił. Z tego co mi wiadomo Adamos miał bana na serwie po tych ekscesach. Jednak dziwnym trafem dalej zaczoł grać.

NIC takiego co ty napisales nie zrobil więc..... nikogo nie wyzywal chyba, ze został skuteczenie do tego zmuszony :] a podobno to sie stalo w jednym poscie wiec war na miejscu jest ale ban na serva nie na miejscu... A to, ze ma czity bo ktos tak mówi to bzdura jest. Udowodnijcie to to bdzie ok ale nie banujcie za ***cenzura***!!!!

LuPo - Wto 19 Lip, 2005 11:05

Nie kumam o co ten krzyk :/ , serw jest Geparda i on decyduje , a po drugie... , aaa nie będe pisał tego samego co Minut :cfaniak:
Może i trąbalski ale dobrze gada. :mrgreen:

bukers - Wto 19 Lip, 2005 11:14

NO W SUmie to popieram dla tego juz komentarze zbedne :D

Jego serv jego władza
Ja tylko wyraziłem swoją opinie... :lol:

Anonymous - Wto 19 Lip, 2005 11:25

LuPo napisał/a:
Nie kumam o co ten krzyk :/ , serw jest Geparda i on decyduje , a po drugie... , aaa nie będe pisał tego samego co Minut :cfaniak:
Może i trąbalski ale dobrze gada. :mrgreen:

Czasem Mamutowi sie uda cos madrego napisac i wpelni to popieram