To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na admina sidney polak alcoholique

sidney - Śro 24 Sie, 2005 20:05

ja niemoge juz z nim :/ wezcie dajcie mu bana !!
Anonymous - Śro 24 Sie, 2005 20:06

nie bądz taki swiety nowik ja mam nagrane jak wyzywasz mnie cytuje "sid ty pałko" co ?? tak sie zachowuje admin !! co nowik a co do bindu ty nie masz lepszego i też mozesz sobie go wsadzić w .... odbyt !! :P
nowik - Śro 24 Sie, 2005 20:07

aha zapomnialem podac STEAM ID oto ono STEAM_0:1:2123619 a i calos dziala sie na serwerze praktycznei bezprzerwy... jest to poprostu juz wkurzajace... ty cetyńcu idz lepiej na dwor powdychac swiezego powetrza bo widac ze Ci sie przyda... n/c
lyzka - Śro 24 Sie, 2005 20:08

Omg... Jak można za wyzywanie od lamek się kłócić... Ja się co chwile tak z kimś wyzywam(of kors po koleżeńsku:) )... Co za ludzie:)
sidney - Śro 24 Sie, 2005 20:09

kebelek? kabelek? no ja niewiem kto wiecej na dworzu siedzi ja czy ty...bo mi sie wydaje ze ja. ja niemoge co za noob z ciebie :/

niepodaje steamid nowika bo to lamka i tak macie

Anonymous - Śro 24 Sie, 2005 20:10

aa ja nie potrzebuje wychodzic na dwór cały dzien mam okno otwarte i to mi wystarcza ciećwierzu !!
:hahaha: :hahaha:

nowik - Śro 24 Sie, 2005 20:10

sidney napisał/a:
niepodaje steamid nowika bo i tak macie

przepraszam ale ty zarazo pełzakowa kto tu na kogo skarge pisze ja na Ciebie czy Ty na mnie... jak chcesz napisac skarge na mnie to zaloz nowy temat... n.c

sidney - Śro 24 Sie, 2005 20:13

i co kurde? kto tu kogo wyzywa lamko jedna co?! bo zaraz sie przejade do Bydgoszczy i bedzie pozamiatane... jak dla mnie to ban sie nalezy dla nowika
Yelonek - Śro 24 Sie, 2005 20:13

Cytat:
ty zarazo pełzakowa

ROTFL!!!!

-----------
Jak już kiedyś mówiłem: to forum jest jak polski rząd: cyrk na kółkach i afera za aferą :x

lyzka - Śro 24 Sie, 2005 20:14

Ej no... wyluzujcie chłopaki... To tylko gra, a wy to tak przeżywacie... Głowa w ściane i na pewno przejdzie:]