CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - bLOkowanie slotów.
MaacieK - Pon 29 Sie, 2005 22:46 Dobra ok. Skarge widzieliśta. można zrobic KLOłz topik.
Dżejms - Oh ty niezwykły graczu sidney - Pon 29 Sie, 2005 23:01 no widzisz maciek w nastepnej rundzie dostal kopa...10 sekund w ta czy w ta
EDIT
wlasnie mi sie przypomnialo ze 3 dni temu mialem troche we krwi ale to niezmienia faktu ze i tak dostal kopa MaacieK - Pon 29 Sie, 2005 23:09 Oj sidney ty jesteś ALkoholowy joe. W sumie mozna bylo sie domysleć Bo tak GUPIo gadales troszq shch0ta - Wto 30 Sie, 2005 07:21
sidney napisał/a:
no widzisz maciek w nastepnej rundzie dostal kopa...10 sekund w ta czy w ta
no i jeszce jeden frag do statystyk? lyzka - Wto 30 Sie, 2005 08:41 Oj, upierdliwy jesteś Maciek...siatkarz - Śro 31 Sie, 2005 01:00 jak juz wczesniej mowilem,... macius jest dosc nachalny..... wytyka bledy... a za niedlugo... bedzie prosba o adma... hahaha pozdrawiam...
PS... maciek.. nie pisz na PW bo mi burzysz harmonie obrazu na monitorze.....
pozdrawiamciasteczkowy - Śro 31 Sie, 2005 06:33 Siatek ja nad wszystkim czówam tak że luzik bukers - Śro 31 Sie, 2005 06:55 ALE Maciek zauważ, że to może być taktyka nowik jak ma eco to czesto tak robi stoi nieruchomo na respie i czeka az ktos podejdzie i bedzie go probowal zabic nozem i wtedy o_O cudowne ozywienie i nowik ładuje hs z usp
Więc to nie jest tak hooP ritarded l. - Śro 31 Sie, 2005 07:01 Maaciek obronca slotow aromat - Śro 31 Sie, 2005 08:08 Myśle, że można dopuścić takie sytuacje nie raz sam siedzie na spect'cie np. bo ktoś przyszedł musialem otworzyć drzwi itp.A na serwer trudno sie wbić więc myśle, że kilka minut nikogo nie zbawi jak ktoś sobie posiedzi na spectcie chwile.