CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - powiekszyc map cykl o pare ciekawych map
jatokor - Pon 19 Wrz, 2005 19:21 NIE z doświadczenia adminowskiego wiem ze nie sprawdzaja sie nowe mapy i tyle, nawet te znane bo wszyscy zaraz krzyczą o VOTE albo wogóle wychodząbch - Pon 19 Wrz, 2005 19:24
jatokor napisał/a:
NIE z doświadczenia adminowskiego wiem ze nie sprawdzaja sie nowe mapy i tyle, nawet te znane bo wszyscy zaraz krzyczą o VOTE albo wogóle wychodzą
co?!!??! mapa jest dobra tylko gracze wkółko co klepią ff@ juz sie uzaleznili od rutyny.Mapy sa swietne bo mozna bardzo fajnie pograc i nie zrzerają FPS'ow,z reszta co bylo kiedys moze nie bedzie teraz :|.Ludzie sie zmieniaja moze wkoklko d2 i nuke im sie znudzi i pograja na strike/firelnk - Pon 19 Wrz, 2005 20:02
jatokor napisał/a:
NIE z doświadczenia adminowskiego wiem ze nie sprawdzaja sie nowe mapy i tyle, nawet te znane bo wszyscy zaraz krzyczą o VOTE albo wogóle wychodzą
To dajcie tylko d2 , nuke ,inferno , train . MaacieK - Pon 19 Wrz, 2005 20:06 JO. Dzejms - Pon 19 Wrz, 2005 20:18 Wrrr! Wyprzedziłeś mnie. Dziś wieczorem chciałem założyć temet o mapcyklu.
Do tych map dołożyłbym jeszcze ze dwie: np. de_sunny i coś tam jeszcze fajnego. Przecież nie szkodzi nic serwerowi, że jest więcej map. A jeśli tak to wywalić napewno militie. Za każdym razem jak na niej gram to ludzie chcą vota na inną.nowik - Pon 19 Wrz, 2005 20:46 Wywalić piranesi jak robiłem screeny stref do tej mapy to pół godiny szukałem aż wkońcu tata musiał mi pomoć bo nie byłem wstanie sam dać rady Dzejms - Pon 19 Wrz, 2005 21:07
nowik napisał/a:
Wywalić piranesi jak robiłem screeny stref do tej mapy to pół godiny szukałem aż wkońcu tata musiał mi pomoć bo nie byłem wstanie sam dać rady
No właśnie! Ci co jej nie znają - nie lubią jej. Ja ją znam i dla mnie może zostać. Natomiast vertigo i militi dałbym a.kill - Pon 19 Wrz, 2005 21:31 Dla nowych map mowie tak ŁAPCIE MaacieK - Pon 19 Wrz, 2005 21:50 Oczywiście mój text kill. W oryginale brzmi to tak: