CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Pro¶ba o wyrzucenie map
homis - Wto 20 Wrz, 2005 15:30
tiraeth napisał/a:
A ja bym widział takie mapy:
cs_assault
Ta szczegolnie assault ( przecie ta mapka jest gorsza od pirenesi) moze jeszcze backalley?tiraeth - Wto 20 Wrz, 2005 15:52 Akurat mapka cs_assault jest fajna Idealnie do TeamPlay'u, w którym ważne jest zgranie teamu , no tak ... jeżeli terro by umiało grać na tej mapie to byłoby GIT homis - Wto 20 Wrz, 2005 15:57 Na Assault przeciez tam nie ma mozliwosci dostania sie do srodka hangaru ( jesli grasz w ct). Przeciez wszystkie wejscia sa obstawione i jeszcze uciec z zakladnikami i strefy sporzadzic masakra. A co do TP czy ty kiedys widziales na bydzi TP? Przeciez cto jest FFA ze strefami. Malo kiedy ludzie sluchaja tego co proponuja inni. tiraeth - Wto 20 Wrz, 2005 16:00 W Polsce mało kto słucha Ale jakby odpowiednio się zorganizować, 4 flashe przez drzwi, smoke, 3 granaty i wbita - wygrana murowana. Trzeba mieć taktyka w drużynie a wtedy już wszystko jest możliwe - nawet wygrania CT na assault'cie kill - Wto 20 Wrz, 2005 16:14 assault to masakra.... sokół - Wto 20 Wrz, 2005 16:47 mapcykl by ja ;f
de_aztec
de_cbble
de_dust2
de_dust
de_inferno
de_train
de_prodigy
de_nuke
de_cpl_strike
de_cpl_mille
de_cpl_fire
de_vertigo
cs_office - jako chyba jedyna mapa cs_* ktora mozna grac w ct
+
gorzej z mapami niepodstawowymi bo trzeba zrobic strefy,dobrze j± poznać
20 map w mapcyklu to gwarantowana zabawa na cały dzien
podobno byl mapcykl rok temu bez vertigo ale z italy , militia[/code]lnk - Wto 20 Wrz, 2005 16:49
sokół napisał/a:
mapcykl by ja ;f
de_aztec
de_cbble
de_dust2
de_dust
de_inferno
de_train
de_prodigy
de_nuke
de_cpl_strike
de_cpl_mille
de_cpl_fire
de_vertigo
cs_office - jako chyba jedyna mapa cs_* ktora mozna grac w ct
+
gorzej z mapami niepodstawowymi bo trzeba zrobic strefy,dobrze j± poznać
20 map w mapcyklu to gwarantowana zabawa na cały dzien
podobno byl mapcykl rok temu bez vertigo ale z italy , militia[/code]
Najlepszy mc , bez shitow z pupy MaacieK - Wto 20 Wrz, 2005 17:35 ASFALT to mapa ktora gra sie w kafejkach a przy kompach siedzia 8 latki ritarded l. - Wto 20 Wrz, 2005 18:28
Anonymous - Wto 20 Wrz, 2005 19:00 Jak juz sie bawimy w mapcykle to ja bym widzial taki:
* de_aztec
* de_cpl_mill
* de_cpl_fire
* de_cpl_strike
* de_cbble
* de_dust
* de_dust2
* de_inferno
* de_nuke
* de_prodigy
* de_sunny
* de_train
* cs_office
* de_dust2002 [Dla mnie wypas mapa ! duza ladna i wiele sposobow na przeprowadzenie ataku na bs'a. Kto nie wie jak wyglada zamieszczam link sciagnij