CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Co zyskaliście dzięki cs'owi??
sidney - Pon 26 Wrz, 2005 20:53 szczegolnie mnie dziwi pisanie tym dziwnym jezykiem "7u7@j pR2yk14d". niewiem do czego to ma prowadzic...dla mnie to glupotaoLKa - Pon 26 Wrz, 2005 20:54 To ma zmuszać ludzi, którzy to czytają do myślenia sidney - Pon 26 Wrz, 2005 20:56 ja jak widze cos takiego "!@34147ooKfLuS003!W!" to tego nieczytam bo sie nieda po prostu oLKa - Pon 26 Wrz, 2005 21:02 kill - Pon 26 Wrz, 2005 21:04 gra w cs-a dala mi duzo swietnej zabawy, biorac pod uwage ze cala swoja "kariere" gram na bydzi i s****(bez reklamy) poznalem tu wielu spoko ludzi ale tez takich o ktorych nawet sie nie bede wypowiadal. no i ta nieszczesna gra nie chce mnie wypuscic ze swych sidel ale niestety musze znacznie ograniczyc ta swietna zabawe...nowik - Pon 26 Wrz, 2005 21:11 ojj bo wy nie wiecie co to wogole jest to jest jezyk 1337 i tak sie fajnie w nim pisze i to sie latwo czyta sokół - Pon 26 Wrz, 2005 21:55 Co wy wiecie.Niektórzy ludzie siedzą non stop przy kompie a ich mózgi to zdeformowane kalarepy mają iq żetona i nie potrafią mówic,mają ślinotok a do tego dziFnie pishą i mają nas za przygł00puFF,no dobra teraz 2 część.
Dzięki Konterowi poznałem wielu internetowych przyjaciół ( @d@mo$,h@x,S1D.R@x0(r) oraz inne gady ) nauczyłem się walczyć z terrorystami i pare razy przegryzłem kabel od myszki,rozwaliłem 20 klawiatur i zostałem pobity przez stado sąsiadów którzy nie mogli słucha pisków i dźwieków tłuczonego szkła.Zostałem obdarzyony nadprzyrodzoną mocą sapania do mikrofonu (pozdro ekYpa cieciów),ogólnie mówiąc przez CS dostałem arytmii serca,podwyższył mi się skład cukru we krwi i poznałem spoko lo0dzi
pozdro P-C P-K - Pon 26 Wrz, 2005 22:08 I to jest właśnie istota CSa i tego serwera. Tu się poznaje naprawde fajnych ludzi.
Poza tym CS dał mi dystans do życia, dużo śmiechu, kupe nerwów i uzależnioną siostre (joke).
A co mi zabrał? Dobry wzrok, długie posiadówki przed kompem (patrz => siostra), czas i wogle to ja już nie gram w tego CSa bo tam jest dużo zła i szatana. ritarded l. - Pon 26 Wrz, 2005 23:05 ja to co ci wyzej, poza tym wiem jaki jest recoil broni co na pewno mi sie przyda jak pojade np do Iraq szukac brodatych esio W. - Pon 26 Wrz, 2005 23:10 3.50,- pozatym ta gra niszczy życie