CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // IrYs
kill - Czw 06 Paź, 2005 16:14 jak?? steel? to mysle ze tak oLKa - Czw 06 Paź, 2005 16:33 Temat postu: Re: Prośba o admina // IrYs
IrYs napisał/a:
... Wtedy rzadko są admini i dzieją sie różne dziwne rzeczy (samowoLKa, przeklinanie, raszowanie itp.). ...
A co do tematu, to się nie wypowiadam, bo nie kojarze IrYsa yello - Czw 06 Paź, 2005 16:37 OlKa:
Cytat:
A co do tematu, to się nie wypowiadam, bo nie kojarze IrYsa
to po co wogole ten post ?!? i.S.b - Czw 06 Paź, 2005 16:44 olka RooX , n/c , nie dziwie sie że mnie nie znasz, jak ja Cię pierwszy raz na oczy widze o_Onowik - Czw 06 Paź, 2005 17:03
yello napisał/a:
nowik to naprawde ja nie wiem gdzie ty grasz, no chyba ze masz rozdwojenie osobowosci, lub powazne problemy ze wzrokiem ... a moze Ci sie z sulkiem pomylilo hmmm ... ?
Powiem Ci ze nie mam rozdwojenia osobowości lub poważnych problemów ze wzrokiem... przeczytaj uważnie jeszcze raz to może zrozumiesz sens wypowiedzi... albo lepiej nie sam Ci go przedstawie. Otóż nie kojarze go to oznacza że nie pamiętam i napisałem że możliwe że gra ale ja nie mam obowiązku pamiętać każdego... pamiętam jedynie tych którzy w jakiś sposób się wyróżniają tj. albo negatywnie czyli rasze, klnięcia (pozdro Adamos ^^) albo pozytywnie czyli jeżeli ktoś zwraca uwagę żeby nie raszowali, nie klnęli i informuje o tym adminów czyli w typ przypadku mnei (patrz Melepeta, sokół, lonek, adamos, chociaż tych 3 ostatnich to z innych powodów ) no a IryS nie zapadł mi w pamięci czyli nie robi nic szczególnego na tak ani na nie więc go nie pamiętam... mam takie prawo i pozatym ja wyrażam tylko swoją opinie...
yello napisał/a:
to po co wogole ten post ?!? 0o
po to żeby wiedzieć że go niegojarzy... czyli nie ma zadnego zdania na temat... H@ daje to też napewno do myślenia skoro osoby jednak znane i które grają na serwie nie znają kandydata... pozatym oLKa chciała także wprowadzić tutaj troszkę humoru Gezol - Czw 06 Paź, 2005 17:10 Ja jestem na tak Irys spoko ziomek jest.Wie TaK .Pozdrooo yello - Czw 06 Paź, 2005 17:34 Na poczatku chcialbym Ci podziekowac [ Nowik ] za to ze osobiscie mi wyjasniles swoja wypowiedz widac ze sie postarales i wlozyles w to sporo energii brawo dla Ciebie ... Oczywiscie nie masz obowiazku kojarzyc wszystkich graczy... ale powiedz mi czemu wszyscy grajacy na serwie go kojarza a ty nie... hmmm ? zastanawiajace co ... pozatym jeszcze kilka dni temu grales z nim w jednej teamie i to nie raz... poza tym po dluzszym okresie gry zapamietuje sie niki osob czesto grajacych to jest normalne... Z tego co napisales wnioskuje ze zapamietujesz tylko te osoby o kturych jest glosno na forum i servie [co nie ukazyje jak graja i kim sa ] (pozdro Adamos ^^) albo tych ktorzy [ nie napisze tu liza d***] swoimi milymi textami umilaja Twojemu ego . tak ? Musisz pamietac ze sa tu tez gracze ktorzy graja dobrze, sa dowcipni i posiadaja jakies tam wartosci na nich tez casami mozesz zwrocic uwage...
Przy okazji serecznie pozdrawiam OlKe ... kim Ty jestes, pierwszy raz Cie widze...
Nowik zapytam sie jeszcze raz po co jest ten post "OlKa" zupelnie nic nie wnosi do dyskusji a z tego co mi wiadomo posty nie moga odbiegac od tematu... A jesli go nie kojarzy to po co to wogole pisze kogo to obchodzi, niech napisze czy jest za czy nie proste... i na boga tu cytat :
Cytat:
daje to też napewno do myślenia skoro osoby jednak znane i które grają na serwie nie znają kandydata...
jakie znane osoby ?
... wprowadzic troszke humoru tak ... Nowik smieszy Cie to ... ?!? zastanow sie nad soba ...
Pozdro
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
siatkarz - Czw 06 Paź, 2005 17:49 wiadomo ze na tak... swoj chlop
a tak apropo tego niby przepelnienia... to jest tak ze gra w sumie 4-5 admow na serwie (roznie rozniscie w czasie) i kiszka jest nieraz.... ci co maja adma i ni graja powinni go stracic odrazu... bo po co oni :| takie blokowanie slocikow:P thx za uwagenowik - Czw 06 Paź, 2005 17:59 ojojoj yello najpeirw zaczne od humoru oLKi zobacz ze w zacytowanym fragmencie jest coś pogrubione i o to mi chodzi... Lecąc dalej możliwe że grałem z nim wczoraj w jednej drużynie tylko że ja tego nie pamietam i go nie kojarze. Dlaczego ? To już wyjaśniłem w poprzednim poście, do tego moge dodać jeszcze że wczoraj to nie można nazwać tego grą z tego względu ze przez lagi to się tylko je pamięta i powiem szczerze że nei pamiętam wogole kto grał na serwie... a dalej wszscy kojarzą IryS-a hmm.. jak narazie widze że wypowiedziały się tutaj cztery osoby które udzielają sie na forum i są znane a reszty to od dawna nie widziałem albo widze pierwszy raz... A no i faktycznie po dłuższym czasie gry zapamiętuję sie nicki ale graczy którzy się udzielają na serwie i jeżeli pozytywnie to dobrze jeżeli negatywnie to się także pamięta ich nicki ze względu iż są z nimi afery no i jest o nich głośno i ich ksywy się przewijają często, adamos-a zna tutaj 3/4 ludźi ale na jego porśbe o admina bylbym na nie, a Ci co jak to zostalo określone "liża dupę" to powiem Ci tak że widać to i to bardzo jak ktoś się podlizuje... no i ja tam takich ludzi nie pamietam raczej... bo oni mnie niezbyt obchodzą... wogóle lecąc dalej owszem wiem że grają tutaj tacy gracze którzy są dowcipni i posiadają wartości Ale ja niekoniecznie neistety ich pamiętam czy znam bo możliwe że ich dowcpiy do mnie nei docierają z różnych względów zaczynając od innej drużyny w grze a koncząc na wartościach moralnych... a i oLKa jest znana także ze względu na swój staż na forum a także na ilość postów co oznacza że się udziela i widać ją też na serwerze tak samo często jak jej brata
btw. love and peace i koniec dyskusji pozdrooLKa - Czw 06 Paź, 2005 17:59
yello napisał/a:
... wprowadzic troszke humoru tak ... Nowik smieszy Cie to ... ?!? zastanow sie nad soba ...
Jeszcze raz looknij na moj post, a może dostaniesz oświecenia... To nie chodziło o to, bym wnosiła humor. Jakoś mój nick wrzucił mi się w oczy w poście Irysa, wiec napisałam to.
A co do Irysa, to miałam przyjemność go dziś poznać Możliwe, że nie grał On wcześniej wtedy kiedy ja...