To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina // 333 - half evil

_rOsO_ - Sob 08 Paź, 2005 17:26

Jestem na Nie
ciasteczkowy - Sob 08 Paź, 2005 18:36

tenczowke pamietam od kiedy gram w cs chyba że to nie ten ale jeśli to on to jestem na tak żadnych z nim problemów nie było
domaz - Sob 08 Paź, 2005 19:25

jestem na tak szczerze ci powiem ze nie wiedzialem ze 333 = teczufka :Ld
Melepeta - Sob 08 Paź, 2005 19:47

Sidney i Nowik ja nie napisałem kto niegra, ja napisałem kogo najcześciej widze. Oczywiscie, że też gracie i chwała wam za to... Ale widzsz Nowik sam napisałeś, że grasz na fejkach... :x także żle zrozumieliscie mojego posta.. :papa2: pozdro :cfaniak:
nowik - Sob 08 Paź, 2005 20:18

Melepeta napisał/a:
Sidney i Nowik ja nie napisałem kto niegra, ja napisałem kogo najcześciej widze. Oczywiscie, że też gracie i chwała wam za to... Ale widzsz Nowik sam napisałeś, że grasz na fejkach... :x także żle zrozumieliscie mojego posta.. :papa2: pozdro :cfaniak:

no właśnie ja to tak żartem chciałem napisać poprzez tą emotkę :P ale widze ze mi nie wyszlo :D :banan: :banan:

AdAMoS - Sob 08 Paź, 2005 23:32

Cytat:
Melepeta napisal:

Powody na TAK:
- na servie brakuje adminów,
- na servie często panuje samowolka, wulgaryzmy, rasze (w czasie nieobecnosci admina),
- grasz dosyć często,
- kultura osobista OK,
- grasz dobrze

Gra dobrze? No nie wydaje mi sie. Admin nie musi grac dobrze, ja jestem na NIE. Dlaczego? Nie lubie botow na serwie ( jezeli kogos urazilem to sory :mrgreen: ) , admin powinien cos soba reprezentowac, a ty co soba reprezentujesz? Nie podoba mi sie twoje zachowanie na serwie, ogolnie jestes jakos malo rozmowny, mica nie masz chyba czy co? ( W8 ide wyjac psa z piekarnika z/w )
.
.
.
Ok juz jestem...

No wiec jak mowilem, popracuj bardziej nad relacjami miedzy graczami,ze tak powiem :P :papa2:

lnk - Sob 08 Paź, 2005 23:42

AdAMoS napisał/a:
Cytat:
Melepeta napisal:

Powody na TAK:
- na servie brakuje adminów,
- na servie często panuje samowolka, wulgaryzmy, rasze (w czasie nieobecnosci admina),
- grasz dosyć często,
- kultura osobista OK,
- grasz dobrze

Gra dobrze? No nie wydaje mi sie. Admin nie musi grac dobrze, ja jestem na NIE. Dlaczego? Nie lubie botow na serwie ( jezeli kogos urazilem to sory :mrgreen: ) , admin powinien cos soba reprezentowac, a ty co soba reprezentujesz? Nie podoba mi sie twoje zachowanie na serwie, ogolnie jestes jakos malo rozmowny, mica nie masz chyba czy co? ( W8 ide wyjac psa z piekarnika z/w )
.
.
.
Ok juz jestem...

No wiec jak mowilem, popracuj bardziej nad relacjami miedzy graczami,ze tak powiem :P :papa2:

Dokladnie , nic sie nie odzywasz ani nic cichutki i w ogole admin nie powinien taki byc :
chytrus:

ciasteczkowy - Sob 08 Paź, 2005 23:50

HAHA chyba Ci Adamos brakuje mojego krzyczenia przez mica :hahaha: :hahaha: :hahaha: a mówiłeś że nie będziesz tęsknił
:x

ritarded l. - Nie 09 Paź, 2005 00:11

ciasto wroc :(
siatkarz - Nie 09 Paź, 2005 00:21

brakuje ciacha... sry za OT