CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Kaczka sux
_rOsO_ - Pon 24 Paź, 2005 10:56 Wy wogóle znaliście programy wyborcze kandydatów
Wygląd dla mnie wcale nie jest ważny, a juz ta bzdura o żonie <lol> razy Miliard, przecież to jego żona nie wasza, znajdźcie sobie extra laski i startujcie w wyborach.
Najwazniejsze żeby w Polsce było GiT i jak dla mnie prezydentem może być Toudi albo Shrek wszystko jedno, a jego żoną Smoczyca albo jakaś Żaba z Mapetów. Za 4 lata będziemy mądrzejsi o to kto jest jaki. Tusk wystartuje może w następnych rozgrywkach za pare lat i jeśli Kaczyński skrzywdzi lud to lud z pewnością w jakiś sposób mu się odpłaci. Nawet W GTA SA miasta walczą z niesprawiedliwą władzą
Tym ironicznym i wyśmiewającym tekstem kończe, aha a Tusk mógł się nie malować na swoich kartach "reklamowych" albo jak się maluje to niech sobie strzeli makijaż alla Violetta Willas plus Tupecik blond na głowe i już. Tak wogóle to Olisadebe mógłby startować z jakąs fajną blądynką z Brazylii u boku to moze by wygrał, albo Bekcham Z Wiktorią no bo u nas wygląd po pierwsze i reprezętatywność po 2, a to jaki jest człowiek to już nie jest ważne.
Ja na swojej drodzę wolę spotykać uczciwych brzydkich i niskich polityków niż pomalowanych fałszywych, chociaż moze to Tusk byłby lepszy.
No i na koniec, Tusk złamał ciszę wyborczą w Niedziele widziałem kilka reklam Mc Donalda, a mi oczu nie zamydlą
To nara i życzę wszystkim aby nasz Nowy Władca był Uczciwy i abysmy byli z niego zadowoleni, no i aby gracze CS-a w Polsce mieli net za Free sidney - Pon 24 Paź, 2005 13:56 dla mnie kaczynski jest wporzadku...jako prezydent warszawy duzo zrobil m.in. spadla przestepczosc o jakas połowe...jak dla mnie najlepszy kandydat z tych wszystkich co startowali kill - Pon 24 Paź, 2005 15:04
sidney napisał/a:
dla mnie kaczynski jest wporzadku...jako prezydent warszawy duzo zrobil m.in. spadla przestepczosc o jakas połowe...jak dla mnie najlepszy kandydat z tych wszystkich co startowali
hehe i co chwile jest sie spisywanym przez "wladze" nie wspomne juz czym sie konczy picie piwa ritarded l. - Pon 24 Paź, 2005 15:49 a ile drog wyremontowal?psychic - Pon 24 Paź, 2005 16:13 ja tam wiem jedne... ze jak lepper zostalby prezydentem to bym uciekl z kraju, a tak jakis kaczy swiat zoabczy sie przynajmniej
ale w ostatecznosci tez mozna sie ewakuowac Arhaix - Pon 24 Paź, 2005 16:51 Przecież prezydent nie ma za dużej władzy, pełni on funkcje władzy wykonawczej. Nie składa wniosków, itd. tym zajmuje sie rząd. Prezydent DLA MNIE ma byc przede wszystkim osobą reprezentacyjną, dobrze prezentującą się na tle innych głów państw.
Mały mamroczący człowiek nie jest dla mnie taką osobą, dlatego wolałbym TuskaAnonymous - Pon 24 Paź, 2005 17:11 spadla przestepczosc w wa-wie jestem ciekaw czy w szczecinie i policach spadnie bo zawsze wszyscy tylko obiecuja jak narazie rosnie i to w zastraszajacym tepie Dzejms - Pon 24 Paź, 2005 19:05
Cytat:
Jesli ktoś z was wybierał prezydenta po wyglądzie to gratuluje poprostu... zal d.. ściska jak widzę te wszystkie jady na Kaczyńskiego, a ci wszyscy jego przeciwnicy niech moze powiedzą co zrobił by Tusk??
Przede wszystkim wprowadziłby równowagę polityczną, dla partii która wygrała wybory parlamentarne.
Zobaczymy teraz co zrobi prezydent obiecujący Polakom to co lubią najbardziej czyli "gruszki na wierzbie" i który wygrał dzięki dwóm kontrowersyjnym osobom znanym w Polsce . Czyba każdy zna Leppera i o.Rydzyka. Powinien im dziękować na kolanach.
Po prostu "swój swego zawsze znajdzie"
kill - Pon 24 Paź, 2005 19:09 a Tuska poparli Wałęsa i Kwaśniewski----> poprostu wzory uczciwosci
[ Dodano: Pon 24 Paź, 2005 20:26 ]
wiekszosc politykow obiecuje "gruszki na wierzbie". Tusk nie odpowiada mi tym ze toz przed wyborami wzial slub "na pokaz" i jest politykiem bylej UW a ta jak wiemy, miala swoje 5 min w rzadzeniu panswtwem. Kaczynski zaczal budowac, odnawiac drogi w Warszawie kilka miesiecy przed wyborami...nagle polscy robotnicy potrafili wymienic duza czesc Grojeckiej w 1 weekend Kaczynski rowniez zaprzepascil znaczaca czesc srodkow z UE na rozwoj Warszawy.
takze wg mnie nie bylo zadnego godnego kandydata
wg mnie w Polsce nie ma odpowiednich ludzi ktorzy mogliby rzadzic wiekszosc to politykow "farbowane lisy" czmychajace z partii do partii zeby zostac poslem. nic qr... szara polska rzeczywistosc patterson - Pon 24 Paź, 2005 19:33
DzejmsBlond napisał/a:
Cytat:
Jesli ktoś z was wybierał prezydenta po wyglądzie to gratuluje poprostu... zal d.. ściska jak widzę te wszystkie jady na Kaczyńskiego, a ci wszyscy jego przeciwnicy niech moze powiedzą co zrobił by Tusk??
Przede wszystkim wprowadziłby równowagę polityczną, dla partii która wygrała wybory parlamentarne.
Zobaczymy teraz co zrobi prezydent obiecujący Polakom to co lubią najbardziej czyli "gruszki na wierzbie" i który wygrał dzięki dwóm kontrowersyjnym osobom znanym w Polsce . Czyba każdy zna Leppera i o.Rydzyka. Powinien im dziękować na kolanach.
Po prostu "swój swego zawsze znajdzie"
Tiaaa, teraz to równowagi sie zachciewa, a jak 10 lat SLD zajmowało wszystkie mozliwe stołki po sołtysa na jakieś pipidówie , to równowag sie nie chciało A co do Skwary i dyrektora, to jak, nie da sie pokonac wroga, to sie z nim dogadaj Jak Tusk dał sie tak łatwo wysiudać, to jako prezydent, by nas sprzedał i byśmy nie wiedzieli komu.