CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na admina....
Augi888 - Pon 31 Paź, 2005 14:26 To jest utrudnienie gry to tak jak ja bym co runde rzucal Ci flesza pod nogi. Niewidzisz w tym nic zlego tylko jakos Ronin ukaral cie kickiem za to że tam siedziales.Wchodzac druga strona tracilem czas i nie moglem ich ostrzeliwac z gory kiedy wlazili na dluga nowik - Pon 31 Paź, 2005 14:52 Mamo A ksysiu siedzi na zjezdzlani i nie moge z niej zjeśdzać :F Close proponuje...ritarded l. - Pon 31 Paź, 2005 14:53 nie macie wiekszych problemow w zyciu? szczesliwi jestescie...Augi888 - Pon 31 Paź, 2005 15:00 Nie czaje waszych wypowiedzi nie lubici jak was ktos bloknie jak macie albo rzuci niechacy
flesza pod nogi...a jak teraz jest cos co naprawde uprzykrza gre to niby nic sokół - Pon 31 Paź, 2005 15:05
Augi888 napisał/a:
Nie czaje waszych wypowiedzi nie lubici jak was ktos bloknie jak macie albo rzuci niechacy
flesza pod nogi...a jak teraz jest cos co naprawde uprzykrza gre to niby nic
proponuje najpierw szkołe a później counter-strike...
a co do sprawy z blokowaniem do głupszej skargi nie widziałem a przynajmniej nie pamiętam =)
btw
czytaj 5 razy zanim cos napiszesz i wcisniesz entercrz^^ - Pon 31 Paź, 2005 15:27
Augi888 napisał/a:
To jest utrudnienie gry to tak jak ja bym co runde rzucal Ci flesza pod nogi. Niewidzisz w tym nic zlego tylko jakos Ronin ukaral cie kickiem za to że tam siedziales.Wchodzac druga strona tracilem czas i nie moglem ich ostrzeliwac z gory kiedy wlazili na dluga
Co do Ronina to bedąc na drabinie Ty jak i on chcieliście wejść, Ronin zaczął do mnie strzelać, zabił mnie, a ja mu dałem rakiete, po chwili dostałem od niego kicka. Pewnie nerwy mu puściły za tą rakiete i mnie kicknął.domaz - Pon 31 Paź, 2005 15:47 augi zanim napiszesz jakas nastepna denna skarge to wyjmij to z buzi i przeredaguj ja jeszcze raz ;Fpsychic - Pon 31 Paź, 2005 15:54 no przeciez co za problem...
mi tez nie raz ktos wpadal pod celownik, czy stal tam gdzie sie kampilem i nic nie widzialem...
pewnie ja tez nie raz komus wpadlem pod celownik itp ale nie psize skargi za takie cos bo to jest szczyt glupoty...
Kazdy ma kulture osobista i wie jak ma sie zachowywac na servie a jak nie wie to jego porblem i nie nie wiem po co pisac na takie cos skarge...chyba zeby cos bardziej powaznego to rozumiem nappy - Pon 31 Paź, 2005 17:21 ojejju! Augi! Po co ci ta drabinka? Przecież i tak przykampisz w najmniej oczekiwanym miejscu, i gdy zostaniesz sam będziesz grał 'cepeela' aż c4 wybuchnie ;x
btw - właśnie doszły cpl_strike i cpl_mill... mam wrażenie, że to specjalnie dla Ciebie Anonymous - Pon 31 Paź, 2005 18:27 augi poplacz sie jeszcze aaa hypno ty jego chlopakiem jestes