To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na admina....

Augi888 - Pon 31 Paź, 2005 14:26

To jest utrudnienie gry to tak jak ja bym co runde rzucal Ci flesza pod nogi. Niewidzisz w tym nic zlego tylko jakos Ronin ukaral cie kickiem za to że tam siedziales.Wchodzac druga strona tracilem czas i nie moglem ich ostrzeliwac z gory kiedy wlazili na dluga :/ !! !!
nowik - Pon 31 Paź, 2005 14:52

Mamo !! A ksysiu siedzi na zjezdzlani i nie moge z niej zjeśdzać !! :F Close proponuje...
ritarded l. - Pon 31 Paź, 2005 14:53

nie macie wiekszych problemow w zyciu? szczesliwi jestescie...
Augi888 - Pon 31 Paź, 2005 15:00

Nie czaje waszych :chytrus: wypowiedzi nie lubici jak was ktos bloknie jak macie albo rzuci niechacy
flesza pod nogi...a jak teraz jest cos co naprawde uprzykrza gre to niby nic :0o:

sokół - Pon 31 Paź, 2005 15:05

Augi888 napisał/a:
Nie czaje waszych :chytrus: wypowiedzi nie lubici jak was ktos bloknie jak macie albo rzuci niechacy
flesza pod nogi...a jak teraz jest cos co naprawde uprzykrza gre to niby nic :0o:

proponuje najpierw szkołe a później counter-strike...

a co do sprawy z blokowaniem do głupszej skargi nie widziałem a przynajmniej nie pamiętam =)
btw
czytaj 5 razy zanim cos napiszesz i wcisniesz enter

crz^^ - Pon 31 Paź, 2005 15:27

Augi888 napisał/a:
To jest utrudnienie gry to tak jak ja bym co runde rzucal Ci flesza pod nogi. Niewidzisz w tym nic zlego tylko jakos Ronin ukaral cie kickiem za to że tam siedziales.Wchodzac druga strona tracilem czas i nie moglem ich ostrzeliwac z gory kiedy wlazili na dluga :/ !! !!

Co do Ronina to bedąc na drabinie Ty jak i on chcieliście wejść, Ronin zaczął do mnie strzelać, zabił mnie, a ja mu dałem rakiete, po chwili dostałem od niego kicka. Pewnie nerwy mu puściły za tą rakiete i mnie kicknął.

domaz - Pon 31 Paź, 2005 15:47

augi zanim napiszesz jakas nastepna denna skarge to wyjmij to z buzi i przeredaguj ja jeszcze raz ;F
psychic - Pon 31 Paź, 2005 15:54

no przeciez co za problem...
mi tez nie raz ktos wpadal pod celownik, czy stal tam gdzie sie kampilem i nic nie widzialem...
pewnie ja tez nie raz komus wpadlem pod celownik itp ale nie psize skargi za takie cos bo to jest szczyt glupoty...
Kazdy ma kulture osobista i wie jak ma sie zachowywac na servie a jak nie wie to jego porblem i nie nie wiem po co pisac na takie cos skarge...chyba zeby cos bardziej powaznego to rozumiem ;)

nappy - Pon 31 Paź, 2005 17:21

ojejju! Augi! Po co ci ta drabinka? Przecież i tak przykampisz w najmniej oczekiwanym miejscu, i gdy zostaniesz sam będziesz grał 'cepeela' aż c4 wybuchnie ;x

btw - właśnie doszły cpl_strike i cpl_mill... mam wrażenie, że to specjalnie dla Ciebie :hahaha:

Anonymous - Pon 31 Paź, 2005 18:27

augi poplacz sie jeszcze :rotfl: :rotfl: :rotfl: aaa hypno ty jego chlopakiem jestes ?? :hahaha: :hahaha: