CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Kodik - podziękowanie za wspópracę
sokół - Śro 02 Lis, 2005 20:56
HyPnO napisał/a:
Bałdzo dobrze solid bravo . GOsciu niegra to wypad
jak on adminował na sulechowie to ty nie wiedziales co to klawiatura wiec idz ubierz laleczki w nowe ciuszki , cze!bbl` - Śro 02 Lis, 2005 20:59 Hypno moze Ci zasponsoruje slownik jezyka Polskiego ? Anonymous - Śro 02 Lis, 2005 22:30 Hypno czy ty zbierzesz w sobie troche sily i checi, zeby nie wypowiadac sie w niektorych tematach, a szczegolnie w takich w ktorych nic nie wnosisz do rozmowy, a jeszcze bardziej w takich gdzie twoja wiedza o danym temacie ( w tym przypadku osobie ) jest zerowa
Od jakiego czasu ty grasz na serverze 1 czy 2 miesiace
Ja gram nieco ponad rok i jeszcze go do końca nie poznałem i szczerze żałuje
Jako admin go już nie poznam, ale jako gracz mam nadzieje, że tak i czasami wejdzie na server
GJ & GLlnk - Śro 02 Lis, 2005 22:39 On ma fajny nick }{ypN{} taki mroczny i skillowy , nie wypowiadaj sie jak nie wiesz kto to .Naucz sie pisac a nie gadasz ze masz 5 z polskiego , cu.
Ja gram nieco ponad rok i jeszcze go do końca nie poznałem i szczerze żałuje
niema czego zalowac zartuje oczywiscie watpie zeby kodik zaczal grac chociaz moze jak bedzie mial przeblysk to wtedy... patterson - Śro 02 Lis, 2005 22:53 Wszystkiego naj domaz - Śro 02 Lis, 2005 23:59 widzialem go 2/3 dni temu na OfiSiE u nas;dAnonymous - Czw 03 Lis, 2005 07:14 GL kodik dzieki za współprace,
a co do ciebie Hypno weź przestań w końcu spamować i wypowiadać sie w tematach o których nie masz zielonego pojęcia. nowik - Czw 03 Lis, 2005 09:27 GL... Hypno a Ciebie prosze zebys przed tym jak cos chcesz napisac pomyslal ja wiem moze 20 razy i pomoze jakos... bo na Ciebie juz nie mam słów... spamujesz wszędzie gdzie sie da i nie wiem po co Ci to... a tym napewno nie wzbudzisz naszej sympatii do Siebie...
a teraz co do tematu to Kodik byl naprawde dobrym adminem, niestety nie wiem czemu przestał grac a szkoda papa GL i HF kodik - Wto 14 Mar, 2006 16:15 Wracam wracam ~ moze nie jako admin ale jako gracz . . .
Dzis wracam na forum ale od pewnego czasu wrocilem na serwa