To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Cos mi sie z kompem dzieje

_rOsO_ - Śro 02 Lis, 2005 18:26

Czytałem o uwalonej wersji na jakimś serwie Directa 9.0, moze wywal tego i wrzuć innego ??
sidney - Śro 02 Lis, 2005 18:36

jak chcesz dobrego dx9 to ja mam jakby co ;)
psychic - Śro 02 Lis, 2005 19:05

:hahaha: jak mam taka akcje z kompem (oczywiscie ze na windowsie bo gdziezby indziej...)
to wale format c: i sie nie przejmuje...i tak beidzesz musial kiedys zrobic.
Ja sie zabieralem do formata 2 miesiace nie dawno, a komp mi dobrze chodzil (na nowym PC :D ), bylem przyzwyczajony do starego kompa i windowsa 98, gdzie praktycznie co 3 dni format robilem lol2, a czasami kilka razy dziennie :hahaha:

bbl` - Śro 02 Lis, 2005 19:30

Psychic ja format mialem niecaly miesiac temu :P dopiero co ogarnolem wszystko poinstalowalem programy itp.
Babcia my gg: 6526094 pisz :) .
Sidney: zagadam do Ciebie na gg :banan:

BABCIA - Śro 02 Lis, 2005 19:52

ja format juz nie robiłem dobre 10 mięsięcy ale musiałem go zrobić jakies dwa tygodnie temu ale dlatego że zakupiłem większy dysk sata i na nim postawiłem system ale te programy sprwadzają się dobrze raz w tygodniu nimi robie i wszystko gitara oczywiście windows zaktualizowany
_rOsO_ - Śro 02 Lis, 2005 19:58

Korzystajcie z Norton Ghost ( robi obraz dysków ) w ciągu kilku minut macie system taki jaki ma być, można oczywiscie nagrać taki obraz na DVD...
ritarded l. - Śro 02 Lis, 2005 20:24

ludzie ja ejstem jakis specjalny, kompa zrobilem w poprzednie wakacje i bez formata jade a komp nadal niezle dziala :D
sidney - Śro 02 Lis, 2005 20:26

psychic kiedys robilem tak jak ty :D teraz mi sie znudzilo i profilaktycznie co jakies 2 miesiace format leci :D tylko ze ja niemam problemu bo mam jedna partycje z windowsem a druga z innymi rzeczami :)
lnk - Śro 02 Lis, 2005 20:35

Zainstaluj sobie System Mechanic 5 Professional , tam wszystko przeskanuj i wywal co znajdzie z rejestru i nie potrzebne pliki i w ogole .Jak to nie zadziala to format :rotfl:
psychic - Śro 02 Lis, 2005 20:41

sidney ja tez robie zadko formata teraz bo mam nowego kompa...kilka miechow temu tak formatowalem non stop :mrgreen: ale to nudne jest...ale powiem szczerze, ze wole formatowac wina 98 niz tego xp, bo w xp nic robic nie musisz :(
:rotfl2: :rotfl2: