CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Cos mi sie z kompem dzieje
_rOsO_ - Śro 02 Lis, 2005 18:26 Czytałem o uwalonej wersji na jakimś serwie Directa 9.0, moze wywal tego i wrzuć innego sidney - Śro 02 Lis, 2005 18:36 jak chcesz dobrego dx9 to ja mam jakby co psychic - Śro 02 Lis, 2005 19:05 jak mam taka akcje z kompem (oczywiscie ze na windowsie bo gdziezby indziej...)
to wale format c: i sie nie przejmuje...i tak beidzesz musial kiedys zrobic.
Ja sie zabieralem do formata 2 miesiace nie dawno, a komp mi dobrze chodzil (na nowym PC ), bylem przyzwyczajony do starego kompa i windowsa 98, gdzie praktycznie co 3 dni format robilem lol2, a czasami kilka razy dziennie bbl` - Śro 02 Lis, 2005 19:30 Psychic ja format mialem niecaly miesiac temu dopiero co ogarnolem wszystko poinstalowalem programy itp.
Babcia my gg: 6526094 pisz .
Sidney: zagadam do Ciebie na gg BABCIA - Śro 02 Lis, 2005 19:52 ja format juz nie robiłem dobre 10 mięsięcy ale musiałem go zrobić jakies dwa tygodnie temu ale dlatego że zakupiłem większy dysk sata i na nim postawiłem system ale te programy sprwadzają się dobrze raz w tygodniu nimi robie i wszystko gitara oczywiście windows zaktualizowany_rOsO_ - Śro 02 Lis, 2005 19:58 Korzystajcie z Norton Ghost ( robi obraz dysków ) w ciągu kilku minut macie system taki jaki ma być, można oczywiscie nagrać taki obraz na DVD...ritarded l. - Śro 02 Lis, 2005 20:24 ludzie ja ejstem jakis specjalny, kompa zrobilem w poprzednie wakacje i bez formata jade a komp nadal niezle dziala sidney - Śro 02 Lis, 2005 20:26 psychic kiedys robilem tak jak ty teraz mi sie znudzilo i profilaktycznie co jakies 2 miesiace format leci tylko ze ja niemam problemu bo mam jedna partycje z windowsem a druga z innymi rzeczami lnk - Śro 02 Lis, 2005 20:35 Zainstaluj sobie System Mechanic 5 Professional , tam wszystko przeskanuj i wywal co znajdzie z rejestru i nie potrzebne pliki i w ogole .Jak to nie zadziala to format psychic - Śro 02 Lis, 2005 20:41 sidney ja tez robie zadko formata teraz bo mam nowego kompa...kilka miechow temu tak formatowalem non stop ale to nudne jest...ale powiem szczerze, ze wole formatowac wina 98 niz tego xp, bo w xp nic robic nie musisz