CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Lista najlepszych programów do obsługi systemu.
psychic - Czw 03 Lis, 2005 16:18 ja nie uzywam zadnych firewall'ow bo mi lacze spowalniaja... .:Solid_Snake:. - Czw 03 Lis, 2005 16:19 Ja używam systemowego + FF i mi styka. Nic mi się nie syfi lnk - Czw 03 Lis, 2005 19:44 AVG jest marny mialem go , mulil mi sie komp .Przeskanowalem nim , dalem uptade i 0 wirusow , zainstalowalem nortona 2005 uptade , skan 82 wirusy .
Norton Antivirus 2005 - dobry antywirus
Ad aware - kazdy wie co to jest
System Mechanic 5 Professional - czysci rejestr a takze usuwa zbedne pliki , ma takze antywirusa i firewalla ale ja nie uzywam tego
Sygate Personal Firewall Pro v5.5 - swietny firewall , w ogole nie muli kompa .Najwazniejsze ze nie sapie ciagle o byle co jak np. kerio
xp-AntiSpy - dobry programik , mozna np. usunac chmurki a takze raporty ze wystapil jakis
blad i wiele innych rzeczy ktore sa zbedne w windows xp .
To tyle co ja uzywam psychic - Czw 03 Lis, 2005 20:32
lnk napisał/a:
xp-AntiSpy - dobry programik , mozna np. usunac chmurki a takze raporty ze wystapil jakis
To tyle co ja uzywam
wlasciwosci systemu (prawy klawisz i wlasciwosci na "moj komputer" )-->zaawansowane-->raportowanie bledow-->i zaznacz "wylacz raportowanie bledow"
lnk - Czw 03 Lis, 2005 22:00
psychic napisał/a:
lnk napisał/a:
To tyle co ja uzywam
wlasciwosci systemu (prawy klawisz i wlasciwosci na "moj komputer" )-->zaawansowane-->raportowanie bledow-->i zaznacz "wylacz raportowanie bledow"
Mmmm fajnie , tylko ze tam jest wiecej opcji niz wylaczenie tak czitersko raportowanie bledow nowik - Czw 03 Lis, 2005 22:22 AntiSpy fajny programik polecam mozna nim troche przyspieszyc działanie systemu ROSOMAK - Pon 07 Lis, 2005 10:40 ja natomiast to spyware i podobnych dziadostw polecam wam :Doctor Spyware i CounterSpy - sa w 100% lepsze nizeli Ad-aware.
Pozdrawiam