CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na gracza Adi^
Anonymous - Nie 06 Lis, 2005 22:47
lnk napisał/a:
Moze ktos powie co powiedzial
ja wiem co powiedział i zasługuje na bana,lnk - Nie 06 Lis, 2005 23:07
SiD-67 napisał/a:
lnk napisał/a:
ja wiem co powiedział i zasługuje na bana,
Hoho ciesze sie ze wiesz , ale nie mogles powiedziec w tym poscie co powiedzial Anonymous - Nie 06 Lis, 2005 23:23
lnk napisał/a:
SiD-67 napisał/a:
lnk napisał/a:
ja wiem co powiedział i zasługuje na bana,
Hoho ciesze sie ze wiesz , ale nie mogles powiedziec w tym poscie co powiedzial
ehh.. z tego co wiem Adi uzywał wulgaryzmów w jej kierunku i nazywał ją "szmatą" i.S.b - Nie 06 Lis, 2005 23:24 ...ciężka sprawa...to że był pijany to go nie usprawiedliwia, bo nie powinno sie obrażać graczy...ale jak jest trzeźwy to zachwouje sie kulturalnie...mimo wszystko kara powinna być ...
PoZdRo 4 ALL P-C P-K - Nie 06 Lis, 2005 23:28 W sumie to mało ważne co powiedział. Skoro LOLA się obraziła to nie było to coś w stylu "głupia kobieto" (chociaż za to też mogła, ja tam nie wiem):P. Samo obrażanie (nieważne jakie) innych graczy łamie ważny punkt regulaminu serwera. Jestem więc za 2 tygodniami. IMO nie mniej. (Dżizaz 2 tygodnie bez kantera )Anonymous - Nie 06 Lis, 2005 23:33 irysek dobrze napisal kara byc powinna popierwsze adi powinien przeprosic karolcie a to na ile powinien dostac bana niech zdecyduje sama zainteresowana mysle ze tak bedzie sprawiedliwe Anonymous - Nie 06 Lis, 2005 23:37
M!3LC4R napisał/a:
a to na ile powinien dostac bana niech zdecyduje sama zainteresowana mysle ze tak bedzie sprawiedliwe
heh nie moge sie z tym zgodzić , napisała skarge a co do kary to juz jest decyzja H@psychic - Pon 07 Lis, 2005 00:28
lnk napisał/a:
LOL gadacie ban na 2 tyg , na tydzien na 1241251251 lat a nie wiecie co powiedzial .
Nie wazne co powiedzial, obrazanie drugiego gracza powinno byc karane...a to jeszcze byla LOLA
0 kultury..i.S.b - Pon 07 Lis, 2005 04:24 no, dokładnie a LOLI 3eba bronić, bo jest jedną z nielicznych kobietek grających na servie nappy - Pon 07 Lis, 2005 09:33 imho ban na tydzień wystarczy