CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - *** za co dostałem bana ???
bbl` - Śro 09 Lis, 2005 14:09 Augi ma 13 lat ? psychic - Śro 09 Lis, 2005 15:01 na to wyglada HyPnO - Śro 09 Lis, 2005 18:48 nie dzięki ... niewiedziałem za na 5 min .. potem serwer był zajęty to i tak niebyło jak wejśc//...ritarded l. - Śro 09 Lis, 2005 19:15 dajcie buzi na zgodeFTB - Sob 04 Lut, 2006 21:39 Temat postu: Dzis 21:10 ban czemu??Siema!
Dostalem bana za to ze stezelalem do kolesia ktory nawalal do mnie.Czemu on nie dostal tylko ja??Czy to jest sprawiedliwosc adminow?Nigdy nie zlamalem regulaminu tego serwa a tu ban na tez serw calkowity bez ostrzezenia ani upomnienia!!
Jakie to niby zasady??_rOsO_ - Sob 04 Lut, 2006 21:40 Temat postu: Re: Dzis 21:10 ban czemu??
FTB napisał/a:
Siema!
Dostalem bana za to ze stezelalem do kolesia ktory nawalal do mnie.Czemu on nie dostal tylko ja??Czy to jest sprawiedliwosc adminow?Nigdy nie zlamalem regulaminu tego serwa a tu ban na tez serw calkowity bez ostrzezenia ani upomnienia!!
Jakie to niby zasady??
Prawdopodobnie z automatu ten ban za 2h spadnie FTB - Sob 04 Lut, 2006 21:45 Temat postu: hmmTo lekki bezsens ale ok.
Lepiej by bylo wylaczyc ten automat:p
THX za odpowiedz.nowik - Sob 04 Lut, 2006 22:11 FTB chyba jednak nie bo gdy nie ma admina a bedzie ktos kto lubi sobie postrzelac do swoich to nic nei zrobisz a tak to dostanie bana na 2h i no problem no a automat jest omylny wiadomo, no ale jednak musiales do kogos strzelac ze dostales bana FTB - Sob 04 Lut, 2006 22:37 Temat postu: hmmTak wiem nowik ze strzelalem do kogos.
Ja uznaje taka zasade jak z teamu nikt sie nie zaczepia to ja tez tego nie robie.
A on do mnie nawalal z giwery,wiec oddalem i tak po chwili kick and ban na serwa.
Wiec mowicie ze to automat? hmm no to ok.
Thx jeszcze raz za odp:).:Solid_Snake:. - Sob 04 Lut, 2006 22:58 Jesli dostales bana, a koles nie, to znaczy ze Ty do typa strzelales wiecej razy.
Jesli typ Cie trafil przez przypadek to oddawanie jest zwyklą głupotą i przejawem braku opanowania.
Jesli typ Cie trafiał specialnie, to wystarczyło by zglosic to adminowi, a nie oddawać samemu i potem prosic o wylaczenie plugin'u bo Cie kikował za wymierzanie kary samemu.
To tak jak wylaczyć policje, bo nie chce sie iść na komisariat, a zamiast tego woli się iść i komuś skuć twarz osobiście. Tylko pomyśl jakby wtedy wygladało życie w społeczeństwie -_-.
Pozdro.
Ban zniknie prawdopodobnie na 2 h po otrzymaniu. Jak nie, to pisz.