CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - skarga na gracza plebejsoN -
BABCIA - Sob 12 Lis, 2005 21:57 przede wszystkim nie mam czego zasdrościc że gram nie najlepiej nie znaczy że możesz team robić w balona. nikt nie kazał ale jak kolega woła o pomoc to solidarnie tam biegnieniemy chyba że nie znasz językapsychic - Sob 12 Lis, 2005 22:31 eh i znowu skarga
taka jest widocznie kultura h4x'a i co zrobisz WEGier - Czw 17 Lis, 2005 10:22 BABKA ma racje, już raz doświadczyłem jak jakiś gracz "namiętnie" wzywał need backup, cała drużyna biegła na pomoc a tu siedział sobie jakiś banan na skrzynkach i kampił a całe terro poszło drugą stroną, oki za pierwszym razem było zabawnie ale później po 20 razie już to było męczące i odechciewało się grać. Podobna sytuacja jest gdy gracze puszczają muzyke podczas gry, do szału to doprowadza bo wtedy każdy chce sie popisać i puszcza swoje kawałki - typu - fasolki, mydełko fa etc etc i z countera robi się wiejska potańcówa. Z tego co sprawdzałem można puszczać muze ale tylko dead a nie podczas gry.