CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Forum i Strona - Informacje, prośby, skargi - Admini vs Gracze
psychic - Sob 26 Lis, 2005 23:32 sory za OT
ale co z tym turniejem bo niby sklady itp sa ale nie ma zadnych dat meczow i takie tam.i.S.b - Sob 26 Lis, 2005 23:53 ja proponuje jakos w next weekend, bo w tygodniu to nie ma co->->szkola i wogole, wiec moze 3 Grudnia 2005(Sobota), a co do godziny to sie jeszcze ustali.... co wy na to
PROSZĘ NIE KASOWAĆ POSTA I NIE TRAKTOWAĆ JAKO O.T.
Z góry dziekuję ...sokół - Pon 28 Lis, 2005 13:30 irys zagracie ze skolpojBOTrną?w sobote?Vegeta - Pon 28 Lis, 2005 14:08 ja jestem zwarty i gotowy tylko skilla poszukam bo mi uciekl i.S.b - Pon 28 Lis, 2005 17:02 spoko, napisz mi na priv, to sie ustawimy na ktora godzine itd, GG : 5229331_rOsO_ - Pią 02 Gru, 2005 07:54 Wstępnie spotkania rozpoczna się około godziny 18 do 00 Sobota i Niedziela.
Proszę o wpisywanie składów wraz z godzinami dostępności ww określonych pow godzinach.
P.S od tej chwili tj w temacie OFF-TOP karany warnami ( ja też chcę, na mydło i inne takie ) . . .nowik - Pią 02 Gru, 2005 08:04 xXx
- SiD-69
- Yelonek
- .:Solid_Snake:.
- nowik
- Szukamy 5tego moze to wlaśnie Ty Gość, wystarczy ze masz admina to mozesz z nami grac zgłoś się nagrody czekają
ale sa 2 problemy nie mamy piatego a i nie wiadomo czy w bydzi Solid ma neta bo jezeli nie to wtedy raczej nie pogramy ;/Dzejms - Pią 02 Gru, 2005 13:22
nowik napisał/a:
xXx
- Szukamy 5tego ....... wystarczy ze masz admina to mozesz z nami grac zgłoś się nagrody czekają
ale sa 2 problemy nie mamy piatego a i nie wiadomo czy w bydzi Solid ma neta bo jezeli nie to wtedy raczej nie pogramy ;/
No synu skoro już tak bardzo mnie prosisz to mogę z Wami zagrać, ale pod jednym warunkiem. Żadnych pretensji, że lamie. Chyba że macie innego piątego to nie ma sprawy.nappy - Pią 02 Gru, 2005 15:25 Ja moge grać jako 5ty Jeżeli np. Solida nie będzie .:Solid_Snake:. - Pią 02 Gru, 2005 21:49 W sobote mnie nie raczej nie bedzie. Na bank nie wiem. Poprostu, jesli np o 20 nie bedzie mnie na gg to sznappy wpada za mnie. W niedziele bede. Shi.