CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Czy dostałem perma?
crz^^ - Pią 18 Lis, 2005 16:04
VorteX^^ napisał/a:
opinia ludzi takich jak ty h4x faktycznie mnie nie obchodzi. teraz pomysl, na ile bana mozesz dostac za takie cos co napisales?
Hmm... za to, że napisałem "Vortex, ch.uj Ci w dupe, nie dość, że jesteś plebem to jeszcze na zegarku się ku.rwa nie znasz!"
Niestety nie moge sobie wyobrazić jaką kare mi dałeś i chcem abyś mnie poinformował...nowik - Pią 18 Lis, 2005 16:12 no dobra domyslam się o co chodzi i ja osobiscie dalbym kare bana na ja wiem kilkagodzin... wiec mysle ze takze taka dostalescrz^^ - Pią 18 Lis, 2005 16:13
nowik napisał/a:
no dobra domyslam się o co chodzi i ja osobiscie dalbym kare bana na ja wiem kilkagodzin... wiec mysle ze takze taka dostales
Ja myśle, on myśli, my myślimy, a ja chce wiedzieć konkretnie, tylko Vortexowi ciężko wychodzi pisanie na klawiaturze...ritarded l. - Pią 18 Lis, 2005 17:18
crz^^ napisał/a:
Hmm... za to, że napisałem "Vortex, ch.uj Ci w dupe, nie dość, że jesteś plebem to jeszcze na zegarku się ku.rwa nie znasz!"
dla mnie to chyba eotcrz^^ - Pią 18 Lis, 2005 17:49 Sorry Vortex, że nie jestem taki jak Ty, mądry, ładny i w ogóle, nic nie dociera do mnie, mam problemy ze zrozumieniem tekstu który czytam, jedyne na co mnie stać i to z pewnym bólem zrozumienie odpowiedzi na pytanie:
CZY DAŁEŚ MI PERMA?
Ułatwie Ci trochę, chociaż nie musze, oto odpowiedzi jakie zrozumiem:
Opcja pierwsza: TAK
Opcja druga: NIE
Czekam na odpowiedź._rOsO_ - Pią 18 Lis, 2005 18:03
crz^^ napisał/a:
Hmm... za to, że napisałem "Vortex, ch.uj Ci w dupe, nie dość, że jesteś plebem to jeszcze na zegarku się ku.rwa nie znasz..."
Jak dla mnie PERM na zawsze, chociaż szkoda bo fajnie się gra z kimś tak Skillowym, ale cóż kultury i obycia ze swiatem zewnętrznym troszkę, na serwerze grają też młodzi ludzie którzy nie przeklinają i nie należy ich na siłe uświadamiać.
pozdrawiamritarded l. - Pią 18 Lis, 2005 18:09
crz^^ napisał/a:
Sorry Vortex, że nie jestem taki jak Ty, mądry, ładny i w ogóle, nic nie dociera do mnie, mam problemy ze zrozumieniem tekstu który czytam, jedyne na co mnie stać i to z pewnym bólem zrozumienie odpowiedzi na pytanie:
CZY DAŁEŚ MI PERMA?
Ułatwie Ci trochę, chociaż nie musze, oto odpowiedzi jakie zrozumiem:
Opcja pierwsza: TAK
Opcja druga: NIE
Czekam na odpowiedź.
Skoro sam nie jestes w stanie wywniskowac, czy za taki text nalezy sie perm, sproboj metoda prob i bledow. Skoro wczoraj wyleciales z banem i nie mozesz nadal wejsc na server to chyba jest oczywiste?crz^^ - Pią 18 Lis, 2005 18:10
Cytat:
chociaż szkoda bo fajnie się gra z kimś tak Skillowym
Sorry, ale nie jestem skillowy, wybacz.
Nadal chcem usłyszeć to od Vortexa, czy dał mi perma. Bardzo prosze, bo nawet nie wiem czy czekać i codziennie próbować wchodząc na serwer.
Vortex, TAK czy NIE?
[ Dodano: Pią 18 Lis, 2005 18:11 ]
Cytat:
Skoro sam nie jestes w stanie wywniskowac, czy za taki text nalezy sie perm, sproboj metoda prob i bledow. Skoro wczoraj wyleciales z banem i nie mozesz nadal wejsc na server to chyba jest oczywiste?
Nie, to nie jest oczywiste, bo może dałeś mi na miecha, więc chcem abyś napisał krótko Tak, albo Nie.ritarded l. - Pią 18 Lis, 2005 19:21 jak moge dac na miecha? opcje a amxmenu to: 5 minut, 60 minut, perm. przez amx bana daje sie w minutach. a za ile ban bedzie ci zdjety zdecyduje Solidsokół - Pią 18 Lis, 2005 19:35 zdjąć mu za tydzień tego bana.działał pod impulsem