CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // siatkarz
sokół - Czw 24 Lis, 2005 21:04 a ja cie nie lubie : ( NIEsiatkarz - Czw 24 Lis, 2005 21:46
sokół napisał/a:
a ja cie nie lubie : ( NIE
a nie mowielm ze nie da sie lubiec z kazdym lolDzejms - Czw 24 Lis, 2005 21:58 NIE, bo mnie nie lubisz. Czyba, że zmieniłeś zdanie to się zastanowię...siatkarz - Czw 24 Lis, 2005 22:06
DzejmsBlond napisał/a:
NIE, bo mnie nie lubisz. Czyba, że zmieniłeś zdanie to się zastanowię...
nie znam cie... wiec nie moge miec pogladow na temat tego czy cie lubie czy nie...Anonymous - Czw 24 Lis, 2005 22:26 ja jestem na TAK 2 adm juz nie ma a siatkarz gra czesto, pilnuje porzadku i wogole. dajmy mu szanse LOLA - Czw 24 Lis, 2005 22:32 niet P-C P-K - Czw 24 Lis, 2005 22:41 Ja jestem na tak. Umie sie zachować, czasem kulturalnie zwróci komuś uwagę. Konkretny z niego gośc.
No tylko, że dużo adminów jest... i gracze narzekają, że mało slotów -> patrz temat o zwiększeniu objętości.
Czyli w sumie to nie mam konkretnego zdania tiop - Czw 24 Lis, 2005 22:56 A powiedz, po co chcesz byc adminem? pilnowac porzadku? Na serwerze prawie cały czas jest jakis admin, a nawet wiecej az gracze narzekaja o brak slota .
Na admina sklada sie prosbe gdy ich brakuje (Prznajmniej ja tak sądze ), a z tego co ja widze to jest ich nadmiar
Moze masz jakis inny powod ciasteczkowy - Czw 24 Lis, 2005 23:16 Jestem na TAK gdyż jak ja wchodzę na serwer to siatka zawsze widzę że gra , jest kulturalny zna zasady i normalnie się zachowuje przynajmniej przy mnie .
Acha siatek masz polubic mojego ukochanego fragusia Dzejmsa Dzejms - Czw 24 Lis, 2005 23:22
siatkarz napisał/a:
DzejmsBlond napisał/a:
NIE, bo mnie nie lubisz. Czyba, że zmieniłeś zdanie to się zastanowię...
nie znam cie... wiec nie moge miec pogladow na temat tego czy cie lubie czy nie...
Zapomniałem znowu o emotikonce. Miało być jeszcze --- ---