To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na "Mr. enc to pleb"

QuBeK - Śro 07 Gru, 2005 09:43

Ale ty jestes ...
A może byś tak opowiedział jak mnie zlałeś na tej mapie co ?? ?
Wchodze na serwer gram sobie troche a tu wchodzi pan enc ... i co ? Oczywiście witam sie ... a ten nic , witam sie jeszcze kilka razy i nadal nic a ten w miedzy czasie gada sobie z ludzmi i do mnie ani be ani me i z tad nick ( i nie oszukuj że nie widziałęś :/ albo że cie nie było przy kompie ). :E

_rOsO_ - Śro 07 Gru, 2005 10:05

QuBeK napisał/a:
Ale ty jestes ...
Wchodze na serwer gram sobie troche a tu wchodzi pan enc ... i co ? Oczywiście witam sie ... a ten nic , witam sie jeszcze kilka razy i nadal nic a ten w miedzy czasie gada sobie z ludzmi i do mnie ani be ani me i z tad nick ( i nie oszukuj że nie widziałęś :/ albo że cie nie było przy kompie ). :E

:rotfl: i co to jest powód ?? Żeby obrażać ?? Bo sie nie chciał z tobą przywitać ?? Ogarnij się...

QuBeK - Śro 07 Gru, 2005 10:25

Dla mnie jest ja sie witam z każdym , znam czy nie znam witam sie zawsze . A z encem gadamy przez micra więc przywitać sie powinien a nick nie był aż taki obrazliwy nie nazwałem K...ą itp @_0 niech on sie ogarnie :/
_rOsO_ - Śro 07 Gru, 2005 11:48

Nie tylko slowa na K... sa obraźliwe człowieku !! Nie chcial z tobą rozmawiać i już. Dla mnie BAN przynajmniej na miesiąc, bo dalej nie rozumiesz, że źle zrobiłeś i nie masz prawa wyzywać każdego wg. swoich własnych, dziwnych dla mnie zasad.

UWAGA !! Każdy ma na serwerze rozmawiać z każdym bo inaczej ktoś może was obrażać ;/ bo tak mu sie chce ( żart ) :rotfl2:

Anonymous - Śro 07 Gru, 2005 11:56

QuBeK napisał/a:
Ale ty jestes ...

Mocno plakales ze nie napisalem siema ?? :/

Tak mocno cie to boli ze ktos nie odpisze ci na ogolnym na twoje przewitanie
Moze nie bylem w nastroju, nie mialem checi, czy tez sily zeby napisac te magiczne 5-literowe slowo, ale chyba to nie powod zeby postapic tak jak ty to zrobiles.
Po co tyle razy sie witales czy ja jestem twoim idolem czy tez guru zeby sie witac ze mna kilkakrotnie :x

Proponuje Ci kupic pluszowego misia, on zawsze cie wyslucha i zrozumie, no i oczywiscie odpowie siema na twoje przywitanie

QuBeK - Śro 07 Gru, 2005 11:58

LOL !
Nie chodzi o to że ma ze mna gadać tylko o to , że pisze do niego "siema enc" "elo enc " "witam enca " a on w tym czasie gada z innymi i na mnie s... O_o . A żeby bylo smieszniej kilka dni wcześniej na mapce de_cpl_strike wqrzył sie że sie z nim nie przywitałem . A jak zajżał do kosoli to sie zdziwil O_0 bo oczywiscie sie przywitałema .
enc'us napisał/a:

Mocno plakales ze nie napisalem siema ?? :/

Czytaj wyżej :/ . Ty płakałeś kilka dni wcześniej . Ja sie ze znajomymi zawsze witam nie wiem jak ty ... widac nie ...

_rOsO_ - Śro 07 Gru, 2005 12:08

QuBeK napisał/a:
LOL !
Nie chodzi o to że ma ze mna gadać tylko o to , że pisze do niego "siema enc" "elo enc " "witam enca " a on w tym czasie gada z innymi i na mnie s... O_o . A żeby bylo smieszniej kilka dni wcześniej na mapce de_cpl_strike wqrzył sie że sie z nim nie przywitałem . A jak zajżał do kosoli to sie zdziwil O_0 bo oczywiscie sie przywitałema .

;( ;( ;( ;( ;( Boszeee... Nie przywitał się, to straszne, na ulicy też tak robisz ??
Witasz sie z sasiadką a ona nic ( moze nie słyszala, może nie chciała słyszeć ) to ty wbita na klatkę i spray-em na murze KOWALSKA to Pleb, ech ... tak teraz sąsiadka wie, ze ma się witać, inaczej cały świat dowie się jaka jest :hahaha:

Anonymous - Śro 07 Gru, 2005 12:16

tak tak qubas
a swistak siedzi bo milka byla konfidentem

Strasznie sie wtedy jak to ty okresliles "zlałem"
Plakalem po dniach i nocach i wypisywalem wszedzie "Qubus to ..."

QuBeK - Śro 07 Gru, 2005 12:19

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
n/c

No niemoge nie chodzi o jakąś tam kowalska którą mam gdzieś tylko o to że jak kogoś znasz widujsze sie rogularnie to wypada wydukac chociaż te 2 literki "hi" chyba mu korona z głowy nie spadnie co ?

ritarded l. - Śro 07 Gru, 2005 13:02

imo rotfl