CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Bydzia DEAD?
Melepeta - Czw 08 Gru, 2005 13:56 JEŻELI TO RONIN TO JA MU TĄ KAFEJEKE CENZURA I SAM OSOBISCIE MU CENZURA POZAŁUJE WOGÓLE ZE SIE URODZIŁ !!crz^^ - Czw 08 Gru, 2005 14:17
Melepeta napisał/a:
JEŻELI TO RONIN TO JA MU TĄ KAFEJEKE CENZURA I SAM OSOBISCIE MU CENZURA POZAŁUJE WOGÓLE ZE SIE URODZIŁ !!
Hahahahahaha, predzej byś się zesrał niż cokolwiek zrobił... i.S.b - Czw 08 Gru, 2005 14:33 crz^^ daruj sobie te puste texty ... bez sensu ten komentarz wogóle, pomysl czasem, zanim cos napiszesz ... mela poprostu broni bydzi, a Ty ... n/c
P.S. znajac zycie to pewnie mi cos zaraz "mądrego" odpiszesz ... ale i tak Cie pozdrawiam Anonymous - Czw 08 Gru, 2005 14:45 hax (crz^^) masz 19 lat a ... jestes strasznie mela w obronie bydzi a ty go krytykujesz jak lubisz Pana R. to razem z kolegami z klanu zalozcie "Mr. R fun club team"
P.S. lap psychic - Czw 08 Gru, 2005 14:49 kochana bydzia oby jak najszybcie wyzdrowiala..
oby nic groznego;] mysle ze ronin az takiej akcji by nie zrobil ale jakby okazalo sie prawda to mu wspolczuje i to szczerze
sluze pomoca jakby co Melepeta - Czw 08 Gru, 2005 14:50 hax zawiodłem się na tobie a już chciałem ci wysłać kartke na święta z 1 mikołajem i 3 refniferami ... ale uwazam ze w twarz byś mi sie niezaśmiał ale pisać każdy może co mu się podoba ....sokół - Czw 08 Gru, 2005 15:04
M!3LC4R napisał/a:
hax (crz^^) masz 19 lat a ... jestes strasznie mela w obronie bydzi a ty go krytykujesz jak lubisz Pana R. to razem z kolegami z klanu zalozcie "Mr. R fun club team"
P.S. lap
człowieku Ty już tutaj nie pisz bo każda Twoja wypowiedz budzi we mnie wstręt do takich ludzi...To jest forum więc może pisać co chce,nie podoba się?Nie czytaj proste i nie dyskutuj.Od roku jeszcze takich konfidentów na forum nie widziałem.
A co do tego czy lubi Pana R i czy założy klub to jego sprawa,jego życie i jego wybór.ok?Nie rozumiem toku myśli takich ludzi.Lubicie komentować,wyśmiewać (ja tak ) no to trudno,ale nie przelewajcie żalów na forum które trzyma się krótko bo nie licze cs-fusion.
[ Dodano: Czw 08 Gru, 2005 15:05 ]
Melepeta napisał/a:
hax zawiodłem się na tobie a już chciałem ci wysłać kartke na święta z 1 mikołajem i 3 refniferami ... ale uwazam ze w twarz byś mi sie niezaśmiał ale pisać każdy może co mu się podoba ....
Prawda że za firewallem świat jest ciekawszy ?Anonymous - Czw 08 Gru, 2005 15:08
sokół napisał/a:
M!3LC4R napisał/a:
hax (crz^^) masz 19 lat a ... jestes strasznie mela w obronie bydzi a ty go krytykujesz jak lubisz Pana R. to razem z kolegami z klanu zalozcie "Mr. R fun club team"
P.S. lap
człowieku Ty już tutaj nie pisz bo każda Twoja wypowiedz budzi we mnie wstręt do takich ludzi...To jest forum więc może pisać co chce,nie podoba się?Nie czytaj proste i nie dyskutuj.Od roku jeszcze takich konfidentów na forum nie widziałem.
A co do tego czy lubi Pana R i czy założy klub to jego sprawa,jego życie i jego wybór.ok?Nie rozumiem toku myśli takich ludzi.Lubicie komentować,wyśmiewać (ja tak ) no to trudno,ale nie przelewajcie żalów na forum które trzyma się krótko bo nie licze cs-fusion.
[ Dodano: Czw 08 Gru, 2005 15:05 ]
Melepeta napisał/a:
hax zawiodłem się na tobie a już chciałem ci wysłać kartke na święta z 1 mikołajem i 3 refniferami ... ale uwazam ze w twarz byś mi sie niezaśmiał ale pisać każdy może co mu się podoba ....
Prawda że za firewallem świat jest ciekawszy ?
omgf maly ludziku
wiesz ciagle masz do mnie jakies ale
czemu ty go tak bronisz
moze ty jego chlopakiem jestes
a moze on cie sponsoruje
ja wiem ze masz problemy w zyciu i ze chormony .... ale wiesz odczep sie odemnie
P.S. lap masz ich kilka i jeszcze pare nastolatku crz^^ - Czw 08 Gru, 2005 15:17 Ronin to nie jest mój koleg, znm go tylko z serwera, więc nie bronie go, co do obrony bydzi melepety to ok, tez chcem żeby ten serwer wrócił, ale jeśli nawet to przez Ronina to co? Powiedz mi czy razem z mele pójdziecie, wpie... dla Ronina i spalicie mu cafe? Hahaha panowie, ale wasze groźby by innaczej wyglądały bez firewalla, więc darujcie sobie bo i tak mu nic nie zrobicie...
Cytat:
crz^^ daruj sobie te puste texty ... bez sensu ten komentarz wogóle, pomysl czasem, zanim cos napiszesz ... mela poprostu broni bydzi, a Ty ... n/c
Buahahaha, fajnie, że są puste co? Może chcesz mój adres bo się z Ciebie wyśmiewam? Chcesz mnie pobić? Daruj sobie te zastraszanie bo i tak nikt się Ciebie w takiej formie nie boi, chcesz straszyć kogoś to strasz dzieci w piaskownicy...i.S.b - Czw 08 Gru, 2005 15:20 wez sie opanuj czlowieczku, ja nikogo nie strasze, co Ty wogole do mnie piszesz??