CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - SUPER MYCHA do GRY !
Anonymous - Sob 17 Gru, 2005 01:36
VorteX^^ napisał/a:
SiD napisał/a:
mmm... no proszę odezwała się i kobieta wyzwolona :|a za takie texty Worek wszyscy cię lubią, wielbią i w ogóle jesteś extra, pewnie nad tym myślałeś z 3 godziny mm... tylko gdzie tego uczą w IRA czy SWR bo ja nie wiem :| aa pozdro dla roso i dla jego klanu za kulturę grania CW mmm... najs panowie zachowujecie się gorzej niż dzieci po 15 lat n/c
1- nie obrazaj sie
2- ja nie potrzebuje zastanawiac sie nad tym co pisze, wystarcza mi kobieca intuicja
3- nie wiem co ma do tego klan?
4- piszac takie posty potwierdzasz swoja teorie
5- wyluzuj i nie rob wiochy na 4um
mmm... vorek najs mmm... niech cie nie wiem co powiedziec teraz :| naprawde mmm..i.S.b - Sob 17 Gru, 2005 03:43 a ja od kilku dni posiadam taką zabaweczke
http://www.benchmark.pl/r...Copperhead.html
P.S: chłopaki, dajcie na LooZ, co post to jakiś ogień ... idą święta i w ogóle ... wyLaajTujcie Anonymous - Sob 17 Gru, 2005 11:27 http://www.benchmark.pl/r...Copperhead.html
ja mam takie "cuś" i jak narzie jestem zadowolony _rOsO_ - Sob 17 Gru, 2005 12:21
SiD napisał/a:
mmm... no proszę odezwała się i kobieta wyzwolona :| a za takie texty Worek wszyscy cię lubią, wielbią i w ogóle jesteś extra, pewnie nad tym myślałeś z 3 godziny mm... tylko gdzie tego uczą w IRA czy SWR bo ja nie wiem :| aa pozdro dla roso i dla jego klanu za kulturę grania CW mmm... najs panowie zachowujecie się gorzej niż dzieci po 15 lat n/c
Nie mogę Nie masz mojego gg czy pw Jak atakujecie to sie chłopaki bronią PROSTE. Każdy z tego forum nie pozwolił by sobie na to i już. Nastawiliśmy jeden policzek, później drugi, ale sorry Pupy wam nie nastawimy . . . I to sobie zapisz.
Koniec tematu, jak coś jeszcze chcesz to pw i ggAnonymous - Sob 17 Gru, 2005 17:02 No qrde troche sie pospieszylem z listem do mikolaja i przyniosl mi na mikolajki innego a4techa, trzeba bylo troche poczekac
A co do gubienia sie tych myszek to roznie z tym bywa, mysle ze to kwestia ustawien w grze, podkladki i sprawnej reki.
Przy szybkim ruchu nawet lepsza z myszek mozna zgubic, szczegolnie gdy gra sie na blacie i bez slizgaczy Dzejms - Sob 17 Gru, 2005 22:14
enc'us napisał/a:
A co do gubienia sie tych myszek to roznie z tym bywa, mysle ze to kwestia ustawien w grze, podkladki i sprawnej reki.
Przy szybkim ruchu nawet lepsza z myszek mozna zgubic, szczegolnie gdy gra sie na blacie i bez slizgaczy
Nie masz racji. Przetestowałem na swoim laptoku w CS-ie różne myszki na steelpadzie Qck. Najwięcej A4techa, łącznie z 800 dpi-ową Nowika. Wszystkie się gubiły. Wkurzało mnie to. Tym bardziej, że jak testowałem MX-a 510 Akiry to nic takiego nie występowało. Natomiast z X-710 jest wszystko super. No może trochę gorzej leży w mojej dłoni niż MX Logitecha ale zaraz przypominam sobie ile za nią zapłaciłem i już jestem szczęśliwy w 100%. A jak ładnie zmienia kolorki podświetlenia gdy zmieniamy rozdzielczość. I kółeczko chodzi mi teraz wzorcowo. Jeszcze tylko ten skill... . Ciastek , niestety chyba masz rację .ciasteczkowy - Nie 18 Gru, 2005 09:02 hahaha Dzejmsik Mój ty fragusiu Dzejms - Nie 18 Gru, 2005 23:50
ciasteczkowy napisał/a:
hahaha Dzejmsik Mój ty fragusiu
Wpadnij na bydzie to się zmierzymy . Zobaczymy kto na przyszły rok zostanie "fragusiem" Anonymous - Nie 01 Sty, 2006 23:53 Poniżej 75 zł na allegro znalazłem mx`a310 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79628788siatkarz - Pon 02 Sty, 2006 00:03