To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Nobody w roli głownej aka Bóg Serwera / skarga

psychic - Czw 22 Gru, 2005 18:14
Temat postu: Re: Nobody w roli głownej aka Bóg Serwera / skarga
crz^^ napisał/a:
Zmieniam sobie nick po tych jego wybrykach na h4x <3 admins aka GOD of serv

Przeciez to juz twoja 2 bodajze skarga, w ktorej znowu zachowujesz sie jak dziecko i zaczepiasz adminow nickami.
Rob tak dalej ;) ciekawe kiedy bedzie nastepna twoja skarga tego typu

SiD - Czw 22 Gru, 2005 19:12

Cytat:
hax mam tylko jedno pytanie. po co prowokujesz adminow nickami typu "<3 admin...."? co ci to daje?
Nic mi nie daje, poprostu ładnie wygląda w tabeli? Czy tym nickiem obraziłem kogoś? Nie.
Cytat:
dokladnie, widze ze sadzicie ze grajac od poczatku serwera macie prawo kozaczyc, denerwowac ludzi i prowokowac i ze tak to beda inni znosic?
Vortex wcale nie mam takiego zamiaru, ale jak ktoś mnie traktuje na innych warunkach niż innych to mam prawo domagać sie w jakiś sposób sprawiedliwości i wytłumaczenia o co chodzi.Co do Melepety, Bubla i homisa, to jakoś oni nie mają ze mną problemów ani ja z nimi, to chyba o czymś świadczy, fakt szanuje Melepete, Bubla i homisa, uważam, że są w porządku, do nich jakoś nic nie mam, grając na mapie po tych kickach przeklinałem przez mica, Melepeta, mówił, że rozumiem ocb, jemu ten nick nie przeszkadza i żebym się opanował, dzięki za dobre rady, szanuje to. Jakoś z tymi 3 adminami nie miałem problemów, chyba, że o czymś nie pamiętam, to mi przypomnijcie.
Cytat:
hax chlopie ty jestes chyba tepy jakis koles powiedzial sorki ale dla ciebie to malo ty pozniej go tez tak nazwales a ze znasz zasady i caly czas z nimi wyjezdzasz to juz twoj problem
No i co z tego, że powiedział sorki? Ok, następnym razem na serwie powiem 'Vegeta śmieciu zabiłeś mni czy coś w tym stylu', a potem szybko napisze nic nie znaczące 'sorki', jestem ciekaw twojej reakcji, wydaje mi się, że to będzie ban na dłuższy okres czasu. A w jego przypadku slay, powtarzam slay za takie samo wykroczenie. Więc zapisz się do jakiejś partii neonazistowskiej i jednych traktuj równo a drugich równiej...
Cytat:
powiem ci tak moze starce admina moze nie ale kurcze ja cie prosic nie bede abys zmienial nick miales na poczatku nick ok pozniej na zlosc mi zmieniles na dlugi wiesza ale z tymi ostatnim nickiem przesadziles wiec sie nei dziw ..
Nie chcem żebyś stracił admina, nie obchodzi mnie to czy go masz czy nie, co do nicka <3 admins aka GOS of serv, to tylko tobie przeszkadzało, na serwie był Melepeta i Bubel oni jakoś nic nie mówili.
Cytat:
co do sokola boty i plebsiki nie sa tolerowane juz to gdzies bylo wiec nie bede sie powtarzal
Jakoś przez tydzień grałem na nicku 'plebs się szerz#ykio', żaden admin nie zwaracał na to uwagi...
Cytat:
to moze nich kazdy uzywa nicku ***cenzura*** *cenzura* ***cenzura***
To są obraźliwe nicki, a takiego na Bydzi w życiu nie miałem...
Cytat:
z tymi szczegolnymi warunkami to bedziesz przeze mnie traktowany
Mam gdzieś twoje traktowanie, póki nie przekraczam regulaminu, a ty wykonujesz swoje obowiązki jak należy jes wszystko ok.
Cytat:
Dziwnie sie zachwuje ostatnio vegeta wczoraj mialem nick cpl b1tch
Jeszcze przed rozpadem CS FUSION, grałem na nicku h4x is a b1tch `ajt?!, na serwerze był Lupo i paru innych adminów, jakoś to im nie przeszkadzało, tylko widze, że Vegeta ma jakieś ostre problemy ze mną, wytłumacz mi o co Ci chodzi człowieku, bo Cię nie rozumiem, a naprawde chciałbym...

Mr.h4x pozdrawia

ritarded l. - Czw 22 Gru, 2005 19:23

to nie jest juz serwer fusion tylko bydzia, a LuPo tutaj admina nie ma.

i kiedy wreszcie zrozumiecie ze obrazliwy nick to nie tylko taki cenzurowany czy **** tylko rowniez taki ktory jest ironiczny, zlosliwy lub rozumiany przez osobe do ktorej sie odnosi.

Vegeta - Czw 22 Gru, 2005 19:24

sid kurde koles z ciebie nie wyjety umiesz czytac?? to nie ja pisalem .. moze ci okulary sprawic..albo nich h@ wyjmie logi i wtedy co niektorzy mnie przeprosza a co do haxa to jak zna zasady to po co wyzywa goscia od kretyna po drugie nitram nie napisal tego "hax ty kretynie " tylko jemu to sie nie spodobalo wiec wiesz a specjialne zasady chodzi tu o to ze nie bede znim dyskutowal tylko karal bo po co szczepic sobie jezyk jak i tak nie dociera ...
SiD - Czw 22 Gru, 2005 19:25

mmm... vegate napierw przeczytaj podpis kto to napisał "Pozdrowienia od Mr.haxa" a potem pisz cos do mnie

"czytaj ze zrozumieniem"

ritarded l. - Czw 22 Gru, 2005 19:27

SiD napisał/a:
mmm... vegate napierw przeczytaj podpis kto to napisał "Pozdrowienia od Mr.haxa" a potem pisz cos do mnie

"czytaj ze zrozumieniem"

to nic nie wnosi do dyskusji tylko sluzy ci jako kolejny pretekst do pisania malo interesujacych bredni.

SiD - Czw 22 Gru, 2005 19:28

VorteX^^ napisał/a:
SiD napisał/a:

"czytaj ze zrozumieniem"

to nic nie wnosi do dyskusji tylko sluzy ci jako kolejny pretekst do pisania malo interesujacych bredni.

poprostu zaznaczam że to napisał hax a ja w jego imieniu zamieszczam to na forum ;] bo vegeta miał do mnie jakies objekcje ;]

[ Dodano: Czw 22 Gru, 2005 19:29 ]
Są to słowa haxa zamieszczam je na forum w jego imieniu

Cytat:
haxa to jak zna zasady to po co wyzywa goscia od kretyna po drugie nitram nie napisal tego "hax ty kretynie "

Aha, to takie buty, to dlaczego piszesz, że napisał do mnie sorki, jak to nie było do mnie to co ja napisałem to tez nie było do niego i żadnego innego gracza, bo ja napisałem od tak sobie 'hahahah jaki kretyn' nie było to skeirowane fo niego? Więc w końcu się zdecyduj, oke?
Cytat:
tylko jemu to sie nie spodobalo

Tylko tobie nie spodobała się moja wypowiedź...

Vegeta - Czw 22 Gru, 2005 19:39

skoncz te glupie posty i tez nie napisl sorry hax wiec nei wiem do czego zmierzasz tobie sie nie podobalo wiec przeprosil a ty chciales czegos wiecej to dostal slaya a ty kicka i tyle nie wazne do kogo pisales moglo to byc do mnei badz do innego kolesia mnie to rybka znajac regulamin zrobiles to celowo wiec juz skoncz bo to sie nudne robi a kolesiowi powiedzialem zeby nie robil tak wiecej i to tyle a to ze ty sid tonapisales i pozniej byl podpis ze to od haxa to juz nie moj problem bo jakos jak ja czytalem nie bylo podpisu ....i wtrakcie odpisywania ... po za tym hax nie mogl sam odpisac?? a owi admini sie nie wtracali bo mieli swoje sprawy ... wiec ..nie wiem wszyscy maja sie wtracac bo hax "wielki pan" ma kaprys sobie troszke po zartowac z adminow ja w zupelnosci sobie z toba poradze .... i ten tekst 'Vegeta śmieciu zabiłeś mni czy coś w tym stylu' jest typowo do mnie wiec bys na 100% dostal ban(a to dla tego ze znasz tak dobrze zasady) wiec eot bo to do niczego nie prowadzi
SiD - Czw 22 Gru, 2005 19:42

Podpis był od samego początku :mrgreen:
_rOsO_ - Czw 22 Gru, 2005 19:42

Poczekamy teraz na Solida, a żeby nie było bezsensownego dymu CLOSE do czasu ustosunkowania się H@

:papa2: