CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Melepeta
Anonymous - Pią 23 Gru, 2005 02:29 O_o skarga za skarga i elo elo gang sie w dyskusje wlaczyl
Ja mele lubie i mysle ze np mogl miec zly humor. Ecn do ciebie tez niec nie mam ale meli moglbys odpuscic przeprosil Cie bo bydzia wogole spadnie na psy A jak wladze przejmie elo elo gang to sie dopiero narobi Pomyslcie tylko Prezydent slk jego niania lnk i reszta swity Ale beka by byla crz^^ moglby za szofera robic a bukers za odzwiernego ale beke mam
P.S. Plz moderator tylko nie dawaj mi 2 wornow bo jak mi malpiszony odpisza nie bede mogl sie bronic dziekuje crz^^ - Pią 23 Gru, 2005 08:28
Cytat:
A jak wladze przejmie elo elo gang to sie dopiero narobi Rolling on the floor laughin' Pomyslcie tylko Prezydent slk jego niania lnk i reszta swity Szczerbaty Ale beka by byla Rolling on the floor laughin' crz^^ moglby za szofera robic
Wcale nie mam zamiaru przejmować władzy, ani zostawać adminem, więc swoje kosmiczne teorie zachowaj dla siebie, bądź podziel się z dziećmi w piaskownicy...Anonymous - Pią 23 Gru, 2005 10:19
Melepeta napisał/a:
Ale dobrze jeżeli enc zadecyduje otym, że ma mi zostać odebrany admin postąpie wedle jego decyzji... zrezygnuje z pełnionej funkcji ...
Jak mi wiadomo nie posiadam takiej wladzy(mocy), jak zabieranie ludziom funkcji admina.
Takie mozliwosci ma tylko HA
Swoje zdanie wyrazilem w 1 poscie:
Dlatego skladam prosbe do HA o odebranie mu admina, badz pozbawienie go na jakis czas.
i nadal podtrzymuje te slowa. Mam nadzieje ze decyzja HA w tej sprawie bedzie sluszna i sprawiedliwabukers - Pią 23 Gru, 2005 12:27 Mielcar dla twojego info miałem tu admina długo długo przed twoim przybyciem, z którego sam zrezygnowałem. I nie mam zamiaru podobnie jak h4x składać prośby o niego.
Wiec nie pisz tak.
Bo ja staram sie trzymac na dystans od tych waszych skarg i kłotni ale widac ciezko jest jak mnie nie wiem po co wtracasz do tematu!
Mówisz, że skl prowokuje? To zobacz co sam robisz!!!!
P.s.
Tą beke to zachowaj dla siebie
Ale ogolenie fajnie, że masz beke lnk - Pią 23 Gru, 2005 14:03
M!3LC4R napisał/a:
O_o skarga za skarga i elo elo gang sie w dyskusje wlaczyl
Ja mele lubie i mysle ze np mogl miec zly humor. Ecn do ciebie tez niec nie mam ale meli moglbys odpuscic przeprosil Cie bo bydzia wogole spadnie na psy A jak wladze przejmie elo elo gang to sie dopiero narobi Pomyslcie tylko Prezydent slk jego niania lnk i reszta swity Ale beka by byla crz^^ moglby za szofera robic a bukers za odzwiernego ale beke mam
P.S. Plz moderator tylko nie dawaj mi 2 wornow bo jak mi malpiszony odpisza nie bede mogl sie bronic dziekuje
AHAHAHAHAHAHA ale jestes mlodzieshowy ziaam
Wiesz co odkad cie zobaczylem na servie zawsze mam beke z twojego bl0g0weg0 nicku
M13lC@r hohohoho skillowo HeHeHeHeHeHeHe `_^ .
HAHAHAHA sryt ale naprawde jak zobaczylem twoj nick to padlem .:Solid_Snake:. - Pią 23 Gru, 2005 14:18
enc'us napisał/a:
Melepeta napisał/a:
Ale dobrze jeżeli enc zadecyduje otym, że ma mi zostać odebrany admin postąpie wedle jego decyzji... zrezygnuje z pełnionej funkcji ...
Jak mi wiadomo nie posiadam takiej wladzy(mocy), jak zabieranie ludziom funkcji admina.
Takie mozliwosci ma tylko HA
Swoje zdanie wyrazilem w 1 poscie:
Dlatego skladam prosbe do HA o odebranie mu admina, badz pozbawienie go na jakis czas.
i nadal podtrzymuje te slowa. Mam nadzieje ze decyzja HA w tej sprawie bedzie sluszna i sprawiedliwa
A więc admin zawieszony do 31 Grudnia, godziny 23:59.
Pozdrawiam