o to wiecej akutalnych fotek patterson - Nie 25 Gru, 2005 15:38 Widziałem ta furke na własne oczy, lakier robi wrazenie.nowik - Nie 25 Gru, 2005 15:50 również widziałemz tego co pamietam bo duzo takich roznych samochodow widzialem aczkolwiek lepszy jest ten
na jedym ze zdjęc jest wlasciciel ten car z tego co mi wiadomo jest chyba najlepszy w polsce w wyscigach na 1/4 mili
btw. sorry za slaba jakos zdjec ale tam gdzie to robilem bylo ciemno... ;/ siatkarz - Nie 25 Gru, 2005 16:08 mzoe sie czepiam ale czemu ta supra ma rozne alusy przod/tyl... zreszta ten temat juz kiedys sid poruszal
supra ma taki wir w baku jak my w kiblach ale jak sie ma $$ na takie auto to sie ma na benzyne do niego...i.S.b - Nie 25 Gru, 2005 16:34 hmmm, nowik, ta corvette z LOTOS team, wygrala moze pare pojedynczych eliminacji, ale najszybsza nie jest :
10 najlepszych czasów z dotychczasowych zawodów
Nazwisko i imię Samochód Klasa ET
Nagórski Tomasz Mitsubishi Lancer EVO7 TURBO PLUS 09.773
Czernik Marcin Subaru Impreza GT TURBO PLUS 09.856
Oziębło Arkadiusz Audi S4 MAXI 09.933
Blauth Marcin GMC Nolimit VTG MAXI 10.313
Staszewski Grzegorz Mitsubishi Lancer EVO5 VTG TURBO PLUS 10.540
Kuleta Grzegorz Chevrolet Corvette MAXI 10.791
Staszewski Grzegorz Audi S4 Sedan VTG MAXI 10.913
Dobrowolski Piotr Toyota Supra MAXI 10.918
Skold Jonas Lancia Delta OUTLAW 10.947
Carlsen Morten Chevrolet Camaro 68 PROFI PLUS 11.122
Jak widac nowik, corvette nie jest najszybsza, te wyniki mozecie sprawdzic na www.sss.org.pl(jakby ktos nie wierzyl)
siatkarz, supra ma opony od draga, dlatego ma innefelgi z przodu i z tylu, te opony sa profesjonalne do takich wyscigow
mzoe sie czepiam ale czemu ta supra ma rozne alusy przod/tyl... zreszta ten temat juz kiedys sid poruszal
supra ma taki wir w baku jak my w kiblach ale jak sie ma $$ na takie auto to sie ma na benzyne do niego...
mmm... siatek supra ma naped na tył i przy takiej mocy potrzeba specjanych opon dla uzyskania jak najwiekszej przyczepnościsiatkarz - Nie 25 Gru, 2005 17:33 yhym ale i tak wole McLarena od merca:d jeden nawet jest na allegro :d skromne milion zl.. ale smaczny jestnowik - Nie 25 Gru, 2005 17:47 hehe Irys no widocznie sie pomylilem ale wiem ze samochodzik wewnatrz wydladal bardzo ciekawie dodatkowo w silnik ostro podrasowany a i wlasciciel bardzo mily czlowiek no ale thx za info i.S.b - Nie 25 Gru, 2005 17:58 nie ma sprawy, trafiliście w mój ulubiony temat -> sporty motorowe
ale wiesz co nowik, nie ma sie co dziwic co do tej corvetty, ze tak wyglada i wogole ... w koncu nalezy do 10 najszybszych aut w polsce na 1/4 mili PoZdRo dla Auto-maniaków