To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Pff szkoda was

bukers - Pią 30 Gru, 2005 14:00

vortex czy ty naprawde jestes taki głupi czy specjalnie idiote z siebie robisz?
ritarded l. - Pią 30 Gru, 2005 14:57

bukers napisał/a:
vortex czy ty naprawde jestes taki głupi czy specjalnie idiote z siebie robisz?

nie, nie jestem glupi ani nie robie z siebie idioty, sa inni od tego na tym forum jak widac po poscie powyzej

sokół - Pią 30 Gru, 2005 15:49

VorteX^^ napisał/a:
no to juz jasne :P
pff zal mi ciebie mr. boardchild aka skill0r

odezwal sie kolega ktore cale zycie spedza na ffa i forum,dodaje glupie teksty,daje swoje demka z jakiegos cw/ffa i mysli ze jest fajny do tego sam na boardzie masz posty jak elo elo 555 chlopak z osiedla ktorego kazdy lubi

oczywiscie

zal
board child
skillor
n1 :)
moze ja tylko zauwazylem ale twoje komentarze naprawde smieszne nie są :D a wydawalo sie ze jestes taki prawy i obiektywny : }}}}}}}}}}}}}}}

bukers - Pią 30 Gru, 2005 15:55

Nie ma tu jakiejs opcji zeby ignorowac uzytkowników [zeby w ogole nie pokazywalo jego postów?] Bo naprawde jak czytam posty vortexa to zle sie czuje i w ogole jak widze ten jego nick to ogarnia mnie jakas agresja, a ja jestem spokojnym człowkiem.
ritarded l. - Pią 30 Gru, 2005 16:19

sokół napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:

odezwal sie kolega ktore cale zycie spedza na ffa i forum,dodaje glupie teksty,daje swoje demka z jakiegos cw/ffa i mysli ze jest fajny do tego sam na boardzie masz posty jak elo elo 555 chlopak z osiedla ktorego kazdy lubi

oczywiscie

zal
board child
skillor
moze ja tylko zauwazylem ale twoje komentarze naprawde smieszne nie są :D a wydawalo sie ze jestes taki prawy i obiektywny : }}}}}}}}}}}}}}}

odezwal sie czlowiek ktore cale zycie spezda przypiety do CSa , cieszy sie z tego i z tego powodu wywyzsza sie nad innych. ofkoz nie zapominajac o swojej pr0 p4czc3 skilled ppl ktorych posty sie roznia tylko podpisami :)

co do postow, lepsze 555 chlopaka z osiedla niz elo zi@ma ktory rzuca textami z BLUZGATORA

PS "zal mi ciebie" jest nawiazaniem do TEAMTU jesli waszec tego nie dostrzegl

Cytat:
Nie ma tu jakiejs opcji zeby ignorowac uzytkowników [zeby w ogole nie pokazywalo jego postów?] Bo naprawde jak czytam posty vortexa to zle sie czuje i w ogole jak widze ten jego nick to ogarnia mnie jakas agresja, a ja jestem spokojnym człowkiem.

spokojnie, jeszcze pare lat czytania slownika i zrozumiesz o czym pisze.

Vegeta - Pią 30 Gru, 2005 17:14

bana dostales na 5 minut bo byles po za mapa tyle z mojej strony eot
sokół - Pią 30 Gru, 2005 18:08

VorteX^^ napisał/a:
sokół napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:

oczywiscie

zal
board child
skillor

odezwal sie czlowiek ktore cale zycie spezda przypiety do CSa , cieszy sie z tego i z tego powodu wywyzsza sie nad innych. ofkoz nie zapominajac o swojej pr0 p4czc3 skilled ppl ktorych posty sie roznia tylko podpisami :)

co do postow, lepsze 555 chlopaka z osiedla niz elo zi@ma ktory rzuca textami z BLUZGATORA

PS "zal mi ciebie" jest nawiazaniem do TEAMTU jesli waszec tego nie dostrzegl

Cytat:

spokojnie, jeszcze pare lat czytania slownika i zrozumiesz o czym pisze.

hehehe widzisz tu cie zawiode bo przez cala zycie gram w pilke : ( czesto wychodze na dwor i gadam z kumplami nie przez gg ale na realu ; ) uprawiam rozne sporty : } nie nosze okolarow i nie mam koslawych raczek od pykania w klawiatorke : } wiec przypiety do cs najwyzej jestes ty,a tak apropo calego zyciw a w cs to tez cie musze zawiesc : / bo w cs zaczalem grac zaledwie kilkanacie miesiecy temu : < jednak ty grajac w niego tylko pokazujesz jaka dla ciebie to wazna rzecz ^^ aha proponuje przestac pisac 1337 slownictwem bo i tak pewnie polowa ludzi sra na to co robisz zeby byc fajniejszym : D
Tekstow z bluzgatora nigdy tu nie pisalem^^
#careface police g_G
btw
najlepiej wpisac killa w zyciu =]

ritarded l. - Pią 30 Gru, 2005 18:35

ja nie potrzebuje byc f@jny ani w necie ani w realu, to po 1sze. po 2, prawda z tego co napisales jest tylko to, ze nosze okulary. widocznie to moje zdjecie cie tak fascynuje, bo swojego albo sie wstydzisz pokazac albo sie pokazac boisz bo paru osobom sie pewnie naraziles :cfaniak: ode mnie eot :banan:
ciasteczkowy - Pią 30 Gru, 2005 18:58

A co jest złego w noszeniu okularów ?? możesz sokół wyjasnić bo nie kumam reszte skumałem , idąc Twoim tokiem myślenia ten co nosi okulary jest upośledzony ??
wytłumacz mi proszę bo to by znaczyło że 50 procent ludzi z wadami wzroku jest ludzmi gorszymi od tych co okularów nie noszą czy tak ??
Fajny tok myslenia :rotfl2:

oLKa - Pią 30 Gru, 2005 19:12

Wydaje mi się, że to nie chodziło o urażenie kogokolwiek <tak mi sie zdaje>

Prędzej chyba o takie wyobrazenie ja to

No ale nie wiem co mial na mysli sokól...