To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na mnie - ciag dalszy ...

crz^^ - Nie 01 Sty, 2006 13:16

sidney napisał/a:
ja bym pobanowal ta hołote :/

Siebie zbanuj... :x
Wczoraj całą noc piłem, to mam odpowiadać za kogoś innego, mimo tego, że nie brałem udziału w tym zdarzeniu?

sidney - Nie 01 Sty, 2006 13:31

czy ja cos o tobie pisze? :wow: w tym momencie sam nazwales siebie hołota bo ja nic o tobie niepisalem. chodzi mi o tych co wczoraj zaczepiali bubla a nie o ciebie
crz^^ - Nie 01 Sty, 2006 15:20

Cytat:
przez ten gang elo elo min: lnk, rrx, skl i inni..

Bubel pisze tak, czyli zalicza mnie też do nich, a skoro to są moi koledzy z serwera to też należe do tego wymyślonego przez was 'gangu' więc te słowa się w pewien sposób tyczą mnie.

nowik - Nie 01 Sty, 2006 16:19

BuBeL^^ napisał/a:
.....Dzis okolo 1 w nocy juz lonek or skl mial nick "kara" nasmiewal sie zemnie ze stracilem admina i mu jest bardzo przykro i nie bede go juz karal itp. ....

lonek wzwiazku z tym ze nie moze pisac to pisze za niego....

"ffa boy nei zwalaj na mnie bo mnie nie bylo o 1 w nocy wiec zamknij jape na moj temat"

sorry za slownictow ale taka byla prosba lonka bo nei moze sie wypowiadac...

bbl` - Nie 01 Sty, 2006 17:22

I to sa wlasnie slowa lonka = japa, ffa boy itp. Ale dobra looz mi sie obrywa...
Lonek a czy ja mowie ze to ty ? Napisalem Lonek or Skl, albo jeszcze ktos inny, wiec ...
Jeszcze jedno, dlaczego kazdego nazywacie ffa boyem ? Co to znaczy ze ktos jest glupi gorszy ze nie moze grac na bydzi czy co? Dlaczego tak nie powiesz np. do solida (H@) ? Odpowiedz: Bo sie boisz! :banan: , bo przeciez jak kazdy gra ffa i gra nma bydzi to ffa boy - czyli ktos gorszy niz np pan: Mr. lnk ^king^ ;) .
Cu @ bydlo

ciasteczkowy - Nie 01 Sty, 2006 17:33

A po co przytaczasz słowa Lonka poto ma zakaz pisania żeby się nie udzielał . :rotfl2:
SiD - Nie 01 Sty, 2006 18:13

====OD LONKA !! ====

ok moge byc Mr.lnk ^king^ , niz ffa boy a sam wiesz ze jestes , zreszta nawet nie umiesz sprawdzic steam id tylko odrazu posadzasz mnie sokola czy tam kogos myslisz ze tylko my ciebie nie lubimy HHAHAHA zdziwil bys sie ale dobra ja juz sie nie wypowiadam na twoj temat bo szkoda mi klikania w klawiatorke : (.Aha ja nie jestem bydlem moze ty i twoja ......... chcesz byc fajny ale ci jak zawsze nie wychodzi hohoho cu @ bydlo rzeczywiscie ale jestes ELO ELO .Aha i jeszcze jedno fajny masz nick ahhh te skrzydelka : ).Ok ja juz sie nie wypowiadam cu

Vegeta - Nie 01 Sty, 2006 18:27

moze zamkniecie ten temat bo sie on staje nudny i nic innego jak tylko przepychanka slowna i pokazywanie kto jest wiekszym prostakiem
bbl` - Nie 01 Sty, 2006 18:34

Nie zamykac tematu, bo wedlug mnie nieslusznie stracilem admina przez tego czlowieka!
.:Solid_Snake:. - Nie 01 Sty, 2006 18:36

Decyzja zapadła. 6 dni zostało.