To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - SKARGA NA BABCIA !!!

[-blo-] - Śro 04 Sty, 2006 21:20

VorteX luknij jeszcze raz na gify wszystkie wyzwiska byly skierowane do czita Babci napisalem tylko zeby sie odwalil :>
Jaki GIZMO??
Nie mam nic do tego admina kick za bluzgi okey

DzejmsBond
1. Nie boj sie mam jeszcze pare kont:-) perma na ip nie dostane bo jest zmienne:-) A produkuje sie przede wszystkim dlatego ze ten ban jest niesluszny!? :)
2. Nie do konca. Co to za admin ktory nie potrafi wejsc na specta i ocenic w ostatecznosci nagrac demo czita?? Moje gify wkleja? A demko czita gdzie jest ??
3. Kultury mam wiecej od Ciebie. Nie szanuje czitow itp typow takim sie nic nie nalezy.
4. Nie znam bo gram only terro dla mnie strefy to bzdura.

Solid_Snake chodzilo o bl z board.cs.pl to raz dwa koles tam byl kiedys tak sie sklada ze to moj znajomy:> teraz ma nowe konto i chyba znowu chce tam trafic? To ze dostaje przez sciane przez ktora normalnie nie przechodza pociski ? To tez pewnie normalne:) ?

Prosze o zdjecie bana.
:banan:

psychic - Śro 04 Sty, 2006 21:35

[-blo-] napisał/a:

To ze dostaje przez sciane przez ktora normalnie nie przechodza pociski ? To tez pewnie normalne:) ?

:hahaha: powiedz mi jaki to jest czit ze pociski ktore normalnie przez sciane nie przechadza to dzieki niemu przejda..jeszcze nie slyszalem o takim wynalazku.. :E

.:Solid_Snake:. - Śro 04 Sty, 2006 21:39

[-blo-] napisał/a:
Solid_Snake chodzilo o bl z board.cs.pl to raz dwa koles tam byl kiedys tak sie sklada ze to moj znajomy:> teraz ma nowe konto i chyba znowu chce tam trafic? To ze dostaje przez sciane przez ktora normalnie nie przechodza pociski ? To tez pewnie normalne:) ?

No sory bardzo, ale to, ze ktos jest adminem bydzia {1} nie znaczy ze wie, kto jest czyim kolegą i jaką ma czitersą przeszlosć oraz czy byl na BL. A w przypadki, w ktorych sie dostaje przez sciany, przez ktore normalnie pociski nie przechodzą, są nie mozliwe... bo jak sam powiedziales, one nie przechodzą. Nawet jak ktos ma czity, to mocy pocisku nie potrafi zmienic.

[-blo-] napisał/a:

Prosze o zdjecie bana.
:banan:

Przypomnij się 9.01.06.