CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - VorteX^^ skarga
ciasteczkowy - Śro 04 Sty, 2006 21:50
Cytat:
zwisa mi twoja i innych opinia...bede pisac dotad skargi jak nie bede mogl tutaj wejsc
A innym zwisa Twoja , więc pisz skargi dalej i nie przejmuj się bo Ty masz to gdzies a inni mają Ciebie. kill - Śro 04 Sty, 2006 21:53 ok w sumie niech ci zwisaja moje opinie, mi tez to zwisa
tylko jedna prosba do ciebie: nie rob mi takich krzywych akcji na servie to i ja nie bede wyrazal swoich opinii na twoj temat, ktore i tak sa qpe warte przez netadomaz - Śro 04 Sty, 2006 22:08 A mi tez cos zwisa :F pomozcie ja nie chce zeby to zwisalo, serio! Wstawaj maluchu! Wujek sokół cie pogłaszcze..._rOsO_ - Śro 04 Sty, 2006 22:31 ech... z takim zachowaniem to i tak niedługo ktoś cie zbanuje, nawet gdyby nie chciał to i tak sam się domagasz. A co do Żal to popatrz na to : i na to: a potem odsyłaj ludzi na board za ŻAL . Widzisz u każdego jakies ale, a sam masz ich najwiecej. Nic nie osiągnełeś i nic nie osiągniesz z takim podejsciem nie tylko w cs-ie ale też i w życiu bo zbyt niedojrzały jesteś. Do tego od tych twoich bezpodstawnych oskarżeń niedobrze się robi i Żal z "twoim" Wojewódzkim w tle domaz - Śro 04 Sty, 2006 22:43 w csa to akurat cos osiagnie, tylko troche szczescia potrzeba z teamem. I bet U will:Dritarded l. - Śro 04 Sty, 2006 22:47 nom i pewnie z progamerstwa bedzie zyl domaz - Śro 04 Sty, 2006 22:48 boli cie ze jest lepszy od ciebie? boli was ze ktos jest "gowniarzem" i bije was z palcem w pupie? to sie obudzcie. WORTEKS odbij plz.
zaraz bedzie ze jestem jego adwokatem~~~~
nie mowie ze jego zachowanie mi sie podoba nie mowie ze jest elo elo 5 5 0 nie mowie ze jest fajnie wyzywac od lam wszystkich na serwie. Nie mowie tez czy dobrze ze dostal teraz sleja bo nie bylo mnie @ serw.ritarded l. - Śro 04 Sty, 2006 22:51 skoro jest to juz modne powiem tak. mam to gdzie czy ktos jest lepszy ode mnie w CS czy nie. czemu? bo sa wazniejsze rzeczy w zyciu, wymazq. aha i skoro ty na niego mowisz per gowniarz to fajny jestes domaz - Śro 04 Sty, 2006 23:00 nie ja na niego tak mowie tylko mowi tak wiekszosc jak slyszy ze w wieku 15 lat ktos jest ***cenzura*** w te gre. przeciez gowniarz tak nie moze grac nie?o_O cziter na 100%. WORTEKS^^ ogarnij ze nie tylko dla ciebie sa wazniejsze rzeczy w zyciu jak cs. Nigdy nie pisalem o tym jak woziles sie ze ty przed kompem tak malo czasu spedzasz i wogle ale teraz napisze. nie wiem czy pamietasz jak kilka miesiecy temu na twoim xfire przez kupe czasu bylo >80h tygodniowo. A teraz nam mowisz ze my jestesmy "dzieci kąpa" i ze nic po za cs w zyciu nie widzimy. nic do ciebie nie mam ale czasem rzucasz takimi argumentami ktorych bym sie po kazdym spodziewal ale nie po tobieritarded l. - Śro 04 Sty, 2006 23:11
domaz napisał/a:
nie ja na niego tak mowie tylko mowi tak wiekszosc jak slyszy ze w wieku 15 lat ktos jest ***cenzura*** w te gre. przeciez gowniarz tak nie moze grac nie?o_O cziter na 100%. WORTEKS^^ ogarnij ze nie tylko dla ciebie sa wazniejsze rzeczy w zyciu jak cs. Nigdy nie pisalem o tym jak woziles sie ze ty przed kompem tak malo czasu spedzasz i wogle ale teraz napisze. nie wiem czy pamietasz jak kilka miesiecy temu na twoim xfire przez kupe czasu bylo >80h tygodniowo. A teraz nam mowisz ze my jestesmy "dzieci kąpa" i ze nic po za cs w zyciu nie widzimy. nic do ciebie nie mam ale czasem rzucasz takimi argumentami ktorych bym sie po kazdym spodziewal ale nie po tobie
na moim xfire nigdy nie bylo wiecej nic 60 godzin. rekord pobilem wlasnie w wakacje. ale nie rozumeim co to ma do rzeczy.
przedmiotem mojej dyskusji z toba jest fakt, ze przyczepiles sie nie wiem czemu do czyjegos skilla w CS, wiec taki wniosek sam mi sie nasunal. aha, i od kiedy mowisz "MY"? nie apmietam zebym do ciebie mowil. aha, zacznij pisac moj nick poprawnie, gdyz osmieszasz sie domaz