To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - zmiana stref

_rOsO_ - Czw 05 Sty, 2006 19:34

NA NIE
SiD - Czw 05 Sty, 2006 19:39

hmm... na nie
Dzejms - Czw 05 Sty, 2006 20:47

VorteX^^ napisał/a:
DzejmsBlond napisał/a:
Vortex zapraszam na http://cs.bydgoszcz.pl/strefy/dust2002.htm . :x Coś chyba nie bardzo poznałeś tam strefy. :P

Co do tematu to rok czasu gram na takich strefach. Jest takie przysłowie, że "starych drzew się nie przesadza". :hahaha:
Więc jestem na NIE.

wlasnie na tym 3 screenie masz "wieze" i tam mozesz pojsc po schodach dalej ;]

Przecież ja wiem, że mogę. I ty możesz. I każdy może...

bbl` - Czw 05 Sty, 2006 21:11

Nou
ciasteczkowy - Czw 05 Sty, 2006 21:31

na NIE
Anonymous - Pią 06 Sty, 2006 09:57

ale d2 mozna by zmienic tak aby ct moglo wejsc na gale ... co do reszty to strefy sa dobre i po co je zmieniac :| oj vtx tylko mieszasz ostatnio :|
akira - Pią 06 Sty, 2006 11:57

uwazam ze tylko nad zmianami w d2 mozna myslec :P reszta jest calkiem dobra i nie zgadzam sie z toba vorek ze na milu ct dostaje :rotfl:
z 2 strony jak na d2 bedzie mozna wchodzic na gale to ludziki z ct moga popedzic na srodek i zabijac terro biegnace na dluga :crazy: jednakze kiedy terro zajmie A to ct bedace na B albo srodku ma problem :P bo jedyna droga to resp :S
czyli krotko mowiac trudno ten problem rozwiazac :rotfl:

psychic - Pią 06 Sty, 2006 12:02

mysle ze mozna by pomyslec nad wejsciem na gale od srodka na d2 ;)
olo84 - Nie 08 Sty, 2006 17:06

przydałoby sie zrobić topic z głosowaniem nad strefami na poszczególnych mapach bo sama idea moim zdaniem jest bardzo interesująca i własciwa

a topic z kwestią czy są potrzebne zmiany stref zostawić w spokoju

z tego co zauważyłem jest kilka osób które chcą zmian na d2 może i na innych by sie przydały korekty

.:Solid_Snake:. - Nie 08 Sty, 2006 17:23

Zmainy strefy d2 spowoduje, ze CT bedą biec szybko az do strefy raszu, co skończy się tym, że bedą cieli T biegnące na długo, a to jest niedopuszczalne. Pozatym wystarczy, zeby jeden CT przeczekał az terro zaraszuje galerie, wpada za nimi i jesień średniowiecza im z pleców robi.