Co do tematu to rok czasu gram na takich strefach. Jest takie przysłowie, że "starych drzew się nie przesadza".
Więc jestem na NIE.
wlasnie na tym 3 screenie masz "wieze" i tam mozesz pojsc po schodach dalej
Przecież ja wiem, że mogę. I ty możesz. I każdy może...bbl` - Czw 05 Sty, 2006 21:11 Nouciasteczkowy - Czw 05 Sty, 2006 21:31 na NIEAnonymous - Pią 06 Sty, 2006 09:57 ale d2 mozna by zmienic tak aby ct moglo wejsc na gale ... co do reszty to strefy sa dobre i po co je zmieniac :| oj vtx tylko mieszasz ostatnio :|akira - Pią 06 Sty, 2006 11:57 uwazam ze tylko nad zmianami w d2 mozna myslec reszta jest calkiem dobra i nie zgadzam sie z toba vorek ze na milu ct dostaje
z 2 strony jak na d2 bedzie mozna wchodzic na gale to ludziki z ct moga popedzic na srodek i zabijac terro biegnace na dluga jednakze kiedy terro zajmie A to ct bedace na B albo srodku ma problem bo jedyna droga to resp :S
czyli krotko mowiac trudno ten problem rozwiazac psychic - Pią 06 Sty, 2006 12:02 mysle ze mozna by pomyslec nad wejsciem na gale od srodka na d2 olo84 - Nie 08 Sty, 2006 17:06 przydałoby sie zrobić topic z głosowaniem nad strefami na poszczególnych mapach bo sama idea moim zdaniem jest bardzo interesująca i własciwa
a topic z kwestią czy są potrzebne zmiany stref zostawić w spokoju
z tego co zauważyłem jest kilka osób które chcą zmian na d2 może i na innych by sie przydały korekty.:Solid_Snake:. - Nie 08 Sty, 2006 17:23 Zmainy strefy d2 spowoduje, ze CT bedą biec szybko az do strefy raszu, co skończy się tym, że bedą cieli T biegnące na długo, a to jest niedopuszczalne. Pozatym wystarczy, zeby jeden CT przeczekał az terro zaraszuje galerie, wpada za nimi i jesień średniowiecza im z pleców robi.