CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - WSZYSCY JESTESCIE CHORZY !!
psychic - Nie 08 Sty, 2006 01:24 No prawda ze kiedys to jak pamietam tak fajnie bylo..a teraz? teraz to sie taki syf narobil ze szkoda gadac
Moze wspolnymi silami da sie doprowadzic wszystko do porzadku..oLKa - Nie 08 Sty, 2006 10:02 no tak.. to co napisał to świeta prawda. Wszyscy mu przyznają rację, i dobrze. Tylko zeby to się zmieniło a nie tylko takie "ele mele" i nic więcej... Wszyscy tworzymy taka atmosfere jaka teraz jest. Zaczynając od adminów po zwykłych graczy. Wiec nie zwalajmy jeden na drugiego, tylko postarajmy się cos z tym zrobic. a nie: ludzie beda odchodzic, bo nie sprawia im przyjemnośc grania na bydzi <tak jak w najbliższym czasie kilka osób> domaz - Nie 08 Sty, 2006 22:13 TO JA TERAZ TEZ JESTEM PIJANY TO NAPISZE!!! KOCHJAM WSZYSTKICH!!! KOCHAM SIATKARZA I PSYCHICA!!!! KOCHAM SIDqA I NAPIEGO ORAZ JEGO PIKNOM SIOSTRZYCZNKE!!!! AJ LAF JU ALLL
PRZESTANCIE SIE KLOCIC BO TO BEZ SESNU MELA 4 EVER!!!!.:Solid_Snake:. - Nie 08 Sty, 2006 22:15 Mnie nie kocha Ide się upić.... chlip nowik - Nie 08 Sty, 2006 22:34 Zmaz a ja co!! domaz - Nie 08 Sty, 2006 22:38 KOCHAM NOWIKA BO MA WLOSY NA ZEL!!!11 SOLIDA TEZ
!!!
CU @ 14-15 @ MULTIKINOMelepeta - Nie 08 Sty, 2006 22:40 OCo chodzi z ta ankietą SiD - Nie 08 Sty, 2006 23:09 hahaahh zmaziq cu @ pcl hahahah pamietaj ja przywoże flaszke albo 2 i gramy na dopingu tylko żeby twoja stara mnie z chaty nie wywaliła jak przyprowadze cie nawalonego domaz - Nie 08 Sty, 2006 23:28 stara juz przyzwyczajona meeeeeen WSZYSCY BYDZIACY DO MULTIKINA NA BIBEEEEEEEEEEnappy - Pon 09 Sty, 2006 01:09
domaz napisał/a:
stara juz przyzwyczajona meeeeeen WSZYSCY BYDZIACY DO MULTIKINA NA BIBEEEEEEEEEE
taaak jest siurze!
btw - a mnie to na %% zaprosić nie można? I pewnie znowu nawalony po 2 heinekenach