To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - fpsy w 1.6 - teoria spiskowa

SiD - Wto 10 Sty, 2006 17:13

VorteX^^ napisał/a:
ja gram na 120 :D

hmm... i pewnie wymuszasz to refleschlockiem jakimś ?? to jest taki wałek.. bo to nie jest 120 hz i tak .. bo niektóre monitory maja poprostu ograniczenie konstrukcujne wynikajace z budowy lampy kineskopowej i całego układu sterującego.... wiec jak wymuszasz to refleschlockiem jakimś to i tak nie masz 120 Hz no chyba ze masz monitor który przy twojej rozdziałce w cs paracuje nawet z 120 Hercami

.:Solid_Snake:. - Wto 10 Sty, 2006 17:25

Ja na LCD mam 75Hz i gram na V-Sync czyli max 60 fps. Elo.
psychic - Wto 10 Sty, 2006 17:54

nie wiem jakim cudem ale moj monitor poszedl na 200 hercow :wow:
tylko ze myszka jakos za szybko biegala i musialem zmniejszyc :D

SiD - Wto 10 Sty, 2006 17:57

psychic napisał/a:
nie wiem jakim cudem ale moj monitor poszedl na 200 hercow :wow:
tylko ze myszka jakos za szybko biegala i musialem zmniejszyc :D

refleschlock ?? to jest właśnie ten wałek... ze wszystko chodzi szybciej ale Hz i tak nie przybywa na monitorze :F

bbl` - Wto 10 Sty, 2006 18:05

Pozdro solid, ja tez :D
ritarded l. - Wto 10 Sty, 2006 19:05

SiD - omega drivers + stery do LG F900P i refresh taki w ustawieniach monitora mam...

psychic napisał/a:
Moze vale jakis kontrakt zawarlo z firmami komputerowymi :mrgreen: My musimy kupowac nowe podzespoly, bo niby cos ulepszaja w silniku graficznym hl'a, a oni zgarniaja czesc kasy od roznych firm :lol:
Ja gram zawsze na fps_max 100 i mi tak najlepiej :P ,a na css i tak nie przejde :P :twisted:

to jest wymuszone nastawieniem na zysk, tworzy sie gry efektowne wykorzystujace sprzet zamiast dobrze zoptymalizowanych i klimatycznych. ehh fallouty :/ 3 miechy temu w 1 gralem jeszcze...

siatkarz napisał/a:
vorek a zauwazyles wogole roznice pomiedzy 300 a 100fps'ami? roznica jest niezauwazalna... moze robisz troche z igly widly... :P ty sie lepiej martw marchewkami... :P

ale dla kogos kto mial 60 fps a teraz ma ledwo 30 jest to duza roznica

Dzejms - Śro 11 Sty, 2006 14:20

VorteX^^ napisał/a:
slyszalem o tym ale z tego co mi wiadomo jest roznica miedzy 30 a 100 efpeesami

Oj jest! 30 mam prawie zawsze, 60 rzadko a 100 nigdy niewidziałem i to jast właśnie ta różnica. ;)

ritarded l. - Śro 11 Sty, 2006 14:33

hehe ale w sensie BH i wskakiwania w rozne miejsca to jest kwestia reakcji gracza :D