To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Ranking SuperPi oraz AiBench

.:Solid_Snake:. - Nie 22 Sty, 2006 20:28

Tiop, moj amd wyciaga 2800 na 1,42... dzisiaj spróbuje pojsc wyzej z mhz, ale chyba Twoje wyniku nie osi±gnę ;)
tiop - Nie 22 Sty, 2006 21:07

to napiecie troche podnies... Z moim potem sie lipa robi przy 330x9 na 1,6v dopiero stable

no i zauwaz ze u mnie pamieci nie sa podkrecone jak podkrece to byc moze spadna mozliwosci oc ze wzgledu na kontroler pamieci

Melepeta - Nie 22 Sty, 2006 21:45

to oczym wy rozmawiacie to jest dlamnie czarna magia :E ja nawet Windowsa niepotrafie przeinstalować :crazy: ale w cs'a grać potrafie :wstydni¶:
bbl` - Nie 22 Sty, 2006 21:47

Melepeta napisał/a:
to oczym wy rozmawiacie to jest dlamnie czarna magia :E ja nawet Windowsa niepotrafie przeinstalować :crazy: ale w cs'a grać potrafie :wstydni¶:

mee to :hahaha: :hahaha: :hahaha: :rotfl2: :mrgreen:

ciasteczkowy - Nie 22 Sty, 2006 21:51

ja się znam na kompach ale o kręceniu ni cholery i nie wiem o czym oni mówi± w tych ramach i prockach :hahaha:
psychic - Nie 22 Sty, 2006 22:41

tiop napisał/a:
to napiecie troche podnies... Z moim potem sie lipa robi przy 330x9 na 1,6v dopiero stable

no i zauwaz ze u mnie pamieci nie sa podkrecone jak podkrece to byc moze spadna mozliwosci oc ze wzgledu na kontroler pamieci

w pamieciach to tylko timingi zmieniam :D
w windowsie najlepiej podniesc magistrale fsb wtedy automatycznie beda mialy wieksza czestotliwosc :D inaczej sie nie oplaca w przypadku windowsa bo wydajnosci nie bedzie, a moze nawet spasc

tiop - Pon 23 Sty, 2006 13:07

ja to mowilem do Solida ;)
psychic - Pon 23 Sty, 2006 14:23

tiop napisał/a:
ja to mowilem do Solida ;)

A ja tylko napisalem sobie od tak :P , zeby wiecej bylo :P :P