CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Ranking SuperPi oraz AiBench
.:Solid_Snake:. - Nie 22 Sty, 2006 20:28 Tiop, moj amd wyciaga 2800 na 1,42... dzisiaj spróbuje pojsc wyzej z mhz, ale chyba Twoje wyniku nie osi±gnę tiop - Nie 22 Sty, 2006 21:07 to napiecie troche podnies... Z moim potem sie lipa robi przy 330x9 na 1,6v dopiero stable
no i zauwaz ze u mnie pamieci nie sa podkrecone jak podkrece to byc moze spadna mozliwosci oc ze wzgledu na kontroler pamieciMelepeta - Nie 22 Sty, 2006 21:45 to oczym wy rozmawiacie to jest dlamnie czarna magia ja nawet Windowsa niepotrafie przeinstalować ale w cs'a grać potrafie bbl` - Nie 22 Sty, 2006 21:47
Melepeta napisał/a:
to oczym wy rozmawiacie to jest dlamnie czarna magia ja nawet Windowsa niepotrafie przeinstalować ale w cs'a grać potrafie
mee to ciasteczkowy - Nie 22 Sty, 2006 21:51 ja się znam na kompach ale o kręceniu ni cholery i nie wiem o czym oni mówi± w tych ramach i prockach psychic - Nie 22 Sty, 2006 22:41
tiop napisał/a:
to napiecie troche podnies... Z moim potem sie lipa robi przy 330x9 na 1,6v dopiero stable
no i zauwaz ze u mnie pamieci nie sa podkrecone jak podkrece to byc moze spadna mozliwosci oc ze wzgledu na kontroler pamieci
w pamieciach to tylko timingi zmieniam
w windowsie najlepiej podniesc magistrale fsb wtedy automatycznie beda mialy wieksza czestotliwosc inaczej sie nie oplaca w przypadku windowsa bo wydajnosci nie bedzie, a moze nawet spasctiop - Pon 23 Sty, 2006 13:07 ja to mowilem do Solida psychic - Pon 23 Sty, 2006 14:23
tiop napisał/a:
ja to mowilem do Solida
A ja tylko napisalem sobie od tak , zeby wiecej bylo