CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - [skarga]
WEGier - Pią 03 Lut, 2006 01:20
siatkarz napisał/a:
jestem wszechwladca morz i ladow... oddajcie mi poklon...
chyba PAN I WŁADCA NA KOŃCU ŚWIATA
PS sorry za OT ale nie mogłem sie powstrzymać
małe stwierdzonko.....skl daj se chopie spokój, nie widzisz że nic nie wskórasz tymi BEZnadziejnymi skargami
4 you BABCIA - Pią 03 Lut, 2006 02:00 Temat postu: Re: [skarga]
sokół napisał/a:
ok godziny 24:35 mapa de_dust dostaje kicka za UWAGA UWAGA
ZABAWA BRONIĄ HAHAHAHA
mianowicie wyrzucalem m4a1 i podnosilem m4a1,mialem malo hp
1.w w jednej rundzie latałeś z m5 po respie to wyrzuci to podniesie prawie całą rundę zwrócilismy ci uwagę że drużyna czeka,
druga runda kłamstwo miałes 100 hp to była druga runda (sory za konwersje ale nie umiałem inaczej)
2. byłeś free dostałeś kika
http://img450.imageshack.us/img450/9784/15bk.jpg http://img431.imageshack.us/img431/7239/22ev.jpg.:Solid_Snake:. - Pią 03 Lut, 2006 02:10 Admini mają nakaz zmuszania graczy do gry TP m.in. w przypadkach, gdy ktoś się "bawi" robiąc sobie co chce i nie pomagając drużynie, gdy członkowie jego druzyny padają jak muchy. Tymbardziej, że admini Cie ostrzegali. Zresztą kicka dostałeś i tak za afk i nie od dziś wiesz, ze freefragi szybko wylatuja z serwa, tymbardziej gdy nie przejdą na spect i nie napisza/zmienia nick, ze ich nie ma.
no więc sokoł, w świetle powyższych dowodów skarge oddalam.
To raz.
Dwa, przez Twoje mataczenie i usilną próbę zaskarżenia któregoś z adminow, tak aby poniósł kare, stajesz się na dzień dzisiejszy osobą której nie ufam, dlatego każdą następną skargę zaopatrz w materiał dowodowy w postaci dema. Inaczej skarga nawet nie będzie rozpatrywana, tylko odrazu zamykana. Nie bedzie mnie obchodziło, ze "ooo zapomniałem nagrać", "nie mam miejsca na demka na dysku" itp.
BTW: Widze ze nadal nie ogarniasz, gdzie skargi się składa, dlatego kolejnego posta bedziesz mógł dopiero za kilka dni napisać.