To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - [skarga]KankerNooB + screen

_rOsO_ - Pią 03 Lut, 2006 19:57

sokół napisał/a:

hhyhyhyh wlasnie ze wiekszosc raczej jest z reala yhyhyh szkoda ze ty jestes inet@chlopak @_G

To w naszym ojczystym języku jest ??

sokół napisał/a:
takie male szczegoly z ts moge ci przyswoic

Pff a to jaka budowa zdania ??

sokół napisał/a:
jak bylo 6 osob i kazdy smial sie z twojej foty hAHAHAHAHA

Dobrze, że z foty bo gdyby z VorteX-a to było by co innego, pokaż cwaniaku swoje foto. Iru by się ucieszył, ja w sumie też :)

sokół napisał/a:
:D szkoda ze nie nagrane bylo

No szkoda, usłyszeli byśmy śmiech Wiewiórki

sokół napisał/a:
btw

WoW Amerykański skrót

sokół napisał/a:
nie zajmujcie sie mną

Rodzice się tobą zajmą ??

sokół napisał/a:
solid zobaczy.

Myślę, że raczej zobaczy logi, a nie zyczę ci żebyś jechał tam kogokolwiek od plebów czy botów :)

Naucz sie budować zdania.

KankerNooB - Pią 03 Lut, 2006 20:00

hhyhyhyh wlasnie ze wiekszosc raczej jest z reala yhyhyh szkoda ze ty jestes inet@chlopak @_G takie male szczegoly z ts moge ci przyswoic jak bylo 6 osob i kazdy smial sie z twojej foty hAHAHAHAHA :D szkoda ze nie nagrane bylo :D . pozdro hahahah^^

ooo bravo teraz to sie popisales - BYDLO

i nie obrazaj Vortexa bo nie zasluzyl sobie
byl ban bylo wszystko ok

ritarded l. - Pią 03 Lut, 2006 20:01

sokół napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:
szkoda skl ze nie wklejasz tego, co wczesniej pisales. ty albo i twoi koledzy z netu.

hhyhyhyh wlasnie ze wiekszosc raczej jest z reala yhyhyh szkoda ze ty jestes inet@chlopak @_G takie male szczegoly z ts moge ci przyswoic jak bylo 6 osob i kazdy smial sie z twojej foty hAHAHAHAHA :D szkoda ze nie nagrane bylo :D . pozdro hahahah^^

btw
nie zajmujcie sie mną tylko screenem z reszta solid zobaczy.

skl ani ty ani twoja apczka nie pokazecie swoich fot bo co wyjdzie? bo jestescie gowniarze 14 latki co zgrywaja kozakow przez neta wlasnie :)

a to z czego sie smiejecie to mnie malo interesuje, widze ze odkad jestes taki fajny probujesz mnie tym zainteresowac. czy myslisz sobie ze mnie to cokolwiek obchodzi albo mnie to obraza? mylisz sie dzieciaczku :rotfl2:

.:Solid_Snake:. - Pią 03 Lut, 2006 22:31

a co mi robi screen. Ja chce demo, tak jak mowilem. nie ma dema pokazujacego calej sytuacji i co od czego sie zaczeło, to temat clozed. Tak jak obiecałem - Twoje skargi bez dema są odrazu zamykane.