To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - skarga

siatkarz - Pią 03 Lut, 2006 22:36

a moze jescze poplaczecie sobie? skarga o co bedzie? ze mama w lodowce ma ser zolty a nie szynke czy salami? wezcie wyjdzcie bo dobijacie mnie :/
KankerNooB - Pią 03 Lut, 2006 22:55

ludzie wy nie macie co robic tylko skargi na admonow pisac ??
gram ok 1 roku na bydzi i nigdy nie napisalem skagi na admina dlaczego ??
BO NORMALNIE SIE ZACHOWUJE !!
wam tez to radze

RaXoR - Sob 04 Lut, 2006 14:04

KankerNooB napisał/a:
ludzie wy nie macie co robic tylko skargi na admonow pisac ??
gram ok 1 roku na bydzi i nigdy nie napisalem skagi na admina dlaczego ??
BO NORMALNIE SIE ZACHOWUJE !!
wam tez to radze

siatkarz napisał/a:
a moze jescze poplaczecie sobie? skarga o co bedzie? ze mama w lodowce ma ser zolty a nie szynke czy salami? wezcie wyjdzcie bo dobijacie mnie :/

Jeśli Panów nie było na serwerze to prosze się nie wypowiadać. To jest moja pierwsza skarga i prawdopodobnie nie ostatnia jeśli takie zachowanie będzie się powtarzało w stosunku do mnie. Jeśli ktoś uważa się za PANA serwera to prosze bardzo, ale kicka za darmo... tolerować nie będe.

Z pozdrowieniami,
M4C!U$.

siatkarz - Sob 04 Lut, 2006 14:13

co z tego ze mnie nie bylo? laytwo przewidziec prowokacja - kick ... stale zagranie! wez sie za porzadna gre a nie za swirowanie i prowokowanie
_rOsO_ - Sob 04 Lut, 2006 14:29

Ja byłem i widziałem, kick i ban zasłużone, nie "drzyj się" do Mica i nie klnij to nie będziesz tak strasznie zdziwiony.
RaXoR - Sob 04 Lut, 2006 14:33

Dobra zamknijcie to bo elOOO elOOO gang Panów @dminów się zaczyna wypowiadać, _rOsO_ następnym razem sobie słuchawki albo aparat słuchowy ścisz. nara.
_rOsO_ - Sob 04 Lut, 2006 14:41

Jak już wsponiałem wcześniej, kara zasłużona, a kultura tego Pana jak widzicie wciąż na nieskazitelnie nienaruszonym poziomie od dnia narodzin.

Skoro nie wolno się wypowiadać w tym temacie to po co go zakładałeś ??

P.S Co do aparatu słuchowego, to raczej proponował bym ci ustawić mic-a w windowsie prawidłowo, wpisz w googla-ch: jak mam sobie ustawić mikrofon, żeby mój krzyk przemieniał się w zwykłe mówienie :crazy:

Cieszę się również, że nie jest to ostatnia twoja skarga, gdyż dzięki temu wiemy co masz zamiar robić w dalszym ciągu, a w zwiazku z tym bacznie bedziemy cię obserwować.

Więc nie wrzeszcz i nie bluzgaj bo "kultura" z automatu czeka :P

Yelonek - Sob 04 Lut, 2006 15:32

Byłem przy tym.
Kick.. raczej niezasłużony, chociaż miałem ochotę zabić [zerwałem słuchawy z łba jak krzyknął]
Ban - jak najbardziej za.

nowik - Sob 04 Lut, 2006 15:52

no wlasnie, dokladnie to chcialem przekazac co Yelonek napisal. Kick byl niezasluzony moim zdaniem, no pozniejsze zachowanie raxa bylo spowodowane tym kickiem ;/ przynajmniej ja to tak odbieram
bbl` - Sob 04 Lut, 2006 16:38

Oj biedny raxus ;( :* , boze jak mi Ciebie zal :wstydniś: :crazy: