CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Problemy z CS 1.6/CZ - Problem z myszk±
psychic - Pi± 10 Lut, 2006 17:18
Szczuras napisał/a:
dokupcie wiecej pamieci ram
Nie no mam 768Mb ram i jak narazie nie mam kasy bo musze kupic dysk. Ale to sie tak nagle zaczeło dziać. Więc ram to chyba nie bedzie miał na to wpływu
ja bym zrobil format i takie tam..jakby nie pomoglo to bym porzyczyl myszke od kogos a jakby tak alej bylo to wymienil bym klawiature...nie no zartuje Yelonek - Pi± 10 Lut, 2006 17:25 ja mam z kolei w drug± stronę mycha łapie "fazę" i zaczyna mi miotać screenem [jakby jaki¶ aimbot, raz niby za to bana dostałem ]. Mycha Logitech_diabli_wiedz±. Na wczesniejszych mychach też tak było, chociaż ostatnio po zmianie podkładki jakby nieco mniej [ale wci±ż]nowik - Pi± 10 Lut, 2006 17:44
Yelonek napisał/a:
ja mam z kolei w drug± stronę mycha łapie "fazę" i zaczyna mi miotać screenem [jakby jaki¶ aimbot, raz niby za to bana dostałem ]. Mycha Logitech_diabli_wiedz±. Na wczesniejszych mychach też tak było, chociaż ostatnio po zmianie podkładki jakby nieco mniej [ale wci±ż]
mialem cos takiego samego, mycha glupiala, nic nie bylo wiadomo co sie dzieje, sama strzelala i wciskala przyciski i trzeba bylo resa kompa robic otoz na to jest jedna dobra rada kup sobie nowa myche nawet po reinstalce systemu mialem to samo wiec nie masz wyjscia Yelonek - Pi± 10 Lut, 2006 17:53
Cytat:
Na wczesniejszych mychach też tak było,
A to już 3-cia mycha nowik - Pi± 10 Lut, 2006 17:54 no to sie przezuc z ps2 na USB wogole wam tez to radze ;pbbl` - Pi± 10 Lut, 2006 17:58 ;o, jakos ja nigdy czegos takiego nie mialem Szczuras - Pi± 10 Lut, 2006 18:42
psychic napisał/a:
Szczuras napisał/a:
dokupcie wiecej pamieci ram
Nie no mam 768Mb ram i jak narazie nie mam kasy bo musze kupic dysk. Ale to sie tak nagle zaczeło dziać. Więc ram to chyba nie bedzie miał na to wpływu
ja bym zrobil format i takie tam..jakby nie pomoglo to bym porzyczyl myszke od kogos a jakby tak alej bylo to wymienil bym klawiature...nie no zartuje
Nie no format robiłem juz i tez nie pomogło mysze też wymieniałem i dalej to samo
Yelonek ty kup sobie now± myszke albo pobaw sie kabelkami co s± gdzies naderwane bo to przez to ci myszka lata tak miałem raz ale na innej myszce .Yelonek - Pi± 10 Lut, 2006 18:49 zmieniłem port na usb. Od czasu tamtej rady ani razu nie skoczyło ^^nowik - Pi± 10 Lut, 2006 18:51
Yelonek napisał/a:
zmieniłem port na usb. Od czasu tamtej rady ani razu nie skoczyło ^^
no to teraz 5zł podać numer konta czy znasz ? pozatym juz raczej sie nie korzysta z PS2 jedynie dla klawiatur czasami USB jest teraz na topie jest szybsze, lepsze i mozesz w kazdej chwili odlaczyc cos i podlaczyc sidney - Pi± 10 Lut, 2006 19:57 tylko z usb jest jeden problem. ja mam wszystkie zajete