To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - nappy - rezygnacja

P-C P-K - Nie 12 Lut, 2006 13:58

Narazie.
nappy - Nie 12 Lut, 2006 14:03

domaz napisał/a:
gg nap teraz bedziesz mial wreszcei dla mnie wiecej czasu...

;*

nowik, rezygnuje z admina (na bydzi {1}) a nie z webmastera, i pomocy przy bydzi for fun :) Nad paczk± na bydzie 3 pracuje już dobre pare dni, teraz robie spolszczenie pluginów... No i trzeba dobrać te najbardziej przydatne (ale to na gg nowi¶).

A z portalem... to cóż, ja swoj± robote skończyłem (grafika). Teraz potrzebny jest koder, który to poskłada.

nowik - Nie 12 Lut, 2006 14:39

Nappy bo jak cie topołne pierdołkiem to zobaczysz ;p ale juz ta rezygnacje wycofuj !! :)
siatkarz - Nie 12 Lut, 2006 15:40

ej jest jakas moda na odchodzenie?? :> :>
oLKa - Nie 12 Lut, 2006 18:06

do zobaczenia :*
siatkarz - Nie 12 Lut, 2006 21:30

no ale skoro to nieodwolalna decyzja to papa .... wpadnij od czasu do czasu :) :papa2:

PS. mam nadzieje ze nappiasty dostanie range VIP bo komu jak komu ale jemu sie nalezy :)

bbl` - Nie 19 Lut, 2006 17:44

***cenzura*** nie gram tu juz !! !!!! Tragedia :x :0o:
Nappy r000x :wstydni¶: :P

Vesemir - Pon 20 Lut, 2006 13:58

3maj sie Nappy, gra przeciwko Tobie byla prawdziwym zaszczytem-zawsze lubilem sprzedac Ci head'a;).Ale tak jak napisales, wszystko ma swoj poczatek i koniec, wszyscy dorastamy, zmienia sie nasze srodowisko i zycie, nie kazdy ma juz tyle czasu na gry:(.Btw. jak bedziesz sie nudzil, to zajrzyj czasem na serwer bydzi, tutaj zawsze znajdziesz milych i zyczliwych ludzi :crazy: . Vesemir log off. :papa2:
BABCIA - Pon 20 Lut, 2006 15:55

hej mój byczku narka. pamiętaj obiecałe¶ wpa¶ć z kajdankami pejczem :P :twisted: :E :E
i.S.b - Pon 20 Lut, 2006 19:57

NaRa !! !! !! !! :papa2: :papa2: :papa2: