CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prosba o admina\\\ KiZiA_MiZiA
_rOsO_ - Pon 13 Lut, 2006 00:10 No to ci powiem o tym kocie Siatkarz
Siedze u Kiciucha przy kompie na krześle, nagle przez uchylone drzwi wbija malutki czarny kotek i siada przede mną na wprost przy krześle, schylam się na dnim i cos tam mówie ( siema mały kocie czy coś ) a on wyskakuje wali mnie po uszach ( z lewej i prawej strony ) i wybiega z pokoju.
Innym razem Kiciuch ( ten co sie stara o admina ) siedział z kolesiem Jareckim i poszedł zrobić kawe, Jarecki "znalazł" kota ( tego od stereo ) wziął go na kolana i sie z nim bawił
nagle krzyk, Andrzej vel Kiciper pędzi z kuchni do pokoju i widzi Jareckiego przerażonego, a na jego kolanach nsatroszonego kota wymachującego pazurami kilka cm przed jego twarzą, rotfl trwał kilka dni
Już o tym, że ten kot jak uciekł z domu to od razu ładował się na dach najwyższego Bloku to nie wspomnę Ale tekst zapamietam do dziś
Cytuje: Ty k... tam chyba łazi mój kot
Jak wytrzymał z tym kotem ( chociaz nie wiem jak go sciagał z tego dachu ) to i z ludxmi na Bydzi jako admin wytrzyma. Dlatego też jak wyzej jestem na TAK i wam też tego zyczę Dzejms - Pon 13 Lut, 2006 00:11 Dużo przez mica gada, ale niech będzie na TAK. Vegeta - Pon 13 Lut, 2006 08:40 nie sprawia.. i nie sprawial problemu.. hmm niech strace masz tak .:Solid_Snake:. - Pon 13 Lut, 2006 12:53
Vegeta napisał/a:
nie sprawia.. i nie sprawial problemu.. hmm niech strace masz tak
niech stracisz... admina? na rzecz kiciego? ok jok3Vegeta - Pon 13 Lut, 2006 13:34 hihhihi bardzo zabawne az tak dobroduszny nie jestem psychic - Pon 13 Lut, 2006 15:37 ehehe..duzo gra i kulture ma
na TAK _rOsO_ - Pon 13 Lut, 2006 15:57
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Vegeta napisał/a:
nie sprawia.. i nie sprawial problemu.. hmm niech strace masz tak
niech stracisz... admina? na rzecz kiciego? ok jok3
Solid daj im wspólnego Admina Jeden wchodzi to drugiego serw wywala i tak w kółko. Ależ ja mam dziś Genialne pomysłyi.S.b - Pon 13 Lut, 2006 16:40 na TAK
hmmm, niedługo wszyscy z "Strasznie Wielkiej Rakiety" będą mieli adma na bydzi qBert - Pon 13 Lut, 2006 20:54 Chociaż też ubiegam się o admina i może to mieć żly wpływ na moją kandydature to również jestem na tak. A to dlatego bo jest zrównoważony, przyjacielski i nie lubi łamania reguł.kiciper - Pon 13 Lut, 2006 21:25 Vegeta moze tak, ty bedziesz smigal myszka....
a ja zajme sie klawiszami
nio i flagami moze sie podzielisz???