CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina/// qBert
siatkarz - Pon 13 Lut, 2006 21:27 Temat postu: Re: Prośba o admina/// qBert
T0t4l napisał/a:
Jestem na NIE!!
Mało gra na serwerze!
I na forum to jego 7 post!!
nie byles lepszy!!Melepeta - Pon 13 Lut, 2006 22:32 ja jestem narazie na (((NIE))) t0t4al HAHAAHHAAHAHAHAAHAHHHHHHHHAHAHAHAHAHHAAHAA jak dlamnie to nieważne jest ile kto ma postów jak dostanie admina to napewno poświeći więcej czasu na forum też tak miałem ale ...qBert - Pon 13 Lut, 2006 22:33
Cytat:
T0t4l napisał/a:
Jestem na NIE!!
Mało gra na serwerze!
I na forum to jego 7 post!!
nie byles lepszy!!
Owszem nie jesteś i to wielokrotnie a twoja wypowiedź dodatkowo Cie dyskwalifikuje bo jesteś zawistny...
Zapomniałem jeszcze napisać, że chciałbym poznać powody odrzucenia mojej kandydatury. W miarę możliwości postaram sie to poprawić...SeeeD - Pon 13 Lut, 2006 22:36 a mi sie wydaje ze q powinien dostac admina......puki co mowie tak 1.jest obiektywny...... 2.zaden kret niewytraca go z rownowagi......co sie przydaje nie lolu...XD jesli powiesz wujek seeed jest wielki to dla mnie mozesz zostac :D:D:D banan mowi tak siatkarz - Pon 13 Lut, 2006 22:41 znajomi? :>Melepeta - Pon 13 Lut, 2006 22:52 Zmieniam swoje zdanie jestem na TAK przekonałeś mnie siatkarz no ale co z tego ze znajomi ... to że ich ma to tylku + T0t4l - Pon 13 Lut, 2006 22:56 Temat postu: Prośba o admina/// qBertJeśli dostanie admina to dobrze
Pozdrawiam :ogorek: ciasteczkowy - Pon 13 Lut, 2006 23:01 Wyjaśnień nie udzielamy ani w przypadku kiedy dostaniesz anie kiedy zostanie odrzucone .
Pograj dłużej poudzielaj się na forum zacznij coś robić dla serwera zeby ludzie Cię zobaczyli i poznali.
Narazie jestem na nie z prostego powodu nie znam Cię i są przed Tobą dwie kandydatury myślę że bardziej zasłużone czyli PPP i Kizia.qBert - Pon 13 Lut, 2006 23:10 Dzieki Melepeta. Znajomi - z serwera...$w!ezak - Pon 13 Lut, 2006 23:21 na tak