To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina/// qBert

siatkarz - Pon 13 Lut, 2006 21:27
Temat postu: Re: Prośba o admina/// qBert
T0t4l napisał/a:
Jestem na NIE!!

Mało gra na serwerze!
I na forum to jego 7 post!!

nie byles lepszy!!

Melepeta - Pon 13 Lut, 2006 22:32

ja jestem narazie na (((NIE))) t0t4al HAHAAHHAAHAHAHAAHAHHHHHHHHAHAHAHAHAHHAAHAA :hahaha: jak dlamnie to nieważne jest ile kto ma postów jak dostanie admina to napewno poświeći więcej czasu na forum też tak miałem ale ...
qBert - Pon 13 Lut, 2006 22:33

Cytat:
T0t4l napisał/a:
Jestem na NIE!!

Mało gra na serwerze!
I na forum to jego 7 post!!

nie byles lepszy!!

Owszem nie jesteś i to wielokrotnie a twoja wypowiedź dodatkowo Cie dyskwalifikuje bo jesteś zawistny...

Zapomniałem jeszcze napisać, że chciałbym poznać powody odrzucenia mojej kandydatury. W miarę możliwości postaram sie to poprawić...

SeeeD - Pon 13 Lut, 2006 22:36

a mi sie wydaje ze q powinien dostac admina......puki co mowie tak 1.jest obiektywny...... 2.zaden kret niewytraca go z rownowagi......co sie przydaje nie lolu...XD jesli powiesz wujek seeed jest wielki to dla mnie mozesz zostac :D :D:D:D banan mowi tak :banan:
siatkarz - Pon 13 Lut, 2006 22:41

znajomi? :>
Melepeta - Pon 13 Lut, 2006 22:52

Zmieniam swoje zdanie jestem na TAK przekonałeś mnie :] siatkarz no ale co z tego ze znajomi ... to że ich ma to tylku + ;]
T0t4l - Pon 13 Lut, 2006 22:56
Temat postu: Prośba o admina/// qBert
Jeśli dostanie admina to dobrze :] ;]

Pozdrawiam :banan: :papryczka: :marchew: :ogorek: :marchew: :papryczka: :banan:

ciasteczkowy - Pon 13 Lut, 2006 23:01

Wyjaśnień nie udzielamy ani w przypadku kiedy dostaniesz anie kiedy zostanie odrzucone .
Pograj dłużej poudzielaj się na forum zacznij coś robić dla serwera zeby ludzie Cię zobaczyli i poznali.
Narazie jestem na nie z prostego powodu nie znam Cię i są przed Tobą dwie kandydatury myślę że bardziej zasłużone czyli PPP i Kizia.

qBert - Pon 13 Lut, 2006 23:10

Dzieki Melepeta. Znajomi - z serwera...
$w!ezak - Pon 13 Lut, 2006 23:21

na tak ;]