CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - grass
P-C P-K - Nie 19 Lut, 2006 20:18 Ale zbieg okoliczności!!! kupiłeś konto od dobrze nam znanego Ronina Łap papryczke.siatkarz - Nie 19 Lut, 2006 23:01 a skoro kupiles super konto od super czit-ronina to sorki... mozesz teraz napisac na jego forum niezadowoleni.pl <lol2> pozdrawiam cie radosnie!!Dzejms - Nie 19 Lut, 2006 23:14
siatkarz napisał/a:
a skoro kupiles super konto od super czit-ronina to sorki... mozesz teraz napisac na jego forum niezadowoleni.pl <lol2> pozdrawiam cie radosnie!!
No właśnie siatkarz - Pon 20 Lut, 2006 00:19 tez jak pomysallem o tym jego forum to mi moje zycie leglo w gruzach masakra....
ale uwazaj.. jak tam napiszesz to mzoesz liczyc sie z tym ze mega-ronin poda cie do sadu ... (boarda podal 3 razy do prokuratury) duze dziecko i.S.b - Pon 20 Lut, 2006 01:24 boshe, jakie dno
jak myślisz, że mamy ten sam poziom inteligencji co ty, to sie troche pomyliłeś
a tak poza tym, to te steam id było zbanowane na naszym servie, więc ciekawe jak się na nim znalazłeś a może ktoś ci zdjął bana tak po cichu ... ale dziwny zbieg okoliczości, serv bydzia na którym grałeś ( ale mogłeś go znaleść w liście serwów jako normalny gracz) i adres forum ... hmmm ciekawe, skąd to wszystko było taaakie znajome ... ( ale adres tesh NAPEWNO zauważyłeś podczas gry na bydzi ) więc nie wiem, czemu my cie podejrzewamy napewno sie mylimy ... NAPEWNO ... chłopie, że ci się jeszcze nie znudziło robienie z siebie idioty to jestem pełen podziwu, bez kitu siatkarz - Pon 20 Lut, 2006 01:38 irys... zawsze wiesz jak czlowieka rozbawic zapewne podobienstwo zdarzen z realistycznymi jest przypadkowe umarlem
ups zapomnialem ze spie haha SiD - Pon 20 Lut, 2006 15:26 o ja sory stary ... naprawde przepraszamy juz H@ biegnie do swojego małego komputerka cie odbanowac naprawde przepraszamy to nasza wina ale nie podasz nas do prokuratury
przpraszamy jeszcze raz i zyczymy miłej gry na bydzi BABCIA - Pon 20 Lut, 2006 15:57 a hahaha nie ma tu miejsca dla cziterów (najwyżej dla mnie) psychic - Pon 20 Lut, 2006 16:06 haha ronin ty zartownisiu sprzedales czy dales komus konto i jeszcze poleciles server
chyba ze to ty