To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - mam dosyć tej atmosfery na serwie

WEGier - Nie 26 Lut, 2006 04:30

lnk napisał/a:
z tą * to nie ja bylem bo juz nie gralem na bydzi tego dnia...

dziwne bo poznałem twój głos(na cpl strike miałes do mnie żale, a przywitałeś mnie na nuke coś w stylu "boże jeszcze tu grasz, to juz chyba twoja ósma godzina...jakiśtam") n/c

olo, jesteś żałosny, nic nie wiesz a sie wpie.... między wódkę a zakąskę

P-C P-K - Nie 26 Lut, 2006 08:53

I bez sensu rzucasz konfidentami. I myślisz że jesteś fajny jak użyjesz Gość. Aha. Jeśli nie umiesz odróżnić ironii od prawdziwego komplementu to jesteś poszkodowany.
olo84 - Nie 26 Lut, 2006 09:57

P-C P-K napisał/a:
jeśli nie umiesz odróżnić ironii od prawdziwego komplementu to jesteś poszkodowany.

i to jest problem adminów że są czasami nadgorliwi i sie czepiają i wywołuja sztuczne spory, i kłutnie z graczami które można zbyć śmiechem ale niektórzy we wszytkim widzą spisek

a co do użycia tego słowa to nie widzie powodu zaistnienia tego tematu no mozę po za cytatami WEGiera
Cytat:
kto to jest fajk?
Cytat:
cpl aka bydzia zero

które zostały wyjasnione
Cytat:
Dalej "cpl aka bydzia-zero" chodzilo o to ze koles cala runde kampil i nic nie robil

Cytat:
a tak się plułeś mistrzu Hahaha!
jestem za karą dla olo84 i tego weldera

Kod:
jesteś żałosny, nic nie wiesz a sie wpie.... między wódkę a zakąskę

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: WEGier ale z Ciebie lol bomba masz charakterek i jesteś widze bardzo stanowczy w swoim postępowaniu

Edit : ups ;]

a temat widze że stał sie nabijaczem postów ;]

.:Solid_Snake:. napisał/a:
Siedzi trzech gosci w łodce na srodku jeziora. Połowy nocne, wędki w wodzie, spokój, sielanka, powoli zaczyna się rozwidniać. Jeden z wędkarzy zagaja:
- Słońce wschodzi.
Drugi mówi:
- Faktycznie, dawno nie widziałem takiego wschodu.
Nagle trzeci wędkarz szybkimi ruchami ramion wypycha dwóch pozostałych z łódki. Ci, przerażeni, machając gorączkowo rękoma wołają do pozostałego w łódce:
- Odbiło ci!? Za co?
Ten mówi:
- Pierwszego za offtopic, a drugiego za flooda.
Na to wściekli wędkarze w wodzie:
- A ty to co, cwaniaczku jeden!!
Ten w odpowiedzi chwyta za wiosło i wpychając końcem dwóch pozostałych pod wodę mówi:
- A za niepotrzebne dyskusje BAN!

sidney - Nie 26 Lut, 2006 10:50

widze ze olo ty tez masz harakter ;)
qBert - Nie 26 Lut, 2006 12:07

Ja nie rozumiem, dlaczego ciągle przewijają się te same osoby we wszystkich skargach, zażaleniach itd. nie dacie im poprostu permów... To jest chyba jedyny sposób. Wydaje mi się że niektórzy poprostu na złość wszczynają różne konflikty. Krótka piłka.
lnk - Nie 26 Lut, 2006 12:39

WEGier napisał/a:
lnk napisał/a:
z tą * to nie ja bylem bo juz nie gralem na bydzi tego dnia...

dziwne bo poznałem twój głos(na cpl strike miałes do mnie żale, a przywitałeś mnie na nuke coś w stylu "boże jeszcze tu grasz, to juz chyba twoja ósma godzina...jakiśtam") n/c

Popros solida niech sprawdzi logi czy nick * mial moje steamid ;)

i.S.b - Nie 26 Lut, 2006 13:14

też mnie denerwuje jak ktoś sie wozi i obraża po servie, i własnie od tego jest forum, żeby wrzucać screeny i karać za wyzywanie ... co to lonka, to nie widziałem żeby mowił na kogoś BOT, sam sie przyznał ze napisał "zbocił", z resztą to samo mi napisał skl ... wtedy na de_nuke, to nie był lonek, po cały czas patrzyłem na serv bydzi przez HLSW i tam widać kto jest kto ... Fakt faktem, że atmosfera jest na servie czasem nie halo, ale szczególnie wtedy gdy nie ma adminów( z tego co slyszałem) ... a co do "konfidentów", to nie znam takich, i raczej wogóle nie ma konfidenta na forum, czy na servie, nie wiem czemu o tym jest ciągła gadka, ogarnijcie się ludzie
Wegrowi coś się nie podoba, to chyba o tym napisał na forum, przecież nie bedzie pisał do "przyjaciółki", a wy się go czepiaciem, przecież każdy sie tu może wypowiadać, no nie ?? :papa2:

WEGier - Nie 26 Lut, 2006 13:28

olo84
Cytat:
a tak się plułeś mistrzu Hahaha!
jestem za karą dla olo84 i tego weldera

aaa to tu cie boli.....dlatego taki nadgorliwy jesteś w mojej opinii. :* dla ciebie

Kod:
wtedy na de_nuke, to nie był lonek, po cały czas patrzyłem na serv bydzi przez HLSW i tam widać kto jest kto

a to sorry za oskarżenie ionka ale to pewnie był następny elo elo.

olo84 - Nie 26 Lut, 2006 17:00

WEgier Twoja opinia w tamtym temacie obchodzi minie tyle co snieg za oknem który topnieje chodzi mi raczej o
WEGier napisał/a:

sam sie wypowiadasz na tematy innych ale jak ktoś wypowie sie na Twój temat to odrazu wyzywasz szkoda że jesteś egistą i tylko dla siebie pozostawiasz możliwość innego zdania w tematach na który nie masz zielonego pojęcia :ogorek:

co do wypowiadania sie w skargach i zażaleniach to ten dział dostarcza mi najwięcej śmiechu i dlatego lubie sie tu udzielać

a wracając do tematu nagrywaj demka jak ktoś przeklina/obraża i rób screeny z jakimiś bardziej konkretnymi słowami albo nabijaj sobie posty w inny sposób bo ostanio zrobiłeś sie bardzo aktywny
a skargi o wyzwisko: zyciówka; bot; ale du.shot są moim zdaniem niepotrzebne i nic nie wnoszą poza rozrywką dla czytających

bbl` - Nie 26 Lut, 2006 17:09

olo, ale jestes fajny :rotfl: :hahaha: , zal dupe sciska :wstydniś: :x