CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - seeed
.:Solid_Snake:. - Pią 03 Mar, 2006 14:08
olo84 napisał/a:
po to sa logi
ale co mi logi pokaza jesli ktos raszował?
nie - a ten screen niby miał to pokazać, mimo tego tez nie pokazuje. Pokazuje 2 niewiadomo jakich kolesi poza strefą.sidney - Pią 03 Mar, 2006 14:10 hahaha seeed to jest biedny chlopak zostawcie go wysyla mi jakies PW w ktorych nabija sie z U2 i Coldplay oraz z mojego loga niech sobie zyje w tym swoim wlasnym swiecie ktory sobie stworzyl moze mysli ze jak podszyje sie pod admina to bedzie jakis lepszy Vegeta - Pią 03 Mar, 2006 14:15 a pod jakiego admina sie niby podszyl?? jakos nie widac(na zadnym screenie) a ty olo jak wiemy lubisz pisac skargi ktore okazuja sie pozniej nie podstawne nagrywaj koles demka ... bo nikt ci nie uwierzy bez solidnych dowodowWEGier - Pią 03 Mar, 2006 14:16
olo84 napisał/a:
jesli ktoś został dotknięty retardacją to nic na to nie poradze popatrzecie w screeny może zrozumiecie
fiu fiu jakie mądre słowa używa kolega dobrze, że ty masz akceleracjeKankerNooB - Pią 03 Mar, 2006 14:22 olo ty idz lepiej do kosciola olo84 - Pią 03 Mar, 2006 14:42 vegeta sprawa z meletą była bardzo "fajnie" rozwiązana ale już do tego nie będe wracał bo nie ma sensu tu mam dowód którego tam mi zabrakłoVegeta - Pią 03 Mar, 2006 14:44 gdzie masz ten dowod pokaz nam go a nie mowisz ze masz .. jesli to jest to co pokazales na tamtym screenie to jestes smieszny i zalosny.. bo to nie jest dowod zaden .... jak nie masz innego dowodu... to wedlug mnie clozet:dnowik - Pią 03 Mar, 2006 14:56 hmm.. olo z tego co widze to na screenie masz ping 2000ms czyli musiales to odtwarzac z demka, udostepnij je nam i powiedz co tam jest niezgodnego z regulaminem ? pozatym wnioskujac po skardze to ci kolesie to jest wlasnie seed i ten drugi nie wiem jak mu tam, seed to sandra@-->-- bo on pod takim nickiem ostatno gral zgadza sie ? jezeli tak to demko i bedzie cacy... chociaz i tak nie wiem na jakiej zasadzie za jednego rasza jezeli tutaj go widze mamy karac kogos permem :Xolo84 - Pią 03 Mar, 2006 15:12 damko próbuje wrzucić na sever więc link niedługo sie pojawi nie chodzi o samego rasza tylko o postawe zwykłe wyjaśnienie ze strony seeeda wystarczy