CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - HeYaH i rasz, a potem kłótnia, że nie raszował
ciasteczkowy - Pon 06 Mar, 2006 23:07 lol strefe zmienili hahahahahah nawet nie wiedziałem BABCIA - Pon 06 Mar, 2006 23:08 przecież sam o to prosiłeś nie wymyślajHeYaH - Pon 06 Mar, 2006 23:13 BABCIA napisałem że to nie rasz bo byłem święcie przekonany że mozna do końca schodków wejśc !! Niewiem czy zmienił ktos te strefe czy cuć czy co się stało!!! Ostatni raz na forum na strefy lukałem jakieś 3 tygodnie temu i jestem na 99% pewnien że była inna niz taka jak jest teraz
Nikt sie na mnie wcześniej nie skarżył bo strefy znam bardzo dobrze. Gram na tym servie dużo dłużej od Ciebie i niemusisz mnie uczyć.:Solid_Snake:. - Pon 06 Mar, 2006 23:17
HeYaH napisał/a:
Ostatni raz na forum na strefy lukałem jakieś 3 tygodnie temu i jestem na 99% pewnien że była inna niz taka jak jest teraz
A ja jestem na 100% pewny ze nikt strefy nie zmienił i dałbym sobie nawet wszystkie członki poucinać za to, ze mam racje BABCIA - Pon 06 Mar, 2006 23:21 widocznie za długo bo strefy ci sie myląHeYaH - Pon 06 Mar, 2006 23:26 No to niewiem Solid jak tam se chcesz ja zawsze schodziłem do końca schodków na inferno i nikt sie nie przyczepiał ... A gram tu juz ponad rok czasuBABCIA - Pon 06 Mar, 2006 23:27 to rzeczywiście dłuzjekj ode mnie ja mnie wiecej tyle samo czasusiatkarz - Pon 06 Mar, 2006 23:32 co ja sie bede denerwowal... przeciezna demku wszystko jest pozdrawiam nowik - Pon 06 Mar, 2006 23:40
wiec cos tu nie gra :p btw na OB jest onna stref-a ale ta na bydzie byla zmieniana :Xciasteczkowy - Pon 06 Mar, 2006 23:41 zawsze w domku można było zejść do końca schodków
A strefy ktoś ostatnio zmieniał bo zostałem poinformowany o tym w czasie gry , ale nie pamiętam przez kogo.Wtedy jak Vortex dostał kika czy coś takiego,nawet dzejms mu mówił że raszuje .Także Solid od czego zaczynamy ucinać