CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na siatkarza
bbl` - Sob 11 Mar, 2006 12:26
SiD napisał/a:
ps. smiejecie sie z innych serwów ze tam rozdaja bany za darmo a niedługo na bydzi tak bedzie...
Lol, sid juz tak jest siatkarz - Sob 11 Mar, 2006 12:27
SiD napisał/a:
tak siatek kickuj dalej za słowa żal, omfg ( bo zawiera przekleństwo), stfu i za reszte tego typu słów dawaj kary najlepiej permy !
ps. smiejecie sie z innych serwów ze tam rozdaja bany za darmo a niedługo na bydzi tak bedzie...
i bede tak robil... z ta roznica ze jak ktos bedzie zalil sam na siebie to ok.. jego sprawa... ale do graczy to on moze najwyzej powiedziec "czemu rzuciles mi flesza pod nogi" albo "czemu tak robisz" a nie "zal z ciebie" " idz sobie bocie, botku"! kazdy ma prawo wyboru w swojej glowie co powie i jak powie... konsekwencje tez pozniej sa....
wiesz co SiD... sam mowisz ze inni sie wtracaja w nie swoje sprawy, ze wymyslaja, i 100 innych oskarzen.... a sam robisz dokladnie to samo...
ja za darmo nikomu nic nie daje nigdy... bedzie pozwolenie na "z@low@nie" to niedlugo bedziemy sie wysywac od scirek i ulicznic...nowik - Sob 11 Mar, 2006 12:39 ja tylko sie wtrace ze nie ten dzial
//thx nowi¶ Już przeniosłem [nappy]
@ nappy jak edytujesz mojego posta to mi nie zabieraj ":" przy emotkach Szybszy - Sob 11 Mar, 2006 13:02 siatkarz sam sobie przeczysz najpierw piszesz ze ci ublizalem potem ze nie wiec jak bylo? ok jesli pierwszego kika dostalem za zal psychic to drugiego za ?
Rozumiem ze na tym serwie nie ma ostrzezen tylko kicki?
A zreszta co ja sie scieram z kims kto i tak ma zawsze racje i do bledu sie nie przyzna?
Ja chcem tylko aby H@ ocenil sytuacje jesli to ja bylem winny wszystkiemu ok nie bede tak robil i bede wiedzial ze to jest nie fear wogec innych ale jesli siatkarz przesadzil karajac mnie podwojnie to chcem aby byly wyciagniete wnioski jesli nie odebranie admina to chociaz odebranie flagi kick i ban niech ma chlopak slota i vota na inna mapke bo jesli nie potrafi uzywac we wlasciwych sytuacjach to po co mu?
A to forum jest od tego aby zglaszac swoje uwagi wiec to wlasnie zrobilem, wkoncu sam mowiles duskutujemy na forum prawda?
ps. Ja siatkarz czytam twoje posty uwaznie ale widze ze ty nie domyslam sie ze to twoj pierwszy admin w zyciu i chcesz pokazac jaki jestes super boss bo ty masz adma a ja nie i nie mam co z toba dyskutowac bo kick lub ban.
Mam tez nadzieje ze H@ oceni sytuacje obiektywnie nie bedzie patrzyl na to ze on ma admina a ja jestem zwyklym szarym graczem ktory sie postawil
Czekam na logi i ocene.lnk - Sob 11 Mar, 2006 13:02 HAHAHAHAHAHAH za slowo zal kick hmm dziwne nie mozna miec nicka stfu. bo to obraza haah ciekawe kogo bede mial nick jestem plebsem lub botem tez musze zmienic bo to brzydko choc siebie obrazam a nie kogos .Ale za 'typku' i 'zal' kick to troche dziwne...
szybszy ma racje.... Szybszy - Sob 11 Mar, 2006 13:09
sidney napisał/a:
szybszy szczerze mowiac to tez dal bym ci kicka za samo pisanie slowa "zal" bo denerwuje mnie takie cos. a ze napisales jeszcze do kogos zal to juz wogole bez dyskusji bys polecial
Ciekawy jestem sidney co ty bys napisal lub powiedzial kiedy w raszu bys dostal flescha od swojego bo nie wierze ze bys napisal" przepraszam kolego dlaczego mi rzuciles flescha pod nogi w chwili kiedy byl rasz" Domyslam sie ze dostalby ten ktos kika za flescha ale hm... teraz napiszesz mi ze nie ze dalbys mu ostrzezenie albo cos.
Sory ale jesli dostajemy w plecy i staramy sie zrobic rasza a ktos robi to co robi nie chce mi sie powtarzac co to sie wkurzasz
A mowie poraz kolejny slowo zal odnosilo sie do konkretnej sytuacji wiem jak psychic gra i wiem ze nie zrobil tego specjalnie zresza narzekal cos na myszke po tej sytuacji.
Nie napisalem "psychic jestes zalosny" tylko "psychic zal" to chyba roznica?
[ Dodano: Sob 11 Mar, 2006 13:11 ]
lnk napisał/a:
HAHAHAHAHAHAH za slowo zal kick hmm dziwne nie mozna miec nicka stfu. bo to obraza haah ciekawe kogo bede mial nick jestem plebsem lub botem tez musze zmienic bo to brzydko choc siebie obrazam a nie kogos .Ale za 'typku' i 'zal' kick to troche dziwne...
szybszy ma racje....
Choc raz sie zgadzamy lnk sidney - Sob 11 Mar, 2006 13:24 powiedzialbym "uwazaj gdzie rzucasz" Szybszy - Sob 11 Mar, 2006 13:28
sidney napisał/a:
powiedzialbym "uwazaj gdzie rzucasz"
domyslilem sie:)
sidney napisał/a:
szybszy szczerze mowiac to tez dal bym ci kicka za samo pisanie slowa "zal" bo denerwuje mnie takie cos. a ze napisales jeszcze do kogos zal to juz wogole bez dyskusji bys polecial
A nie denerwuje cie ze ktos ci wali flescha bo jesli za wszystko co cie denerwuje dajesz kiki to chyba za to tez czyz nie SiD - Sob 11 Mar, 2006 13:31 no własnie siatkarz za takie słowa kickowac to zaczy za darmo psychic - Sob 11 Mar, 2006 13:31
Szybszy napisał/a:
A mowie poraz kolejny slowo zal odnosilo sie do konkretnej sytuacji wiem jak psychic gra i wiem ze nie zrobil tego specjalnie zresza narzekal cos na myszke po tej sytuacji.
Nie napisalem "psychic jestes zalosny" tylko "psychic zal" to chyba roznica?
Wlasnie w tym tkwi problem, ze ty, ja czy ktos jeszcze mogli to odebrac w sposob bardzo lajtowy i zadnej obrazy w tym nie widziec, a siatkarz moze jest przewrazliwiony na punkcie "zalowania" i sie zdenerwowal takim tekstem
Mogl to odebrac w sposob:
"psychic zal" = psychic jestes zalowy, bocie czy cos w tym stylu