CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Wasze ulubione radio
.:Solid_Snake:. - Nie 12 Mar, 2006 22:45 Maryjanowik - Nie 12 Mar, 2006 22:51 Solid Ty sie nie nabijaj z tego radia ostatnio jak z kumplami bylismy w MediaMarkt w bydgoszczy ( tak wpuscili mnie to znaczy ze nie jestem idiota ;D ) to tam sa takie radyjka i mozesz sie bawic, kojarzysz mam nadzieje, no to wlaczylismy najwiekszy glosnik z mozliwych wysokotonowy i dalismy na maxa radio maryja w calym MM bylo slychac ludzie niektorzy to nie wiedzieli co sie dzieje a jeszcze inni to normalnie sie ze smiechu turlali do dzisiaj pamietam pania Stenie ktora sie modlila YekyL - Nie 12 Mar, 2006 23:25
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Maryja
Zastanawialem sie kto pierwszy przyzna sie do teog radia WEGier - Nie 12 Mar, 2006 23:30 siedząc w biurze jestem skazany na eremefkę lub czułe granie , bardzo nie lubie tych stacji bo ciągle leci to samo (beata kozidrak jak po raz enty "płynie" to mam ochotę pogryźć kabel zasilający radio) zresztą mogę wam wypisać cały repertuar z tytułami tych stacji.
Eska czasem zagra cuś fajnego ale rzadko. Radiostacji słuchać się nie da, bo za dużo chłopcow joł jołowcow i się powtarzają(np lubię Timo Maas ale 5 razy dziennie na jednej stacji to przesada ). Czasem trojka daje radę, ale wracając do tematu to ... nie mam takiego radia, ktore mogłbym słuchac non stop, po prostu skacze po stacjach.
PS w wawie są fajne radia, każdy znajdzie coś dla siebie albo jak mu się znudzi coś z klasyki rocka to łatwo może znaleźć to na co ma ochotę.YekyL - Pon 13 Mar, 2006 20:09
Cashreen napisał/a:
http://www.braingell.com/ <--- Radio dla tych którzy lubia ciezkie brzmienie gitar czyli Metal
Polecam rownierz, dobre kawalki puszczaja siatkarz - Pon 13 Mar, 2006 21:47
Cashreen napisał/a:
http://www.braingell.com/ <--- Radio dla tych którzy lubia ciezkie brzmienie gitar czyli Metal
tez polecam odkad zoabczylem tego linka caly czas slucham radyjka dzieki Cashreen ritarded l. - Pon 13 Mar, 2006 22:28 eska rock 104.4 nie jest zlayello - Śro 15 Mar, 2006 10:56 Dla okolic Wawy i Katowic polecam antyradio [94 FM - 106.4 FM ] dobry rock 24/7 albo BiSke wieczorami, a jesli chcecie dla odmiany troche chill'u to internetowe music one www.m1live.com kodik - Śro 15 Mar, 2006 13:21 Radiostacja @
Najlepsza stacja radiowa w Polsce to Polskie Radio BiS
a w programie, Pozadna muzyka z gatunku: Rock, Metal,Ska,Pagan,Reggae,D&B,HH i wiele innych. Duzo polskiej dobrej muzy nie tylko rockowej,elektronicznej,hh, reggae itp.
Audycje sa swietne : Jazda- extreem sporty itp.
:program dla przedszkolakow (wymiata sam slucham .piosenki z z dawnych lat )
:Bis lista- polskie kapele bez wydanej plyty na rynku- rozne gatunki.
:od 5:55 zamiata Kuba watly jak go poslychacie zmienicie zdanie na tema ludzi zakreconych
: w nocy od 24:00 do 5:55 Mocne Nocne a w nich Poniedzialki na zmiane Reggae lub Folk i pagan metal. Wtorki Dark electro i muzyka Dark Independent. Sr. Mariusz Gzyl zapuszcza swietna muze rockowa szeroko pojeta,
:czwartek . Michal Owczarek vel. Doktor Wilczur .Strefa rock&rola wolna od angola, muzyka hh,ska,metal,rock itp. byle nie po angielsku!
:piatki Kruczek, vel. Ojciec Kruk slychacze prezentuja swoja muzyke( ta ktorej sluchaja).
Weekendy muzyka elektroniczna serwuje Dj Novika oraz inni.
od rana do wieczora wiele programow, dancehall, reggae,masala sound system-muzyka etniczna itp.konkursy, posluchajcie programu dla przedszkolakow, tam sa zagadki dla "Duzych Przedszkolakow" chyba dacie rade odgadnac zagadki^^
Slucham tej stacji od prawie 2 lat! nie ma tam zab swirnietych, toki hotel, muzyki hhopowej dla ***cenzura***,popu, jakichs kozidrakow,steczkowskich czy krawczykow! tylko pozadna!