To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Wasze ulubione radio

.:Solid_Snake:. - Nie 12 Mar, 2006 22:45

Maryja
nowik - Nie 12 Mar, 2006 22:51

Solid Ty sie nie nabijaj z tego radia :P ostatnio jak z kumplami bylismy w MediaMarkt w bydgoszczy ( tak wpuscili mnie to znaczy ze nie jestem idiota ;D ) to tam sa takie radyjka i mozesz sie bawic, kojarzysz mam nadzieje, no to wlaczylismy najwiekszy glosnik z mozliwych wysokotonowy i dalismy na maxa radio maryja xD w calym MM bylo slychac :D ludzie niektorzy to nie wiedzieli co sie dzieje a jeszcze inni to normalnie sie ze smiechu turlali :D do dzisiaj pamietam pania Stenie ktora sie modlila xD
YekyL - Nie 12 Mar, 2006 23:25

.:Solid_Snake:. napisał/a:
Maryja

Zastanawialem sie kto pierwszy przyzna sie do teog radia :x :x :x

WEGier - Nie 12 Mar, 2006 23:30

siedząc w biurze jestem skazany na eremefkę lub czułe granie :E , bardzo nie lubie tych stacji bo ciągle leci to samo (beata kozidrak jak po raz enty "płynie" to mam ochotę pogryźć kabel zasilający radio) zresztą mogę wam wypisać cały repertuar z tytułami tych stacji.
Eska czasem zagra cuś fajnego ale rzadko. Radiostacji słuchać się nie da, bo za dużo chłopcow joł jołowcow i się powtarzają(np lubię Timo Maas ale 5 razy dziennie na jednej stacji to przesada ;[ ). Czasem trojka daje radę, ale wracając do tematu to ... nie mam takiego radia, ktore mogłbym słuchac non stop, po prostu skacze po stacjach.

PS w wawie są fajne radia, każdy znajdzie coś dla siebie albo jak mu się znudzi coś z klasyki rocka to łatwo może znaleźć to na co ma ochotę.

YekyL - Pon 13 Mar, 2006 20:09

Cashreen napisał/a:
http://www.braingell.com/ <--- Radio dla tych którzy lubia ciezkie brzmienie gitar :) czyli Metal :) :crazy:

Polecam rownierz, dobre kawalki puszczaja ;)

siatkarz - Pon 13 Mar, 2006 21:47

Cashreen napisał/a:
http://www.braingell.com/ <--- Radio dla tych którzy lubia ciezkie brzmienie gitar :) czyli Metal :) :crazy:

tez polecam :) odkad zoabczylem tego linka caly czas slucham radyjka :) dzieki Cashreen :)

ritarded l. - Pon 13 Mar, 2006 22:28

eska rock 104.4 nie jest zla
yello - Śro 15 Mar, 2006 10:56

Dla okolic Wawy i Katowic polecam antyradio [94 FM - 106.4 FM ] dobry rock 24/7 albo BiSke wieczorami, a jesli chcecie dla odmiany troche chill'u to internetowe music one www.m1live.com :E
kodik - Śro 15 Mar, 2006 13:21

Radiostacja @

Kraków 93.7 MHz @
Warszawa 101.5 MHz @
Wrocław 106.9 MHz @
Rzeszów 96.4 MHz @
Gdańsk 92.0 MHz @
Gdynia 101.1 MHz @
Poznań 101.6 MHz @
Olsztyn 91.9 MHz @
Łódź 104.5 MHz @ Zielona Góra 92.9 MHz @
Jemiołów 98.4 MHz @

koJOt - Pon 27 Mar, 2006 11:29

CZego wy sluchacie :/ /

Najlepsza stacja radiowa w Polsce to Polskie Radio BiS
a w programie, Pozadna muzyka z gatunku: Rock, Metal,Ska,Pagan,Reggae,D&B,HH i wiele innych. Duzo polskiej dobrej muzy nie tylko rockowej,elektronicznej,hh, reggae itp.

Audycje sa swietne : Jazda- extreem sporty itp.
:program dla przedszkolakow (wymiata :D sam slucham .piosenki z z dawnych lat :D )
:Bis lista- polskie kapele bez wydanej plyty na rynku- rozne gatunki.
:od 5:55 zamiata Kuba watly jak go poslychacie zmienicie zdanie na tema ludzi zakreconych :D
: w nocy od 24:00 do 5:55 Mocne Nocne a w nich Poniedzialki na zmiane Reggae lub Folk i pagan metal. Wtorki Dark electro i muzyka Dark Independent. Sr. Mariusz Gzyl zapuszcza swietna muze rockowa szeroko pojeta,
:czwartek . Michal Owczarek vel. Doktor Wilczur .Strefa rock&rola wolna od angola, muzyka hh,ska,metal,rock itp. byle nie po angielsku!
:piatki Kruczek, vel. Ojciec Kruk slychacze prezentuja swoja muzyke( ta ktorej sluchaja).
Weekendy muzyka elektroniczna serwuje Dj Novika oraz inni.
od rana do wieczora wiele programow, dancehall, reggae,masala sound system-muzyka etniczna itp.konkursy, posluchajcie programu dla przedszkolakow, tam sa zagadki dla "Duzych Przedszkolakow" chyba dacie rade odgadnac :D zagadki^^

Slucham tej stacji od prawie 2 lat! nie ma tam zab swirnietych, toki hotel, muzyki hhopowej dla ***cenzura***,popu, jakichs kozidrakow,steczkowskich czy krawczykow! tylko pozadna!

www.polskieradio.pl/bis

Bis Bardzo Inna stacja! Polecam kto chciaz troche posiada gust muzyczny i glebsze zainteresowania znajdzie cos dla siebie!