CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - do H@ i do @
Vegeta - Wto 14 Mar, 2006 17:39 a co to za flaga B moze chodzilo ci o D?? ktora nie kazdy ma.. ciekawe .. a moze my jako admini bedziemy karac was permami za zlezachowanie ... skoro to my mamy ponosic kary.... to wy rowniez.. klniecie perm na tydzien to zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie.. i kto komu na glowe bedzie wlazil.. kto umie si ena servie zachowac to umie a kto robi trzode to robie wiec...PoPoLuPo - Wto 14 Mar, 2006 17:56
Vegeta napisał/a:
a co to za flaga B moze chodzilo ci o D?? ktora nie kazdy ma.. ciekawe .. a moze my jako admini bedziemy karac was permami za zlezachowanie ... skoro to my mamy ponosic kary.... to wy rowniez.. klniecie perm na tydzien to zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie.. i kto komu na glowe bedzie wlazil.. kto umie si ena servie zachowac to umie a kto robi trzode to robie wiec...
Vegeta wiem ze uwielbiasz rozdawac bany ja jestem za za przeklinanie perm na tydzien ciekawe jak szybko ludzie wrezygnuja z grania na bydzi a chodzilo o flage b jak admin niebedzie mogl sie wbic na serwa a co do waszych kar to cos niepomoglo jezeli zawiesil mu solid admina i sutuacja sie powtarza to powinien go stracic na dobreSiD - Wto 14 Mar, 2006 18:23
KankerNooB napisał/a:
SiD napisał/a:
ocho widocznie nie tylko jak wy to nazywacie elo elo gang zuwazył to co sie dzieje.....
1.ocho - bravo sid
2. wiem jak ty miales @ to wszyscy sie kochali
3.ciekawe kto to robi ? hmmmm
ad 2 Kanker włąsnie dlatego zrezygnowalem z adma bo co nie którzy mnie wqurzli maxymalnie wiec nie pisz takich textów k
ad 3 hmm... i pewnie ta aluzja ma dotyczyc mnie, skl, lonka i reszty ze to niby przez nasz @ maja problemy z nadgorliwościa, i przypomnij sobie jak mielcar zaczepiał i prowokował i ci pisałem ze prowokuje to nic nie zrobiles, a potem jeszcze z wielkim problemem do mnie wyskoczyłeś zebym nie zaczynał mmm...KankerNooB - Wto 14 Mar, 2006 18:32
SiD napisał/a:
KankerNooB napisał/a:
SiD napisał/a:
ocho widocznie nie tylko jak wy to nazywacie elo elo gang zuwazył to co sie dzieje.....
1.ocho - bravo sid
2. wiem jak ty miales @ to wszyscy sie kochali
3.ciekawe kto to robi ? hmmmm
ad 2 Kanker włąsnie dlatego zrezygnowalem z adma bo co nie którzy mnie wqurzli maxymalnie wiec nie pisz takich textów k
ad 3 hmm... i pewnie ta aluzja ma dotyczyc mnie, skl, lonka i reszty ze to niby przez nasz @ maja problemy z nadgorliwościa, i przypomnij sobie jak mielcar zaczepiał i prowokował i ci pisałem ze prowokuje to nic nie zrobiles, a potem jeszcze z wielkim problemem do mnie wyskoczyłeś zebym nie zaczynał mmm...
hahaha nastepny do smerfow sio
k??? hahahahaVegeta - Wto 14 Mar, 2006 18:32 popo nie przesadzaj z tym ze lubie bo jak bym lubial to tylko by bany lecialy a tak sie nei dzieje wiec skoncz pisac takie glupotyPoPoLuPo - Wto 14 Mar, 2006 18:37 jakie glupoty wiele razy widzialem jak straszyles banem_rOsO_ - Wto 14 Mar, 2006 18:48 Post o niczym Uderz w stół a nożyce się odezwą czyt. SID
Popolupo jeśli coś ci nie pasuje to napisz co dokładnie, rozumiesz
Bo może ukażmy przypadkowych graczy banami dla przykładu bedzie fajnie, albo załóżmy hasło na serwer i niech dostęp mają tylko ludzie z literą M w nazwisku, jak coś chcesz to napisz co...
To takie proste i banalne co napisał Dzejms, ale tobie nie chciało się czytać już o rozumieniu nie wspomnę.
I co, że jest tyle skarg na adminów Widziałeś ile z tych skarg było popartych prawdziwymi zdarzeniami Widziałeś ilu adminów rzeczywiście zawiniło
To naprawde fajnie, że ludzie piszą skargi ale dopóki są bezpodstawne albo wręcz głupio-śmieszne nikogo nie bedziemy karać dla przykładu bo sobie tak życzysz
Jak bedzie wina to bedzie kara i to sobie zapisz.
P.S Proponuje wstawiać przecinki i wracaj skąd przyszedłeś bo chyba cię zazdrosna konkuręcia wysłała - zrób tam dym bo zbyt popularni są
Straszenie banem, kickiem, slay-em to praca admina jak by nie było, ale co ja się bede pocił jak to można samemu w googlach znaleźć
To tyle chciałem powiedzieć w tym poscie o niczym.SiD - Wto 14 Mar, 2006 18:54 kanker powiedz mi nie mówiłem ci zebys uciszył mielcara pisałem i jemu też pisałem skoro ja sie do niego nie odywam to niech on tez nie zaczyna i wtedy wyjechał cos z haxem potem jeszcze cos a ty tylko na to patrzyłes i mnie kickowałes za to ze mu powiedziałem co o nim mysle, juz po 1 jego zdaniu pisałem zeby przestał zaczepiac i co i nic ty dalej pod nickiem nie patrzyłes sobie na to , a dlaczego bo to twój koleszka z kalnu i siedziałes z nim na TS na 100 %nappy - Wto 14 Mar, 2006 19:05 Hm... Czy to nie dziwne, że ci gracze którzy pamiętają jeszcze 'starą' bydzię właśnie pisza takie tematy? Wielu z nich miało kiedyś @.
Po prostu ludzie zaczynają dostrzegać różnice pomiędzy starą a nową bydzią (chodzi tu głównie o obsade @).
elo!
PoPo, przykro mi - ale tym samym dołączyłeś do Elo Elo gangu SiD - Wto 14 Mar, 2006 19:09 roso oszczędz sobie texty w stylu wracaj do siebie bo popo gra czesciej na bydzi niz ci sie to wydaje