CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // kodik
saint - Wto 14 Mar, 2006 20:55 na tak P-C P-K - Wto 14 Mar, 2006 20:56 Ta wypowiedź którą zapodał Dzejms była naprawdę nie na miejscu. Popieranie sokoła, który po szczeniacku wyśmiewa się z czyjegoś wyglądu nie przystoi.
Ja cię zawsze znałem z dobrej strony a tam pokazałeś zgoła inne oblicze.
Jak przeprosi za tamto to tak, bo dobrze adminuje.ciasteczkowy - Wto 14 Mar, 2006 21:01 miałem się nie wypowiadać w tym temacie ale Kodik to wyjątek ponieważ był tu już adminem
Adminowałem z nim chyba ze 2 lata i żadnych zastrzeżeń , zawsze pomocny
Jak najbardziej na Tak dla kapcianappy - Wto 14 Mar, 2006 21:18 Jjoooooo kÓdik jasne!
Jak sid poprosi o @, to ja chyba też Będzie stara ekipa YekyL - Wto 14 Mar, 2006 21:21 Nie znam wiec nie kodik - Wto 14 Mar, 2006 21:36
DzejmsBlond napisał/a:
NIE bo nie podobała mi się ta jego wypowiedź, oraz jak uczyłem się grać w CS-a miał admina na Sulku, i tam rzucał mną po teamach jak chciał. Tak Kodik, ja to sobie zapamiętałem bo to nie było miłe dla początkującego gracza. Inni admini tego nie robili.
Nie pamietam tego na sulku dzejms ale trudno. Pozatym tamten post popierałem bo Vortex tez na mnie najezdzal i mnie jakos nie przepraszał wiec James przeprosin się nie spodziewaj.
Ciastek # Dzieki kapciu kill - Wto 14 Mar, 2006 22:42 wg mnie odpowiednia osoba, na TAKDzejms - Wto 14 Mar, 2006 23:07
kodik napisał/a:
DzejmsBlond napisał/a:
NIE bo nie podobała mi się ta jego wypowiedź, oraz jak uczyłem się grać w CS-a miał admina na Sulku, i tam rzucał mną po teamach jak chciał. Tak Kodik, ja to sobie zapamiętałem bo to nie było miłe dla początkującego gracza. Inni admini tego nie robili.
Nie pamietam tego na sulku dzejms ale trudno. Pozatym tamten post popierałem bo Vortex tez na mnie najezdzal i mnie jakos nie przepraszał wiec James przeprosin się nie spodziewaj.
Ciastek # Dzieki kapciu
Ja nie oczekuję przeprosin, bo i się nie obrażałem za to. Było ta dla mnie niemiłe i chciałbym aby ten post był raczej nauczką dla innych adminów, żeby młodym graczom raczej pomagali a nie traktowali ich po macoszemu. i.S.b - Wto 14 Mar, 2006 23:31 po przemyśleniach jestem na NIEKankerNooB - Wto 14 Mar, 2006 23:35 tak