To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina // kodik

saint - Wto 14 Mar, 2006 20:55

na tak :)
P-C P-K - Wto 14 Mar, 2006 20:56

Ta wypowiedź którą zapodał Dzejms była naprawdę nie na miejscu. Popieranie sokoła, który po szczeniacku wyśmiewa się z czyjegoś wyglądu nie przystoi.
Ja cię zawsze znałem z dobrej strony a tam pokazałeś zgoła inne oblicze.
Jak przeprosi za tamto to tak, bo dobrze adminuje.

ciasteczkowy - Wto 14 Mar, 2006 21:01

miałem się nie wypowiadać w tym temacie ale Kodik to wyjątek ponieważ był tu już adminem
Adminowałem z nim chyba ze 2 lata i żadnych zastrzeżeń , zawsze pomocny
Jak najbardziej na Tak dla kapcia

nappy - Wto 14 Mar, 2006 21:18

Jjoooooo kÓdik jasne! ;]

Jak sid poprosi o @, to ja chyba też :hahaha: Będzie stara ekipa :)

YekyL - Wto 14 Mar, 2006 21:21

Nie znam wiec nie :P
kodik - Wto 14 Mar, 2006 21:36

DzejmsBlond napisał/a:
NIE bo nie podobała mi się ta jego wypowiedź, oraz jak uczyłem się grać w CS-a miał admina na Sulku, i tam rzucał mną po teamach jak chciał. Tak Kodik, ja to sobie zapamiętałem bo to nie było miłe dla początkującego gracza. Inni admini tego nie robili. :faja:

Nie pamietam tego na sulku dzejms ale trudno. Pozatym tamten post popierałem bo Vortex tez na mnie najezdzal i mnie jakos nie przepraszał wiec James przeprosin się nie spodziewaj.

Ciastek # Dzieki :P :D kapciu :P

kill - Wto 14 Mar, 2006 22:42

wg mnie odpowiednia osoba, na TAK
Dzejms - Wto 14 Mar, 2006 23:07

kodik napisał/a:
DzejmsBlond napisał/a:
NIE bo nie podobała mi się ta jego wypowiedź, oraz jak uczyłem się grać w CS-a miał admina na Sulku, i tam rzucał mną po teamach jak chciał. Tak Kodik, ja to sobie zapamiętałem bo to nie było miłe dla początkującego gracza. Inni admini tego nie robili. :faja:

Nie pamietam tego na sulku dzejms ale trudno. Pozatym tamten post popierałem bo Vortex tez na mnie najezdzal i mnie jakos nie przepraszał wiec James przeprosin się nie spodziewaj.

Ciastek # Dzieki :P :D kapciu :P

Ja nie oczekuję przeprosin, bo i się nie obrażałem za to. Było ta dla mnie niemiłe i chciałbym aby ten post był raczej nauczką dla innych adminów, żeby młodym graczom raczej pomagali a nie traktowali ich po macoszemu. :faja:

i.S.b - Wto 14 Mar, 2006 23:31

po przemyśleniach jestem na NIE
KankerNooB - Wto 14 Mar, 2006 23:35

tak :x :rotfl2: