To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na admina IrYs

nappy - Pon 20 Mar, 2006 00:02

Melepeta napisał/a:
nappy stfu byłeś adminem więc prosze cię ... :( lubie cie daj na luzz ... :( :/ porostu po tych wszystkich wydarzeniach jesteśmy bardziej wyczuleni na takie coś prosze cie jak cie lubie :/ spokój ...

Sry mela, w imieni Elo Elo Gangu mówię, że my Ciebie tez lubimy (qźwa, jak to brzmi :D ).
Ale spokoju nie damy, bo trzeba pokazać innym, że admini są DLA graczy. A nie po to, żeby sobie użądzać zabawy wg. własnych zasad.

olo84 - Pon 20 Mar, 2006 00:04

co ty teraz taki wyrozumiały było trzeba sie tak zachowywać jak miałeś adma a nie jak zaczeły sie problemy z wbiciem na bydzie i kicki za przeklenstwa
i.S.b - Pon 20 Mar, 2006 00:05

nappy napisał/a:
kodik napisał/a:

Ale ja uwazam ze jako gracz mam prawo wiedziec ktory admin pisze na tsay a nie ze ze nie moge . . . ani kto daje kick ... uwziol sie ktorys na sida albo jest nie sprawiedliwym adminem bo jak ja zostalem sam na 8 i nie lecialem do bomby tylko zachowalem bron to nikt nic nie mowil a jak sid tak zrobil to odrazu admin/admini maja zale

SiD prosił zacytować

Z tego co wiem, to SiD dostał 3 warny, tzn że nie może pisać na forum, nie może również założyć nowego konta w celu dalszego pisania na forum, bo jest to zabronione, i wydaje mi się, że nie możesz go cytować bo to grozi warnem, i w tym momencie, proszę H@ lub któregoś z moderatorów o wyciągniecie z tego konsekwencji

nappy - Pon 20 Mar, 2006 00:07

olo :hahaha: :hahaha: :hahaha:

O bosh... to mi humor poprawiłeś :hahaha:

Widze, że wiesz o co tu chodzi (CZE!). Nie przypominam sobie, żebyś grał na serwie kiedy jeszcze miałem admina. Więc nie wiesz jak adminowałem (a nei było na mnie żadnej skargi z tego co pamiętam, a @ miałem przez ponad rok). No ale co tam, Ty wiesz lepiej :hahaha:

A tekstów typu "nappy trzodziles na fake nicku" sobie nie życze k? Bo ci wyedytuje nick na olo99 :hahaha:

nappy - Pon 20 Mar, 2006 00:08

IrYs napisał/a:
nappy napisał/a:
kodik napisał/a:

Ale ja uwazam ze jako gracz mam prawo wiedziec ktory admin pisze na tsay a nie ze ze nie moge . . . ani kto daje kick ... uwziol sie ktorys na sida albo jest nie sprawiedliwym adminem bo jak ja zostalem sam na 8 i nie lecialem do bomby tylko zachowalem bron to nikt nic nie mowil a jak sid tak zrobil to odrazu admin/admini maja zale

SiD prosił zacytować

Z tego co wiem, to SiD dostał 3 warny, tzn że nie może pisać na forum, nie może również założyć nowego konta w celu dalszego pisania na forum, bo jest to zabronione, i wydaje mi się, że nie możesz go cytować bo to grozi warnem, i w tym momencie, proszę H@ lub któregoś z moderatorów o wyciągniecie z tego konsekwencji

A widzisz, żeby coś tutaj napisał SiD? Nie! Sid tylko pokazał mi temat, w którym był taki tekst... a to jest cytat k0dika. Jest to zgodne z regulaminem.

i.S.b - Pon 20 Mar, 2006 00:09

SiD sie posłużył Twoją skromną osóbką, żeby to napisać i nie pal teraz głupa, że tak nie było
nappy - Pon 20 Mar, 2006 00:12

Eh... potrafisz czytać ze zrozumieniem?

to jest CYTAT

wikipedia napisał/a:

Cytat (łac. citatio, niem. Zitat) - dosłowne przytoczenie czyichś słów. Cytat w literaturze jest formą ekspresji artystycznej. Może mieć charakter jawny, w postaci wyraźnie wyróżnionego tekstu, lub niejawny, stanowiąc rodzaj aluzji. W publikacjach naukowych, cytat to dosłowne przytoczenie fragmentu innej publikacji, lub sparafrazowane powołanie się na dane pochodzące z innej publikacji. Cytować można nie tylko tekst, ale także wykresy, schematy i rysunki. W publikacjach naukowych i technicznych cytaty powinny być zawsze jawne i z dokładnym wskazaniem źródła w formie przypisu. Cytaty niejawne w publikacjach naukowych i technicznych są uważane za plagiat.

CZE!

A SiD tylko podsunął mi pomysł aby to zacytować, więc spokój.

Teraz każdy o/t będzie traktowany WARNEM (tak IrYs, Ty tez dostaniesz jeżeli nie będziesz trzymał się tematu - jeżeli chcesz pogadać o 'cytatach' to bij na inny topic).

_rOsO_ - Pon 20 Mar, 2006 00:15

Jezu Irys daj spokoj skoro napisal k.u.r.w.a i prowokowal to wylecial zrobiłes słusznie, tym bardziej, że adminował i zna zasady.

Solid daj logi i zamknij temat !!

nappy - Pon 20 Mar, 2006 00:16

_rOsO_ napisał/a:
Jezu Irys daj spokoj skoro napisal k.u.r.w.a i prowokowal to wylecial zrobiłes słusznie, tym bardziej, że adminował i zna zasady.

Solid daj logi i zamknij temat !!

Następny który nie doczytał tematu...

napisałem RAZ 'stfu' - dostałem warna w postaci napisu na tsayu. Więcej to się nie powtórzyło.

A okazało się, że kicka dostałem za 'Pan Serwera' ale spoko, co ja (i pare innych osób) możemy wiedzieć... :wow: :wow:

olo84 - Pon 20 Mar, 2006 00:17

"" Przywitałem go grzecznie 'o Pan admin IrYs (lub coś takiego)' i widze 'kicked""

sorka nappy za stronnosc ale to co pisales to brzmialo jak szydzenie z admina wiec sie nie dziw ze dosteles kolejnego kicka

prowokowales/przeklinales wiec ocb?? to na Ciebie powinna byc skarga ale ze wzgledu na to ze byl adm i Cie przykladnie ukaral to masz teraz wyrzuty???

ogarnij sie

klimat na servie byl wesoly szly rozne teksty ale w ramach kultury czasami komus sie cos wymsknelo ale to wystarczylo zwrocic uwage a ty kilka razy miechem rzuciles mimo ostrzezen

jak chcesz sprowokowac kicka to rob to w inny sposob bo ten to prowadzi szybko do bana