CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na admina IrYs
nappy - Pon 20 Mar, 2006 00:02
Melepeta napisał/a:
nappy stfu byłeś adminem więc prosze cię ... lubie cie daj na luzz ... porostu po tych wszystkich wydarzeniach jesteśmy bardziej wyczuleni na takie coś prosze cie jak cie lubie spokój ...
Sry mela, w imieni Elo Elo Gangu mówię, że my Ciebie tez lubimy (qźwa, jak to brzmi ).
Ale spokoju nie damy, bo trzeba pokazać innym, że admini są DLA graczy. A nie po to, żeby sobie użądzać zabawy wg. własnych zasad.olo84 - Pon 20 Mar, 2006 00:04 co ty teraz taki wyrozumiały było trzeba sie tak zachowywać jak miałeś adma a nie jak zaczeły sie problemy z wbiciem na bydzie i kicki za przeklenstwai.S.b - Pon 20 Mar, 2006 00:05
nappy napisał/a:
kodik napisał/a:
Ale ja uwazam ze jako gracz mam prawo wiedziec ktory admin pisze na tsay a nie ze ze nie moge . . . ani kto daje kick ... uwziol sie ktorys na sida albo jest nie sprawiedliwym adminem bo jak ja zostalem sam na 8 i nie lecialem do bomby tylko zachowalem bron to nikt nic nie mowil a jak sid tak zrobil to odrazu admin/admini maja zale
SiD prosił zacytować
Z tego co wiem, to SiD dostał 3 warny, tzn że nie może pisać na forum, nie może również założyć nowego konta w celu dalszego pisania na forum, bo jest to zabronione, i wydaje mi się, że nie możesz go cytować bo to grozi warnem, i w tym momencie, proszę H@ lub któregoś z moderatorów o wyciągniecie z tego konsekwencjinappy - Pon 20 Mar, 2006 00:07 olo
O bosh... to mi humor poprawiłeś
Widze, że wiesz o co tu chodzi (CZE!). Nie przypominam sobie, żebyś grał na serwie kiedy jeszcze miałem admina. Więc nie wiesz jak adminowałem (a nei było na mnie żadnej skargi z tego co pamiętam, a @ miałem przez ponad rok). No ale co tam, Ty wiesz lepiej
A tekstów typu "nappy trzodziles na fake nicku" sobie nie życze k? Bo ci wyedytuje nick na olo99 nappy - Pon 20 Mar, 2006 00:08
IrYs napisał/a:
nappy napisał/a:
kodik napisał/a:
Ale ja uwazam ze jako gracz mam prawo wiedziec ktory admin pisze na tsay a nie ze ze nie moge . . . ani kto daje kick ... uwziol sie ktorys na sida albo jest nie sprawiedliwym adminem bo jak ja zostalem sam na 8 i nie lecialem do bomby tylko zachowalem bron to nikt nic nie mowil a jak sid tak zrobil to odrazu admin/admini maja zale
SiD prosił zacytować
Z tego co wiem, to SiD dostał 3 warny, tzn że nie może pisać na forum, nie może również założyć nowego konta w celu dalszego pisania na forum, bo jest to zabronione, i wydaje mi się, że nie możesz go cytować bo to grozi warnem, i w tym momencie, proszę H@ lub któregoś z moderatorów o wyciągniecie z tego konsekwencji
A widzisz, żeby coś tutaj napisał SiD? Nie! Sid tylko pokazał mi temat, w którym był taki tekst... a to jest cytat k0dika. Jest to zgodne z regulaminem.i.S.b - Pon 20 Mar, 2006 00:09 SiD sie posłużył Twoją skromną osóbką, żeby to napisać i nie pal teraz głupa, że tak nie byłonappy - Pon 20 Mar, 2006 00:12 Eh... potrafisz czytać ze zrozumieniem?
to jest CYTAT
wikipedia napisał/a:
Cytat (łac. citatio, niem. Zitat) - dosłowne przytoczenie czyichś słów. Cytat w literaturze jest formą ekspresji artystycznej. Może mieć charakter jawny, w postaci wyraźnie wyróżnionego tekstu, lub niejawny, stanowiąc rodzaj aluzji. W publikacjach naukowych, cytat to dosłowne przytoczenie fragmentu innej publikacji, lub sparafrazowane powołanie się na dane pochodzące z innej publikacji. Cytować można nie tylko tekst, ale także wykresy, schematy i rysunki. W publikacjach naukowych i technicznych cytaty powinny być zawsze jawne i z dokładnym wskazaniem źródła w formie przypisu. Cytaty niejawne w publikacjach naukowych i technicznych są uważane za plagiat.
CZE!
A SiD tylko podsunął mi pomysł aby to zacytować, więc spokój.
Teraz każdy o/t będzie traktowany WARNEM (tak IrYs, Ty tez dostaniesz jeżeli nie będziesz trzymał się tematu - jeżeli chcesz pogadać o 'cytatach' to bij na inny topic)._rOsO_ - Pon 20 Mar, 2006 00:15 Jezu Irys daj spokoj skoro napisal k.u.r.w.a i prowokowal to wylecial zrobiłes słusznie, tym bardziej, że adminował i zna zasady.
Solid daj logi i zamknij temat nappy - Pon 20 Mar, 2006 00:16
_rOsO_ napisał/a:
Jezu Irys daj spokoj skoro napisal k.u.r.w.a i prowokowal to wylecial zrobiłes słusznie, tym bardziej, że adminował i zna zasady.
Solid daj logi i zamknij temat
Następny który nie doczytał tematu...
napisałem RAZ 'stfu' - dostałem warna w postaci napisu na tsayu. Więcej to się nie powtórzyło.
A okazało się, że kicka dostałem za 'Pan Serwera' ale spoko, co ja (i pare innych osób) możemy wiedzieć... olo84 - Pon 20 Mar, 2006 00:17 "" Przywitałem go grzecznie 'o Pan admin IrYs (lub coś takiego)' i widze 'kicked""
sorka nappy za stronnosc ale to co pisales to brzmialo jak szydzenie z admina wiec sie nie dziw ze dosteles kolejnego kicka
prowokowales/przeklinales wiec ocb?? to na Ciebie powinna byc skarga ale ze wzgledu na to ze byl adm i Cie przykladnie ukaral to masz teraz wyrzuty???
ogarnij sie
klimat na servie byl wesoly szly rozne teksty ale w ramach kultury czasami komus sie cos wymsknelo ale to wystarczylo zwrocic uwage a ty kilka razy miechem rzuciles mimo ostrzezen
jak chcesz sprowokowac kicka to rob to w inny sposob bo ten to prowadzi szybko do bana