CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - steel pan servera?
olo84 - Czw 23 Mar, 2006 15:34 bbl masz demko albo cos??
jakieś DOWODY
moze nie tykałą szybko może def lezał koło bomby??
Cytat:
a stoje w tym tunelu od respa ct kolo bs'a i pochwili Irys dostaje heda odemnie. Dobra i tak nie mam defa, do wybuchu 5 sek, wiec uciekam.
jakby było 5 sec to byś nie zdążył uciec lol no ale na pewno zginąłeś
lnk napisał/a:
ahahaha to nie jest TP tylko ffa ze strefami wiec prosze nie naduzywajcie tego wyrazenia jak TP bo tak nie jest
niektórzy próbują coś z tym zrobić.....
Cytat:
Miałem awp to ruuUuuuun! Team w ogole sie nie sapał, admini też (był qBert i ktoś jeszcze). Ale nie, IrYs'a zabili to IrYs też zabije (nie wazne jak).
a Ty dasz worna lol joke[/quote]nappy - Czw 23 Mar, 2006 15:35
BABCIA napisał/a:
nappy napisał/a:
BABCIA kampi z autoshitem to sie nikt nie czepia
o żesz ty ty campię oczywiście pinując bs ale jednego nie możesz mi zarzucić jak podłożą bombę to lece ja rozbrajać i nie raz tracę moją campulę. a i jeszcze jedno kiedyś campiłem cały czas ale odkąd dostałem adma moje campienie spadło do 20% przebywanego czasu na serwie. nappy łobuzie już nie jesteś moim byczkiem a myślałem że będziemy trwać na wieki, cóż życie pełne jest nie spodzianek
BABCIU ale to nie tak! To nie miało tak być! Ja chcę być Twym byczkiem !
//i cie z autoshitem ganiać po pokoju Pejcze są już niemodne )i.S.b - Czw 23 Mar, 2006 16:07 to powiedzcie mi po co jest ten regulamin jak każdy i tak robi co mu się podoba, a jak wyciągam z tego konsekwencje to skarga jedna za drugą żałości jesteście
// a tak wogóle nappy, to skarga była odrzucona jakby to do Ciebie jeszcze nie dotarło i to wtedy była Twoja wina a nie moja, więc możesz sobie podkręcać sytuacje, bo mi tylko humor poprawiasz tymi głupotamidomaz - Czw 23 Mar, 2006 16:07
olo84 napisał/a:
a Ty dasz worna lol joke
qwa czlowieku nie moglem sie powstrzymac...juz chyba z 20 raz to czytam naprawde nie zwracalem uwagi ale teraz juz nie moge. Tutaj mozna conajwyzej dostać WARNA a nie worna;(;( worn to jest trzecia forma od wear - nosic(ubrania itp) i nie chce sie tu wymadrzac bo ja wiem ze sie mozna pomylic itp ale to naprawde zalosnie wyglada jak ty tak piszesz po raz 30.i.S.b - Czw 23 Mar, 2006 16:14 a Ty bubel założyłeś topic żeby posty nabijać co ma wypowiedź olo84 to tej skargi
wam to tylko jaja ogolić i do przedszkola, bez kitu
A co do FFA ze strefami, to sami to stworzyliście właśnie przez takie, a nie inne zachowanie, a jak wam ktoś zwraca uwage o Team Play, to od razu skarga za skargą, bo się uważacie za "nietykalnych", ->> żalyello - Czw 23 Mar, 2006 16:20
Cytat:
//i cie z autoshitem ganiać po pokoju Pejcze są już niemodne )
...nappy z czym jeszcze biegasz po pokoju ... ? [ ciekawe zajawki n/c ]
a do tematu to bubl za to co pisales na adminowskim powinien byc perm bez dyskusji, kolejny przyklad mlodzienczego gniewu ... syt. byla prosta siedziales w podwojnej bramie i kampiles kiedy kolega z zespolu walczym z awp do bomby nie miales daleko tym bardziej ze irysa zabiles zaraz po podlozeniu C4 wiec co ty tam robiles ??dogladales tekstur ... ?
P.S w razie jakichkolwiek watpliwosci widzialem cala syt. na IrYs'a monitorze ...nappy - Czw 23 Mar, 2006 16:37 yello
Jeszcze z gumowymi kurczakami, drewnianymi żołnierzykami i metalowym wibratorem marki 'WsadźMi' a co ?
IrYs - a mi za to do śmiechu nie jest, 38*C temperaturki + nap***jący łeb przez zapalenie zatok to jest TO!
olo84 jeszcze jeden taki tekst, i dostaniesz 'w0rna (pzdr domaz z FCE )'. Uznam to jako prowokacja, pasi?i.S.b - Czw 23 Mar, 2006 16:43 nappy, polecam zestaw nr.1 : Aspirin C, Wapno, AscoRutiCal forte, Polopiryna S, i ewentualnie Grippex.
A jak to nie pomoże, to zestaw nr.2 : poł szklanki wódki, do tego miód pitny(tak ze 5 łyżki stołowe) + wyciśnieta połówka cytryny. -> mi to zawsze pomaga ->> "Wujek Dobra Rada" (jak OT, to OT )olo84 - Czw 23 Mar, 2006 16:45 oki jak chcesz "jeszcze jeden taki tekst" lol
bbl smieszny to jest ten temat no ale potrzebne są takie tematy na poprawienie humoru
domaz jak Ci przeszkadza słowo worn to nie przeklinaj od razu tylko napisz pw ale zwróc delikatnie uwage że ci to nie pasuje a nie mięchem rzucasz
a tak do temtu to mam jedno pytaine bbl przeżył wybuch bomby bo jak tak slay słuszny jak nie to można sie kłucić
apropos błagam o logi z adminoskiego czata z tym co bbl tam nagryzdał qBert - Czw 23 Mar, 2006 16:47
olo84 napisał/a:
bbl masz demko albo cos??
jakieś DOWODY
moze nie tykałą szybko może def lezał koło bomby??
O masz! Ale wymyśliłeś!!! To od dzisiaj trzeba nagrywać jak się tylko gra na serwie?
A tak a propos tego cpla czy coś tam, to przykro mi, ale nie pamiętam tej sytuacji... Poza tym kto dużo ze mną gra, wie że ja zawsze pospieszam do paki na tsayu. Slay raczej nie daje. Zreszta dzisiaj na inferno bubla pospieszalem i jak w koncu zginal to jeszcze sie smial, bo obiecalem chlopakom z teamu ze jak wygra to go przeprosze za kampienie